©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
thumbnail iconسایر عکس‌ها

کافه حیات هزار افسان‌ْ

4/3
58 رای
کافی‌شاپ
۹ تا ۲۳:۱۵
Work Hour Iconساعت کاری: ۹ تا ۲۳:۱۵
  1. شنبه (امروز)۹ تا ۲۳:۱۵
  2. یکشنبه۹ تا ۲۳:۱۵
  3. دوشنبه۹ تا ۲۳:۱۵
  4. سه‌شنبه۹ تا ۲۳:۱۵
  5. چهارشنبه۹ تا ۲۳:۱۵
  6. پنجشنبه۹ تا ۲۳:۱۵
  7. جمعه۹ تا ۲۳:۱۵
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

کافی‌شاپ‌های پیشنهادی در نزدیکی کافه حیات هزار افسان‌ْ

امکانات نزدیک

3/9
(95)
رستوران

باز است

4/2
(112)
کافی‌شاپ

باز است

3/2
(79)
بوستان
3/0
(1)
ایستگاه اتوبوس

شعب کسب و کارهای مرتبط با کافه حیات هزار افسان‌ْ

دسته‌بندی‌های مرتبط با کافه حیات هزار افسان‌ْ

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی کافه حیات هزار افسان‌ْ

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/09/22
    • گزارش نظر

    من و دوستام یه روز ظهر اینجا اومدیم. فضای قشنگی داره ها ولی در کل باید بگم اصلا در حد امتیازات و توصیفاتش نبود. اما توصیفات هر کدوم از دوستام: غذاش بد مزه نبود ولی خب اون چیزی که تو سایت نوشته بودن و امتیاز بالایی داشت بیشتر به خاطر فضاش بود به نظرم، به نظر منم غذاش اونقدر هم فوق‌العاده نبود کلا متوسط بود غذاش کاهوی سالادش هم ادایی بود و چهار تیکه گنده رو توردن و ما نودمون نوردش کردیم، تو اینستا زیاد دیدم اینطوری میذارن و بقیه هم مسخره میکنن. ولی من اصلا از پیتزای بیکنش خوشم نیمد، واقعا افتضاح بود. هم خمیرش کامل نپخته بود، بیکن ها یه حالت خام داشتن، هیچ پنیر پیتزایی وجود نداشت و کلا خود پیتزاش انقدر شل بود که من مجبور بودم هر تیکه پیتزا رو مثه یه رول لقمه کنم و بخورم انقدر که همه چی ازش میریخت و اصلا خوشمزه نبود. موهیتوش هم خیلی مسخره بود واقعا، نعنا ی درسته انداخته بودن توش و اصلاااا شیرین نبود، بلکه ترش و تلخ بود....واقعا غیر از فضای نسبتا خوبش غذاش که افتضاح بود.

  • ZaYaN
    ZaYaN
    1404/09/21
    • گزارش نظر

    کیفیت غذا خوب بود ، هات چاکلت عالی بود

    1 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/09/15
    • گزارش نظر

    فقط میتونم بگم گول تبلیغات رو نخورید

    1 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/09/07
    • گزارش نظر

    فضا و غذا هر دو تا خوبه البته قیمتها یکم تند و تیزه ولی در کل عالی بود

    2 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/09/02
    • گزارش نظر

    پیتزای بیکن و گردوش خیلی خوشمزس پیتزای ناپولیتن استیکشم خوب بود

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/08/11
    • گزارش نظر

    عالی ... دسر عالی

  • ZiZi.AsiPasi
    ZiZi.AsiPasi
    1404/08/05
    • گزارش نظر

    سلام به نظرم جز کافه های خیلی خیلی خوب بود محیط عالی پرسنل به شدت محترم و مودب منو جذاب قیمتاش هم متوسط بود و میتونین منوش رو از سایتشون ببینین و شکل سفارش ها عین عکسشون بود به ما که خوش گذشت

    عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
    عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
    1 لایک
  • عاشق سفر
    عاشق سفر
    1404/08/01
    • گزارش نظر

    چندمین بار هست به این کافه میریم فضا عالی کیفیت غذا خوب سرویس دهی نسبتا خوب بهتر هم میتونه بشه در کل برای دورهمی جای خیلی خوبی هست من صبحانه هاش رو بیشتر می‌پسندم

