neshan logo

دانلود اپلیکیشن نقشه و مسیر‌یاب نشان

مسیر‌یابی، کنکاش، نشان ۳۶۰، رادیو نشان و...

add first place

اولین عکس این مکان را شما اضافه کنید.

امیر اتابک

ایستگاه اتوبوس
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

ایستگاه‌های اتوبوس پیشنهادی در نزدیکی ایستگاه اتوبوس امیر اتابک

3/8
(79)
رستوران

بسته است

5/0
(7)
کافی‌شاپ

باز است

3/8
(13)
بوستان
سرویس بهداشتی

باز است

3/5
(2)
بانک

به‌زودی باز می‌شود

3/5
(8)
پارکینگ

شبانه‌روزی

5/0
(2)
ایستگاه اتوبوس
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی امیر اتابک

ایستگاه اتوبوس امیر اتابک در محله سهروردی - باغ صبا تهران و خیابان وراوینی واقع شده است. این ایستگاه یکی از هجده ایستگاه اتوبوس در محله سهروردی - باغ صبا تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند موزه عکسخانه شهر و برج مرجان و همچنین کافه پارادیزو، پیتزا بندر، سفره خانه سنتی دف، مسجد طلاچیان و تعمیرگاه اتومبیل هایرو قرار گرفته است. با توجه به نزدیکی این ایستگاه به ایستگاه مترو شهید مفتح (خط ۱)، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.

اطلاعات، آدرس و لوکیشن ایستگاه اتوبوس امیر اتابک

در شهر تهران، محله سهروردی - باغ صبا ، ایستگاه اتوبوس امیر اتابک قرار دارد. برای رسیدن به این ایستگاه اتوبوس باید به مفتح شمالی، وراوینی، بین مهرداد و سلیمان خاطر بروید. برای دسترسی به نقاط مختلف تهران، می‌توانید از خطوط اتوبوسی که از ایستگاه اتوبوس امیر اتابک عبور می‌کنند، استفاده کنید. لوکیشن دقیق این ایستگاه اتوبوس را در نقشه آنلاین نشان ببینید.

در نزدیکی این ایستگاه اتوبوس، ایستگاه مترو هفت تیر قرار دارد. آژانس دارکوب هم در نزدیکی این ایستگاه اتوبوس قرار گرفته است.

با کمک مسیریاب نشان، شما می‌توانید اطلاعات کاملی مانند لوکیشن دقیق این ایستگاه اتوبوس و مدت زمان رسیدن به آن را به دست آورید. در صورتیکه با هرگونه تغییری در محل این ایستگاه اتوبوس یا خطوط اتوبوس مربوط به آن مواجه شدید، حتماً در قسمت نظرات ما و دیگر کاربران را از این تغییر باخبر کنید.