
شمال
نمایش موقعیت منجای تمیز و با منظره خیلی قشنگ، کیفیت غذا خوبه آلاچیق های خانوادگی تمیز و مرتب داره.
همه چیز عالی محیط عالی غذا عالی
محیط دنج و آرام غذای خوشمزه 😋
هم محیطش عالی است، و هم کیفیت غذا برخورد واقعا عالی هم داشتند
تنها مزیتی که داره ویوش هست که اونم رودخونه پر اشغال هست. قیمت ها فوق العاده بالا هست و کیفیت غذا متوسط رو به بد در کنار غذا هیچ چیزی نمیدن ،نه سبزی نه نون و... برای یه کاسه ماست با دلال باید ۶۵ هزار تومان پول بدین که روش نصف قاشق مربا خوری دلال بریزه براتون. خبری از نون نیست!!! چنجه نپخته و سرد بود!!! هیچ کدوم از غذاهاشون برنج نداره،حتی خورش ها و باید در کنار هر غذا ۸۰ هزار تومن پول بدین تا یه کم برنج براتون بیاره در کل اصلا نرید به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه
فضای خوبی داشت اما کیفیت غذا خیلی پایین بود
جا و فضای خوبی دارد. به رودخانه مشرف است و دسترسی مستقیم ندارد و باید یک دیوار حدود یک متری را به سختی طی کرد. متاسفانه علیرغم فضای خوب، کیفیت سرویسدهی بسیار بد و کند است. در شهریور ۱۴۰۳، به این رستوران رفتیم که مهمترین نقطه ضعف این مجموعه، کیفیت بسیار بد غذا است بطوریکه بعد از خوردن کباب کوبیده (وزیری)، با قیمت ۴۰۰ هزار تومان (بدون برنج)، دخترم مسموم شد. لیمو ترش همراه کبابها، قدیمی و خشک بود و روی سبزی دورچین کباب، کِرم بود و این مورد تذکر داده شد که اتفاق خاصی نیافتاد. ترشتره خوب بود، بادمجان میرزا قاسمی، سرخ شده بود نه کبابی، فسنجان مزهی خاصی نداشت، جوجه کباب کم بود ولی کیفیت کباب کوبیده بسیار افتضاح بود. برای برنج هم هزینه جدا باید پرداخت شود. هیچ خبری هم از نان در این رستوران نیست.
کافه رستوران کابوک VIP در گیلان، شهرستان فومن، بخش سردارجنگل و جاده فومن - ماسوله واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی دشت بهشت قرار گرفته است.