نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس غار کتله خور
عکس غار کتله خور
عکس غار کتله خور
عکس غار کتله خور
عکس غار کتله خور
thumbnail iconسایر عکس‌ها

غار کتله خور

4/6
190 رای
جاذبه طبیعی
۱۰:۳۰ تا ۱۷
Work Hour Iconساعت کاری: ۱۰:۳۰ تا ۱۷
  1. پنجشنبه (امروز)۱۰:۳۰ تا ۱۷
  2. جمعه۱۰:۳۰ تا ۱۷
  3. شنبه۱۰:۳۰ تا ۱۷
  4. یکشنبه۱۰:۳۰ تا ۱۷
  5. دوشنبه۱۰:۳۰ تا ۱۷
  6. سه‌شنبه۱۰:۳۰ تا ۱۷
  7. چهارشنبه۱۰:۳۰ تا ۱۷
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

جاذبه‌های طبیعی پیشنهادی در نزدیکی غار کتله خور

دسته‌بندی‌های مرتبط با غار کتله خور

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی غار کتله خور

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/09/11
    • گزارش نظر

    مکان بسیار جذاب و شگفت انگیز

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/09/09
    • گزارش نظر

    واقعا پنج ستاره هم براش کمه بسیار غار زیبایی هست که واقع در شهر گرمابه . پیشنهاد میکنم حتما بهش سر بزنید ❤️

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/09/07
    • گزارش نظر

    بسیار مکان زیبا و جالبی بود و دیدن مکان تاریخی بسیار تجربه ی زیبایی بود

  • ثبت شرکت و برند دیاکو
    ثبت شرکت و برند دیاکو
    1404/08/24
    • گزارش نظر

    زیبا و بکر

    1 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/08/11
    • گزارش نظر

    خیلی عالی وباصفا است

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/08/09
    • گزارش نظر

    بسیار جذاب و دیدنی

    عکس غار کتله خور
    عکس غار کتله خور
    عکس غار کتله خور
    عکس غار کتله خور
    1 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/08/01
    • گزارش نظر

    بعضی از منابع می‌گویند که قدمت غار کتله خور به ۱۲۰ میلیون سال قبل برمی‌گردد؛ اما بعضی از منابع دیگر زمان شکل‌گیری غار را به دوران سوم زمین‌شناسی یعنی حدود ۳۰ میلیون سال قبل نسبت می‌دهند. خلاصه که اختلاف‌نظر زیادی درباره قدمت این غار وجود دارد. اولین کسانی که برای کشف کتله‌خور راهی زنجان شدند، گروهی از کوه‌نوردان و از اعضای باشگاهی به‌ اسم «نیرو راستی» بودند. آن‌ها در بهار سال ۱۳۳۱ بخش‌های کوچکی از غار را کشف کردند و یکی از اعضای گروه به ‌اسم «سید اسدالله جمالی» هم برای ثبت رسمی غار اقدام کرد. دایناسورها ۲۳۰ میلیون سال پیش، روی زمین پادشاهی می‌کردند و ۶۵ میلیون سال پیش منقرض شدند؛ اما کتله‌خور در طول ۱۲۰ میلیون سالی که از عمرش می‌گذرد با وجود تغییر و تحولات زیاد، هنوز پابرجاست. شاید پای یکی از این دایناسورها به غار باز شده باشد، کسی چه می‌داند. چیزی که کتله‌خور را به غاری منحصربه‌فرد در ایران و دنیا تبدیل کرده، قدمت و وسعت و تعداد طبقه‌ها و همین‌طور تنوع و کیفیت قندیل‌هایی است که تا حالا در غار تشکیل شده‌‌ است. این غار تقریبا با غار علی‌صدر هم‌سن است؛ اما آهک‌های کتله‌خور از آهک‌های غار علی‌صدر خالص‌تر است. همین خلوص باعث شده تا در بعضی جاها نور بی‌جانی از قندیل‌ها عبور کند که خودش صحنه‌ای رؤیایی برای گردشگران می‌سازد.

