info
عکس بوستان نیاورانعکس بوستان نیاورانعکس بوستان نیاورانعکس بوستان نیاوران
category

بوستان نیاوران (محله کاشانک، تهران)

پارک

درباره‌ی بوستان نیاوران

موقعیت بوستان نیاوران یکی از پارک‌های خوب منطقه در محله کاشانک تهران را به همراه آدرس تلفن ساعت کاری و نظرات کاربران در نقشه نشان ببینید.

بوستان نیاوران (پارک) در محله کاشانک تهران و خیابان موحد دانش - اقدسیه، پاسداران واقع شده است. و به‌صورت شبانه‌روزی به مراجعه‌کنندگان خدمات ارائه می‌دهد این بوستان یکی از هشت بوستان در محله کاشانک تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند مجموعه فرهنگی تاریخی کاخ نیاوران، کاخ موزه نیاوران و مرکز خرید اقدسیه و همچنین اطلس مال، شیرینی صاحبقرانیه، کانون زبان نیاوران، باشگاه تیراندازی آریانا و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این بوستان یکی از پارک‌های خوب این منطقه می‌باشد.

اطلاعات، تلفن و آدرس بوستان نیاوران

بوستان نیاوران را می‌توانید در خیابان موحد دانش - اقدسیه، پاسداران محله کاشانک شهر تهران پیدا کنید. این پارک در آدرس دقیق استان تهران، تهران، موحد دانش - اقدسیه، پاسداران قرار دارد. بوستان نیاوران یکی از مکان‌های تفریحی پرطرفدار محله کاشانک شهر تهران است. در اطراف این پارک، فست فودها و رستوران‌های خوبی از جمله رستوران و چلوکبابی مسلم، رستوران شاندیز جردن، اغذیه نشاط - شعبه مرکزی و رستوران نایب ساعی قرار دارند. از مراکز تفریحی دیگر در محدوده بوستان نیاوران می‌توانیم برج میلاد، برج میدان آزادی و پل طبیعت تهران را نام ببریم.

چطور به بوستان نیاوران برویم؟

شما می‌‌توانید برای کاهش آلودگی هوا، برای رفتن به این پارک از حمل‌و‌نقل عمومی استفاده کنید. ایستگاه اتوبوس کاشانک در نزدیکی بوستان نیاوران قرار دارد. با استفاده از اپلیکیشن نشان، شما می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به این پارک را انتخاب کنید. نقشه نشان اطلاعات خوب دیگری هم در اختیار شما قرار می‌دهد. مثلاً اطلاعاتی مثل لوکیشن دقیق بوستان نیاوران روی نقشه، مسیریابی پیاده، با دوچرخه، با اتوبوس یا مترو و نظر دیگر کاربران در مورد این مکان روی نشان قابل مشاهده است.

در اینجا تصاویر این پارک را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم. ما آدرس دقیق و نزدیک‌ترین ایستگاه‌ها به بوستان نیاوران را هم با شما به اشتراک گذاشته‌ایم تا به‌راحتی به این مکان بروید. یادتان باشد اگر به این پارک رفتید، حتماً نظرتان‌ را در قسمت کامنت برای ما و کاربران دیگر بنویسید‌.




سایر پارک‌های که در محدوده بوستان نیاوران واقع شده‌اند:

  • پارک
    لواسانی
  • بوستان شکوفه
    (5.0)
    شهید غلامرضا حسینی، متقیان، گل افشان
  • بوستان نیاکان
    (4.3)
    پاسداران، روحانی
  • بوستان شاهد
    (4.2)
    پاسداران، بین تنگستان سوم و بهار
  • بوستان سرو
    (3.5)
    باهنر، پور ابتهاج (دارآباد)، نصیرآبادی
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط سالار (شهریار سطح ۶ نشان) در تاریخ جمعه 12 خرداد ماه 1402 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی بوستان نیاوران اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    پارک نیاوران فضای سبز پارک بوستان

    آخرین بروزرسانی: جمعه 12 خرداد ماه 1402

    نظرات کاربران در مورد بوستان نیاوران

    به این مکان نظر و امتیاز دهید

    • avatar
      armin1994
      یکشنبه 20 فروردین ماه 1402

      پارک خوبیه ولی محلش همیشه ترافیک و شلوغه

      3
    • avatar
      کاربر نشان
      دوشنبه 17 شهریور ماه 1399

      عالی

      3
    • avatar
      abolfazl
      جمعه 02 آبان ماه 1399

      عالی

      3
    • avatar
      مجید
      شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

      بوستان نیاوران یکی از بهترین و قدیمی ترین پارکهای تهران با درختان کهنسال و آرامشی خاص، هوای بسیار مطبوع و دل انگیز و خوب و بدور از استرس، این بوستان در کنار فرهنگ سراس نیاوران قرار دارد.

