آرامگاه
آرامگاه شمس تبریزی محیط خوبی داره اما نیاز به ایجادفضای سبز و رسیدگی بیشتری داره، مقبره و مناره های زیبایی داره، تابلو و مشخصاتی داخلش وجود نداره
مکانی روحانی و دلنشین آرامگاه منسوب به شمس تبریزی عدم وجود سرویس بهداشتی
مناره ای که شاخهای بزهای کوهی شکار شده بدست شخص شاه اسماعیل صفوی بر روی آن چسابنده شده نیز در همین مکان قرار دارد
دیدنش خالی از لطف نیست راهنما نداره ولی نوشته و توضیحات داره
ارامگاه شمس تبریزی که نور مطلق است ولی درحال بازسازی هست. برج تاریخی برای دیدن داره با غرفه های مختلف سوغاتی
جای زیبایی است
آرامگاه شمس تبریزی، یکی از مهمترین جاهای دیدنی در شهر خوی است. این آرامگاه محل دفن شمس تبریزی، عارف و شاعر ایرانی است که نقش مهمی در زندگی و آثار مولانا داشت. آرامگاه شمس تبریزی در فاصله سه کیلومتری از مرکز شهر خوی، در بین خانههای بلوار شمس تبریزی و در محله امامزاده قرار دارد. آرامگاه شمس تبریزی در کنار اهمیت تاریخی معماری جالبی هم دارد. این آرامگاه یک مناره و یک سردیس دارد و جالب اینجاست که مناره آرامگاه شمس تبریزی از شاخهای قوچ ساخته شده و ارتفاع آن حدود ۱۵ متر است. سردیس شمس تبریزی نیز در محوطه آرامگاه از جنس سنگ مرمر ساخته شده که او را در حال تفکر نشان میدهد. بدنیست بدانید که سردیس شمس تبریزی در سال ۱۳۴۲ توسط مجسمهساز معروف ایرانی، ابوالحسن صدیقی ساخته شده است. اگر ۵۰ سال پیش به شهرستان خوی سفر میکردید، میتوانستید مناره شمس تبریزی را در وسط باغ مشجری در گوشه شمالغربی شهر خوی مشاهده کنید، اما امروزه این مکان دیدنی خوی در میان ساختوسازهای جدید شهری کمی تغییر شکل داده است.
آرامگاه شمس تبریزی آرامگاه شمس تبریزی از جاهای دیدنی خوی در آذربایجان غربی است که در فاصله کوتاهی از مرکز این شهر قرار دارد. دو مناره بلند بهشکل شاخ قوچ با ارتفاع تقریبی ۱۵ متر در نزدیکی مقبره شمس تبریزی قرار گرفتهاند که از کوچهها و خیابانهای اطراف این آرامگاه دیده میشوند. آرامگاه شمس تبریزی تا سالهای زیاد مورد توجه قرار نگرفته بود؛ اما در طول سالیان اخیر به همت مردم شهرستان خوی به یکی از مکانهای گردشگری در آذربایجان غربی تبدیل شده است. از سال ۱۳۸۹ شمسی به بعد هر ساله در تاریخ هفتم مهر ماه مراسم بزرگداشتی در این مجموعه برگزار میشود که علاقهمندان به هنر و ادبیات در این مراسم شرکت میکنند. آرامگاه شمس تبریزی شامل سردیس او، سنگ مزار و منارههای این آرامگاه میشود. قدمت منارههای این آرامگاه به سده ۶ هجری قمری میرسد. نام آرامگاه شمس تبریزی در فهرست آثار ملی ایران به چشم میخورد.
سلام شهرداری ، میراث فرهنگی و سایر متولیان امر باید بیشتر از این در توسعه و مرمت آرامگاه شاعر نامی ایران عزیز تلاش کنند بنظرم آرامگاه فعلی شمس تبریزی و پوریای ولی در شان و منزلت این بزرگواران نیست
بنای آرامگاه در حال ساخت و توسعه است. ارزش دیدن برای عاشقان هنر و ادبیات فارسی دارد.
معلوم نیست اداره ی حفظ و مرمت آثار تاریخی و باستانی دقیقا داره چیکار میکنه!!!!!!
برج در کنار آرامگاه شمس تبریزی
محمد بن علی بن ملکداد تبریزی ملقب به شمسالدین یا شمس تبریزی (۵۸۲ – ۶۴۵ ه.ق)ز صوفیان ایرانی مسلمان مشهور سدهٔ هفتم هجری است. سخنان وی را که در مجالس مختلف بر زبان آورده، مریدان گردآوری کردهاند که به نام مقالات شمس تبریزی معروف است. او اشعاری به زبان فارسی و پهلوی میسروده و در برخی اشعار از عربی و رومی استفاده کرده است.
حتما از این مکان بازدید داشته باشید هر زمانی که به شهر زیبای خوی سفر کردید حیف این نعمتهایی که قدرنمیدونیم و قدر نمیدونن!
متاسفانه ، با این طرح جدید، دید برج کور شد و اون نما و زیبایی قبلی را نداره.
شمس الدین محمد بن علی بن ملکداد تبریزی
آرامگاه شمس تبریزی (آرامگاه) در محله شمس دیبی خوی و بلوار شمس تبریزی، زینالی، شمس واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی بیمارستان بین المللی امیرالمومنین (ع) شهرستان خوی و همچنین شمس تبریزی 3مسجد شمس تبریزی، اره تیزکنی تیزایران، پلاسکو دنیز، آموزشگاه رانندگی آزادی و مسجد میرزا آقا قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این بنا یکی از آرامگاههای خوب این منطقه میباشد.