    3 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/07/05
    • گزارش نظر

    خیلی عالی

  • pdeldar
    pdeldar
    1404/06/09
    • گزارش نظر

    عالی و دنچ

تصاویر کافه حیات هزار افسان‌ْ

    • ۱ ماه پیش
      عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
    • ۷ ماه پیش
      عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
    • ۷ ماه پیش
      عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
    • ۷ ماه پیش
      عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
    • ۹ ماه پیش
      عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
    • ۱ ماه پیش
      عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
    • ۷ ماه پیش
      عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
    • ۷ ماه پیش
      عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
    • ۷ ماه پیش
      عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ
    • ۹ ماه پیش
      عکس کافه حیات هزار افسان‌ْ

درباره‌ی کافه حیات هزار افسان‌ْ

کافه حیات هزار افسان‌ْ (کافی‌شاپ) در محله دانشگاه تهران تهران و خیابان برادران مظفر شمالی واقع شده است. این کافی‌شاپ یکی از 141 کافی‌شاپ در محله دانشگاه تهران تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان شهید مصطفی خمینی، سردیس امیرکبیر، موزه هنرهای معاصر فلسطین و مرکز کامپیوتر ایران و همچنین میدان فلسطین، سینما فلسطین، هتل جهان تهران، رستوران هندی مهاراجه و مسجد جامع امام صادق (ع) قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این کافی‌شاپ یکی از کافی‌شاپ‌های خوب این منطقه می‌باشد. با توجه به نزدیکی این کافی‌شاپ به ایستگاه مترو تئاتر شهر، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.

اطلاعات، تلفن و آدرس کافی شاپ کافه حیات هزار افسان‌ْ

کافی شاپ کافه حیات هزار افسان‌ْ در محله دانشگاه تهران شهرتهران قرار دارد. اگر آدرس دقیق این کافی شاپ را بخواهید، استان تهران، تهران، دانشگاه تهران، انقلاب اسلامی، برادران مظفر، درب چوبی قدیمی است. برای به دست آوردن اطلاعات موردنیازتان در مورد کافی شاپ کافه حیات هزار افسان‌ْ، با شماره تلفن آن 02166981278 تماس بگیرید. برای اینکه بیشتر با فضای کافی شاپ کافه حیات هزار افسان‌ْ و منوی آن آشنا شوید، می‌توانید به اینستاگرام آن https://www.instagram.com/hezarafsan.cafe/ سری بزنید.

کافی شاپ کافه حیات هزار افسان‌ْ یکی از کافی‌شاپ‌های پرطرفدار در محله دانشگاه تهران است. فست فودها، رستوران‌ها و کافی ‌شاپ‌های دیگری هم از جمله آش و حلیم نیکو صفت، مرغ سوخاری خروس، رستوران و چلوکبابی مسلم، رستوران هویزه و باغ رستوران الیاسام در اطراف این کافی شاپ قرار دارند.

چطور به کافی شاپ کافه حیات هزار افسان‌ْ برویم؟

خوب است بدانید که ایستگاه اتوبوس ولیعصر در نزدیکی کافی شاپ کافه حیات هزار افسان‌ْ قرار دارد. ایستگاه مترو تئاتر شهر هم در نزدیکی این کافی شاپ قرار دارد. اپلیکیشن مسیریاب نشان، بهترین مسیر رسیدن به کافی شاپ کافه حیات هزار افسان‌ْ را به شما معرفی می‌کند. شما از طریق نشان، اطلاعات کاربردی دیگری هم به دست می‌آورید. مثلاً آدرس دقیق، شماره تلفن، آدرس وب‌سایت و اینستاگرام، ساعت کاری، مسیریابی با اتوبوس یا مترو و نظر دیگر کاربران در مورد این کافی شاپ در اپلیکیشن نشان قابل مشاهده است.

در اینجا می‌توانید تصاویر کافی شاپ کافه حیات هزار افسان‌ْ و ایستگاه‌های نزدیک آن را ببینید. فراموش نکنید اگر به این کافی شاپ مراجعه کردید، نظر خودتان را برای ما و دیگر کاربران در قسمت کامنت بگذارید.