neshan logo

اپلیکیشن نشـان

عکس فرش سعادت پور
عکس فرش سعادت پور

فرش سعادت پور verified place

فروشگاه فرش و موکت
۸:۳۰ تا ۲۳:۴۵
Work Hour Iconساعت کاری: ۸:۳۰ تا ۲۳:۴۵
  1. دوشنبه (امروز)۸:۳۰ تا ۲۳:۴۵
  2. سه‌شنبه۸:۳۰ تا ۲۳:۴۵
  3. چهارشنبه۸:۳۰ تا ۲۳:۴۵
  4. پنجشنبه۸:۳۰ تا ۲۳:۴۵
  5. جمعه۸:۳۰ تا ۲۳:۴۵
  6. شنبه۸:۳۰ تا ۲۳:۴۵
  7. یکشنبه۸:۳۰ تا ۲۳:۴۵
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

تصاویر فرش سعادت پور

    • ۱ سال پیش
      عکس فرش سعادت پور
    • ۱ سال پیش
      عکس فرش سعادت پور

درباره‌ی فرش سعادت پور

فرش سعادت پور (فرش‌فروشی و موکت‌فروشی) در پیرانشهر و خیابان قدس واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند شهربازی په پوله و بازار پکیج و رادیاتور میرزا محمدی و همچنین مسجد فرهنگ، شرکت پخش فراورده های نفتی ایران ناحیه پیرانشهر، پمپ بنزین، غذای آماده شاهرخ و کافه صبحانه روژ قرار گرفته است.

برای به دست آوردن هرگونه اطلاعات در مورد این فروشگاه می‌توانید با شماره تلفن آن (09148453518) تماس بگیرید. موکت و پالاز زکریا، گلیم وموکت مصطفی نژاد و فرش و موکت رشیدی از جمله فروشگاه‌های دیگری هستند که در این محدوده قرار دارند.

چطور به فروشگاه فرش سعادت پور برویم؟

با استفاده از مسیریاب نشان، شما می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه فرش سعادت پور را انتخاب کنید. شما می‌توانید مسیریابی پیاده یا با اتوبوس و مترو را روی اپلیکییشن نشان ببینید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

اگر شما هم به فروشگاه فرش سعادت پور مراجعه کردید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. عکس‌هایی از این فروشگاه را در ادامه مشاهده می‌کنید. اگر از فروشگاه فرش سعادت پور تصویری دارید، از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.