شمال
نمایش موقعیت من
ساعت کاری: شبانهروزی
افتضاح بود، در حد مسافرخانه های بین راهی هم نبود
ساختمون قدیمیه. اتاقها زیاد تمیز نیست. تنها نکتهی مثبتش برخورد خوب مسئول پذیرشش بود که هر سوالی درباره شهر طبس و گردشگری داشتیم با حوصله و خوشرویی راهنمایی میکردند. شهریور ۱۴۰۵ مراجعه کرده بودیم.
سلام با اینکه طبس شهری بسیار زیبا و چشم نواز بود و مرکز رفاهی فرهنگیان طبس هم از امکانات و محیط خوبی برخوردار است اما چه فایده که به شدت کثیف بود خیلی روی تخت ها مو ریخته بود،پتو و ملحفه ها نشسته و کثیف ، فرش ها و دیوارها چرک بود و گرد و غبار رو هرسطحی نشسته بود. متاسفانه ما مجبور بودیم برای توقف و استراحت بین راه یک شب بمونیم.
پاسخگویی بسیار عالی تمیزی اتاق ها عالی سیستم گرمایش مرتب برخورد بسیار عالی
هیچی عالی نیست کثیف ، نامرتب
با تغییر مدیریت و مدیریت آقایان موذنی بسیار عالی و فوق العاده شده است خیلی خیلی پیشنهاد می کنم
اصلا پیشنهاد نمیشه به شدتتتتتت کثیف و آلوده
سلام نقره داغ کردنمون شبی ۹۰۰ از من گرفتن.امکاناتم صفر .موکت کف اتاق انقد چرک بود که جورابامون رو نمیشد از پامون دریاریم خیلی نچسب بود واییی😭
برخورد و پاسخگویی به تلفن بسیار بد
عالی نیست ولی بدم نیست.
شوفاژش خراب بود تا صبح یخ بستیم
مکانی فوق العاده ساده. هیچ امکاناتی نداره.هیچ وعده ی غذایی سرو نمیشه.رستوران هم متعلق به باشگاه.در نتیجه غذا موجود نیست.اتاق ۱۴ یا ۱۶ متری رو به عنوان سوییت میدن با توجه به عرم امکانان گرون محسوب میشه. تمیز
مرکز رفاهی فرهنگیان (خانه معلم)طبس (مهمانپذیر و پانسیون) در محله شهرک امیرالمؤمنین فاز یک طبس و میدان معلم واقع شده است. و بهصورت شبانهروزی به مراجعهکنندگان خدمات ارائه میدهد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی فستفود و کباب سرای ونک، رستوران تک پخت گلشن، املاک امیر، بستنی پدرام شعبه 2 و کافی شاپ ونک قرار گرفته است.