      2
    • avatar
      Ⓐⓜⓘⓡ
      پنجشنبه 07 بهمن ماه 1400

      👌👌

      2
    • avatar
      ⭐مرتضی قاسمی⭐
      پنجشنبه 21 بهمن ماه 1400

      قبل از بازدید از این مکان پیشنهاد میکنم اطلاعاتی رو که از منابع مختلف جمع آوری کردم رو مطالعه بفرمایید از برنامه نشان سپاسگزارم که این بستر رو فراهم کرد تا بتونیم نظراتمون روبه اشتراک بگذاریم و به راحتی به اون مکان سفر کنیم.. پارک نیاوران به فرمان محمدرضا پهلوی و با نقشه طراحان انگلیسی و معماری مهندس سردار افخمی در سال ۱۳۴۸ بنا شده است. این بوستان با مساحت ۶۲ هزار مترمربع در شمال شرقی تهران، در منطقه نیاوران قرار دارد. طبقات مختلف و پله‌های متعدد از ویژگی‌های بارز این پارک است. دو درب ورودی شمالی و جنوبی برای این پارک در نظر گرفته شده که هر دو درب رو به به خیابان پاسداران هستند. آب‌نماهای بزرگی با مساحتی در حدود سه هزار و ۳۲۰ متر مربع در این مکان ساخته شده است. ۸۰۰۰ مترمربع گل‌کاری و در حدود ۲۰۰۰۰ مترمربع چمن‌کاری به‌همراه درختان از گونه‌های فراوان در پهنه سبز پارک قرار دارد. یکی از کهنه‌ترین درختان چنار تهران با که ۱۵۰ سال از عمر آن می‌گذرد و ۲۰ متر ارتفاع و ۲٫۸ متر محیط دارد، بر زیبایی این بوستان افزوده است.ساختمان کانون فرهنگی کودکان، کتابخانه، آمفی تئاتر، زمین اسکیت، زمین بازی کودکان، زمین تمرین اسب‌سواری، سالن ورزشی بانوان و چهار استخر بزرگ از امکانات پارک نیاوران تهران است.

      2
    • avatar
      Alireza
      چهارشنبه 10 اسفند ماه 1401

      شهر تهران پارک‌ها و بوستان‌های باصفای متعددی دارد که در روزهای گرم سال و آخر هفته‌ها پاتوق بسیاری از خانواده‌ها است. پارک نیاوران که در منطقه خوش‌ آب‌وهوای نیاوران و شمال شرق پایتخت قرار دارد، یکی از پارک های قدیمی تهران به شمار می‌رود که در دوره پهلوی دوم و در سال ۱۳۴۸ احداث شده است. از دو درب شمالی و جنوبی پارک نیاوران که رو به خیابان پاسداران قرار دارد، می‌توانید وارد این بوستان شوید. درب غربی نیز ورودی دیگر پارک است که در کنار آن می‌توانید درخت تنومندی از جنس خرمندی را مشاهده کنید که به‌نوعی پلاک بوستان نیاوران محسوب می‌شود. وقتی وارد پارک نیاوران شوید طبقات و پله‌های مختلف که به سیمای نیاوران جلوه خاصی داده‌اند، نظرتان را جلب خواهند کرد. این طبقات و پلکان در واقع مشخصه و ویژگی این بوستان هستند که در قسمت‌های مختلف دیده می‌شوند. علاوه بر این، آب‌نماها و حوض‌های بزرگ نیز در جای‌جای پارک به چشم می‌خورند. در گذشته برای آبیاری و آب استخرهای این مجموعه از آب تهران استفاده می‌شد؛ اما از سال ۱۳۷۹ از آب قنوات منطقه برای این منظور استفاده می‌کنند. یکی از قدیمی‌ترین درختان چنار پایتخت با قدمت ۱۵۰ سال در پارک نیاوران قرار دارد یکی از دیدنی‌های پارک نیاوران دریاچه آن است که در آن ماهی، مرغابی و لاک‌پشت زندگی می‌کنند. یکی از جالب‌ترین و قدیمی‌ترین دیدنی‌های این پارک، درخت چناری است که با قدمت ۱۵۰ سال یکی از قدیمی‌ترین چنارهای پایتخت محسوب می‌شود. ارتفاع این چنار به ۲۰ متر می‌رسد. علاوه بر چنار، گیاهان و درختانی چون سدروس، نوئل، میخک هندی، اقاقیا، چنار، کاج، بید مجنون، بیدفری، ماگنولیا، گیلاس، سیبگل، چرم لیفه یا گیلاس غازی، ایلکس و کورنوس پوشش گیاهی پارک نیاوران را تشکیل می‌دهند. پارک نیاوران کجاست؟ پارک نیاوران یکی از جاهای دیدنی تهران است که در شمال شرقی پایتخت در منطقه نیاوران قرار دارد. این بوستان را در جنوب کاخ نیاوران می‌توانید ببینید. پارک نیاوران با مترو دسترسی به پارک نیاوران از طریق مترو امکان‌پذیر است و می‌توانید از خط یک مترو تهران استفاده کنید. برای این منظور در ایستگاه تجریش پیاده شوید؛ سپس با کمی پیاده‌روی در حدود پنج دقیقه به میدان قدس بروید و از آنجا با تاکسی خودتان را به این پارک باصفا برسانید. ایستگاه مترو نوبنیاد نیز یکی دیگر از ایستگاه‌هایی است که دسترسی آسان به پارک نیاوران را فراهم می‌کند. علاوه بر مترو، امکان رفتن به بوستان نیاوران با استفاده از اتوبوس‌ نیز وجود دارد. می‌توانید سوار خط‌های میدان تجریش–دارآباد، بلوار صبا-ازگل و میدان رسالت-میدان قدس شوید، در میدان نیاوران پیاده شده و به‌سمت پارک نیاوران بروید. البته لازم است بدانید، اتوبوس‌هایی که از سمت میدان رسالت به میدان قدس می‌روند، از میدان نیاوران عبور می‌کنند و در برگشت مسیر متفاوتی دارند. روش دیگر برای رسیدن به پارک نیاوران اتوبوس‌های تندرو مسیر راه‌آهن-تجریش است. بعد از رسیدن به میدان تجریش، می‌توانید با تاکسی خود را به پارک نیاوران برسانید. پلان پارک نیاوران پارک نیاوران تهران به سبک و طرح باغ‌های اصیل و سنتی ایران احداث شده است. نقشه این باغ را طراحان و مهندسان انگلیسی طراحی کرده‌اند و معماری آن را سردار افخم اجرا کرده است. مساحت پارک نیاوران ۶۲ هزار متر مربع است که هشت هزار متر مربع آن گل‌کاری و در حدود ۲۰ هزار متر مربع چمن‌کاری شده است و درختان متعددی نیز در آن وجود دارد. ۳۳۲۰ متر مربع نیز به آب‌نماهای بزرگ اختصاص داده شده است.