    2 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/07/25
    • گزارش نظر

    به نظر یکی از قشنگ ترین جاهایی که هر انسانی میتونه روی کره زمین تجربه کنه از نظر زیبایی بینظیره و به شدت ارزش دیدن داره ۱ -طبق معمول مدیریت غار به شدت ضعیف توسط لیدر های همراهی محلی با برخورد زشت و اطلاعات کم اداره میشه ۲-بلیط درمهر ۱۴۰۴ برای هر نفر ۱۵۰ هزار تومن ۳-برای دیدن از غار لباس و کفش مناسب و چراغ قوه نیاز هست داخل مرطوب و خنک ۴ -پیاده روی در سطح لیز و ناهموار برای سالمندان و کودکان مناسب نیست ۵- محوطه و سرویس بهداشتی های تمیز و مناسب داره ۶- جاده دسترسی بسیار خطرناک و پر پیچ خم با تردد وسایل کشاورزی نا امن

    عکس غار کتله خور
    3 لایک
  • hjsigys
    hjsigys
    1404/07/25
    • گزارش نظر

    غار کتله خور بسیار زیبا و قشنگ و مسیر هم سر راسته ولی کاش راهنما ها یکم اطلاعات داشتن بلیط غار هم خیلی گرونه

    عکس غار کتله خور
    عکس غار کتله خور
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/07/09
    • گزارش نظر

    یکی از عجایب این غار ، ۷ طبقه بودن آن است که گفته می‌شود تا به امروز، تنها ۳ طبقه آن کشف شده‌است آب و هوای داخل غار در قسمت‌های مختلف گوناگون بوده و از ۱۱درجه سانتی‌گراد شروع شده و هرچه به قسمت‌های داخلی‌تر می‌روید، میزان رطوبت هوا بیشتر شده؛ تا در نهایت به حدود ۹۰ درصد می‌رسد. باتوجه به موقعیت جغرافیایی منطقه، بهترین زمان سفر به غار استان زنجان، بهار است که هوا گرمای چندانی ندارد و البته از شدت سرمای زمستان نیز خبری نیست. بازدید از این غار ۱ ساعت زمان می‌برد. برای بازدید از غار محدودیت خاصی وجود ندارد و هر روز از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۸ می‌توانید به بازدید از آن بروید. 

    2 لایک

تصاویر غار کتله خور

    • ۱ ماه پیش
      عکس غار کتله خور
    • ۱ ماه پیش
      عکس غار کتله خور
    • ۲ ماه پیش
      عکس غار کتله خور
    • ۲ ماه پیش
      عکس غار کتله خور
    • ۲ ماه پیش
      عکس غار کتله خور
    • ۱ ماه پیش
      عکس غار کتله خور
    • ۱ ماه پیش
      عکس غار کتله خور
    • ۱ ماه پیش
      عکس غار کتله خور
    • ۲ ماه پیش
      عکس غار کتله خور
    • ۲ ماه پیش
      عکس غار کتله خور

درباره‌ی غار کتله خور

غار کتله‌خور غاری است خشکی -آبی که در استان زنجان، شهرستان خدابنده و در ۸۰ کیلومتری جنوب قیدار و ۱۷۳ کیلومتری شمال همدان و ۴۱۰ کیلومتری تهران و ۵ کیلومتری شهر گرماب واقع است. در بعضی مناطق غربی ایران به کوه کم ارتفاع "کَتَله" می‌گویند و احتمالاً وجه تسمیه این غار نیز همین است که در یکی از این کوه‌ها قرار گرفته‌است و خورشید از پشت آن طلوع می‌کند و به جای کتله خورشید به آن کتله‌خور می‌گویند.
منبع: ویکی‌پدیا

غار کتله خور (جاذبه طبیعی) در استان زنجان، شهرستان خدابنده، بخش افشار واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی دریاچه کتله خور و همچنین کوه غار کتله خور، رستوران، ساندویچ، سالن انتظار و سوپر مارکت قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از جاذبه‌های طبیعی خوب این منطقه می‌باشد.