©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

آجیل و خشکبار بلوط

فروشگاه آجیل و خشکبار
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

آجیل‌فروشی‌ها و خشکبارفروشی‌های پیشنهادی در نزدیکی آجیل و خشکبار بلوط

امکانات نزدیک

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی آجیل و خشکبار بلوط

  • اینترنت آسیاتک مرکزی
    اینترنت آسیاتک مرکزی
    1404/07/19
    • گزارش نظر

    آجیل و خشکبار بلوط کیفیتش خوبه

درباره‌ی آجیل و خشکبار بلوط

آجیل و خشکبار بلوط (آجیل‌فروشی و خشکبارفروشی) در محله غدیر جنوبی شیراز و خیابان علامه امینی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی بازارچه شهرداری و همچنین نانوایی، نمایندگی خدمات پاناسونیک، کانون زبان ایران ، مسجد خاتم الانبیا و اسباب بازی مد قرار گرفته است.

خشکبار کسری، فروشگاه کشمش و گردو و خشکبار فتحی شعبه ٢ از جمله فروشگاه‌های دیگری هستند که در این محدوده قرار دارند.

چطور به فروشگاه آجیل و خشکبار بلوط برویم؟

شما با استفاده از مسیریاب نشان می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه آجیل و خشکبار بلوط را انتخاب کنید. اگر می‌خواهید از حمل‌ونقل همگانی استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس شهید زارعی قرار دارد. اپلیکیشن نشان در مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو به شما کمک می‌کند و نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان را با شما به اشتراک می‌گذارد.

درصورتیکه شما هم به فروشگاه آجیل و خشکبار بلوط رفتید، حتماً نظرتان در مورد آن را با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. تصاویر مربوط به فروشگاه آجیل و خشکبار بلوط را از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.