info
عکس مسجد شیخ الملوک
category

مسجد شیخ الملوک محله بازار، ملایر

درباره‌ی مسجد شیخ الملوک

مسجد شیخ الملوک (مسجد) در محله بازار ملایر و خیابان صفرخانیان واقع شده است. این مکان یکی از دو مسجد در محله بازار ملایر می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی بازار بزرگ ملایر و همچنین مسجد ابوالفضل، شهرداری ملایر، کتابخانه بهشتی، فروشگاه مواد غذایی جلالی و پوشاک سورنا قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه می‌باشد.



ایستگاه‌های نزدیک به مسجد شیخ الملوک

نظرات کاربران در مورد مسجد شیخ الملوک

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    💫.H.⭐RASHIDI🌟💫
    سه شنبه 16 آبان ماه 1402

    باصفا،فضای روحانی با معماری بیش از یک قرن از معماری اسلامی و مناسب بناهای مقدس ساخته شده و به همه گردشگران که به ملایر سفر می‌کنند پیشنهاد میکنم

    1
  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    دوشنبه 22 خرداد ماه 1402

    مسجد شیخ الملوک در محدوده بازار ملاير واقع گرديده و از آثار دوره قاجاريه است که بر طبق کتيبه موجود، در سال ۱۲۳۶ ه. ق توسط شيخ الملوک بنا گرديده است. سردر ورودی از جانب جنوب شرقی مسجد به وسيله يک هشتی به مسجد راه دارد و بر روی آن، دو مناره کوچک آجری تعبيه کرده‌اند. سردر اصلی، مقرنس‌کاری است و در اطراف آن، دو طاقچه با پوشش مقرنس‌کاری ديده می‌شود که مقرنس‌های آن در سال ۱۳۵۶ بازسازی شده است. بر بالای اين سردر، مناره بزرگ‌تری ساخته‌اند. بخش اصلی مسجد مشتمل بر گنبدخانه در ضلع جنوبی صحن قرار دارد و محراب آن دارای کتيبه، مقرنس و کاشيکاری است. این مسجد از جمله جاهای دیدنی ملایر محسوب می‌شود که دارای دو شبستان با سبک‌ها و قدمت‌های متفاوت بوده که آن را خراب کرده و تالاری به سبک جديد به جای آن ساخته‌اند.

    1
  • avatar
    شیروانی پور فیل آبادی
    چهارشنبه 20 بهمن ماه 1400

    اين بنا در محدوده بازار ملاير واقع شده و از آثار دوره قاجاریه است که بر اساس کتيبه موجود در سال 1226 هـ. ق توسط شيخ الملوک بنا شده است. سردرب ورودی از سمت بازار شیخ الملوک دارای کتيبه تاريخی مورخ 1236 هـ.ق است. سردرب ورودی از جانب جنوب خاوری مسجد به وسيله یک هشتی به مسجد راه دارد و بر روی آن دو مناره کوچک آجری تعبيه کرده اند سردرب اصلی مقرنس کاری است و در اطراف آن دو طاقچه با پوشش مقرنس کاری دیده می شود که مقرنس های آن در سال 1356 هـ. ش بازسازی شده است. بر بالای اين سردرب مناره بزرگی ساخته اند. بخش اصلی مسجد شامل گنبدخانه در ضلع جنوبی صحن قرار دارد و محراب آن دارای کتيبه مقرنس و کاشی کاری است. مسجد دارای دو شبستان با سبک ها و قدمت های متفاوت بوده که آن را خراب کرده و تالاری به سبک جديد به جای آن ساخته اند.

    1

سایر مسجدهای که در محدوده مسجد شیخ الملوک واقع شده‌اند:

  • مسجد باب الحوایج
    خیابان طالقانی، میدان طالقانی، نرسیده به سید حسین موسوی
  • مسجد نبی اکرم (ص)
    (5.0)
    گلشن، بلوار 15 خرداد
  • مسجد امام حسن مجتبی
    (5.0)
    بلوار مطهری، شهید عبدالرضا حاتمی، بین کوشا 1 و بسطامی
  • مسجد 14 معصوم
    (3.0)
    خیابان شهدا، حمزه لویی
  • مسجد قمربنی هاشم
    (4.0)
    حمزه لویی، صفرخانیان، زندی
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط فاطمه (شهریار سطح ۱۱ نشان) در تاریخ دوشنبه 17 اردیبهشت ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی مسجد شیخ الملوک اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: دوشنبه 17 اردیبهشت ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد مسجد شیخ الملوک در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه مسجد شیخ الملوک ندارد.
    neshan logo