info
عکس آرامگاه بُکیر بن اعین
category

آرامگاه بُکیر بن اعین دامغان

آرامگاه

درباره‌ی آرامگاه بُکیر بن اعین

آرامگاه بُکیر بن اعین (آرامگاه) در دامغان و خیابان باغ جنت غربی، باغ جنت، میدان قدس واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی نانوایی سنگکی، بازار روز شهرداری، گالری مبل داتیس، دفتر خدماتی پیشخوان دولت علی ابادی و فروشگاه ایران کامپیوتر (تعمیرات - ارتقا - بازی - فروش) قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این بنا یکی از آرامگاه‌های خوب این منطقه می‌باشد.


نظرات کاربران در مورد آرامگاه بُکیر بن اعین

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    MJN.787
    پنجشنبه 09 شهریور ماه 1402

    جای مقدسی هست

    9
  • avatar
    شیروانی پور فیل آبادی
    دوشنبه 02 اسفند ماه 1400

    یکی از زیارتگاه های شهرستان دامغان زیارتگاه عالم برجسته ومتقی بکیر بن اعین (ره)می باشد. بکیر  فرزند اعین و معروف به  ابو عبدا... و ابوالجهم  از فرزانگان خاندان اعین است. آل اعین خاندان بزرگی هستند که در کوفه سکنی گزیدند و از خواص شیعه و در زمره ی ارادتمندان واقعی ائمه اطهار (ع) به شمار می آیند .ایشان در کسرت نفوس و مدت خدمت به خاندان عصمت گوی سبقت را از دیگران ربوده اند و تعداد کثیری از ایشان در زمره فقهاء ادبا و محدثین می گردند . سر سلسله آ ل اعین ، اعین بن سُنسُن یاسِِِِنسِن شیبانی بوده و بدین جهت به آل اعین و آل سنسن  معروف هستند و گاهی از آن ها به بنی اعین ، بنی سنسن نیز نام برده شد . بکیر از محضر علمی و مکتب امام محمد باقر (ع) و امام جعفر صادق (ع)بهره ها برده و به طور مستقیم از امام محمد باقر (ع) روایت نقل نمود. فرزند زراره (برادر بکیر )در بحار الانوار نقل کرده است که : همراه بکیر به حضور امام محمد باقر رسیدیم . نخستین دیدار بکیر با امام باقر (ع) در مراسم حج و سرزمین منا بود . او نزد امام صادق (ع) مقامی و منزلتی داشت . برخی وی را از مفسرین و صاحب مسند قضاوت دانسته اند . علامه شیخ ابو الحنی براین باور است که وی از مفسران بوده و در نیشابور مسند قضاوت داشته است. بر اساس اطلاعات بدست آمده از کتیبه منصوب بر بالای ایوان مقبره ،مدفون آرامگاه متوفی به سال ۱۵۶ هجری .ق. و صحابی خاص امام باقر (ع) و امام صادق (ع) می باشد. باخبر درگذشت بکیر ،امام صادق فرمود: خدا او را رحمت کند ،آگاه باشید که خدا او را میان پیامبر(ص)و علی (ع)قرار داد. مطلب خان حاکم دامغان بر مزار این عالم ربانی و سعید همدانی گنبدی به ارتفاع شش ذرع ساخت. از او فرزندانی به نام های عبد اله ،جهم، عبدالمجید ،عبد الاعلی ،زید و عمر به یادگار ماند که عبد اله و عبدالمجید از اصحاب ائمه(ع)و راویان حدیث بودند. همچنین حسن بن جهم نوه بکیر در رکاب امام کاظم (ع) و امام رضا (ع) قرار گرفت.از بکیر و برادر دیگرش زراره احادیث معتبر فراوانی نقل و به بیان آن دو بزرگوار استناد شده است . این بقعه متبرک که به صورت زیارتگاه مورد احترام خاص علماء و شهروندان دامغانی قرار دارد، در خیابان شهدا واقع و در جوار آن مسجد بزرگ و باشکوهی به نام مسجد النبی ساخته شده است.

    7
  • avatar
    MOHAMMADREZA7
    سه شنبه 27 اردیبهشت ماه 1401

    جای واقعا مولایی با اسمی زیبا

    3
  • avatar
    محمد رجب پور شاهاندشتی
    پنجشنبه 21 مهر ماه 1401

    واقعا جای عالی هست

    1
  • avatar
    کاربر نشان
    شنبه 04 شهریور ماه 1402

    عالی و‌ خوش نام

  • avatar
    STM
    دوشنبه 04 اردیبهشت ماه 1402

    موقتا تعطیل است به جهت تعمیرات مزار برخی از بزرگان دامغان در صحن مرقد واقع است مثلا مرحومان میرزا علی اکبر معلم دامغانی، حجت الاسلام سید محمود ترابی، دکتر حسن ذوالفقاری و ... نسبت این مرقد به بُکَیر بن اعین از اصحاب امام صادق علیه السلام صحیح نیست زیرا وی به دامغان نیامده و این جا مدفن فردی از بزرگان دامغان به نام بکیر است


آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط fereshte😎 (شهریار سطح ۱۱ نشان) در تاریخ پنجشنبه 07 دی ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی آرامگاه بُکیر بن اعین اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

آخرین بروزرسانی: پنجشنبه 07 دی ماه 1402
کاربر گرامی،
اطلاعات درج‌شده در مورد آرامگاه بُکیر بن اعین در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه آرامگاه بُکیر بن اعین ندارد.
neshan logo