      1
    • avatar
      elias
      پنجشنبه 26 فروردین ماه 1400

      در پارک ها اصولا جای بازی برای بچه ها هست که بتونند بازی کنند و نیمکت برای نشستن بزرگسالان و استراحت کردن

      1
    • avatar
      Ali2022
      چهارشنبه 27 بهمن ماه 1400

      یکی از زیبا ترین و بهترین پارک های تهران

      1
    • avatar
      Bamdad
      چهارشنبه 11 فروردین ماه 1400

      بوستان نیاوران فضای سرسبز و تمیزی داره و محیطش خیلی دلنشین و زیباست و حتما پیشنهادمیشه

      1
    • avatar
      Dolat
      شنبه 04 اردیبهشت ماه 1400

      پارک با فضای سبز زیبا و خاطره انگیز نزدیک کاخ نیاوران به همراه وسایل بازی ولی از نظر اسکان برای خانواده مناسب نبود.

      1
    • avatar
      صادق
      چهارشنبه 10 دی ماه 1399

      پدرم هر روز با دوستاش برای ورزش صبحگاهی میرن خیلی روحیه اش عوض شده

      1
    • avatar
      کاربر نشان
      چهارشنبه 06 اردیبهشت ماه 1402

      عید فطر سال ۱۴۰۲

    • avatar
      کاربر نشان
      شنبه 02 اردیبهشت ماه 1402

      عالیه

    • avatar
      کاربر نشان
      دوشنبه 07 فروردین ماه 1402

      پارک خوبیه من لذت بردم

    • avatar
      sanilsa
      چهارشنبه 12 بهمن ماه 1401

      پارک نیاوران تهران یکی از معروف ترین پارک های ایران به شمار می آید که اغلب نوجوانان برای قدم زدن و گفت و گو با یکدیگر در این پارک جمع می شوند. پارك نياوران دارای محوطه کوچک اسکیت بازی برای کودکان و نیز دارای فواره های بسیار زیبا است. مجموعا مساحت بوستان نیاوران تهران نزدیک به 3320 متر مربع می‌باشد. صدای جریان آب هم در جوی‌ها در سراسر پارک به گوش می رسد و آرامشی مطلق را برای شما به ارمغان می آورد. آب و هوای معتدل و چشم انداز مطبوع این پارک نقش به سزایی در جذب توریست ها و بسیاری از خانواده های ایرانی جهت گذراندن تعطیلات آخر هفته آنها دارد.

    • avatar
      ح . خ . چ
      یکشنبه 27 شهریور ماه 1401

      بوستانی قدیمی و زیبا

    • avatar
      ༺Ʀổʱỵ༻
      دوشنبه 28 شهریور ماه 1401

      در سال 1348 و همزمان با حکومت محمد رضا شاه پهلوی این پارک درست و بازگشایی شد از مهم ترین ویژگی این پارک قدیمی ترین درخت چنار تهران با بیش از 150 سال سن که در این پارک قرار دارد حالت پلکانی این پارک زیبایی عجیبی به این پارک داده پله های سنگی و بالا و پایین شدن قسمت های پارک در قسمت های مختلف موجب جذاب شدن این پارک شده دریاچه زیبای آن که دارای لاک پشت و ماهی میباشد یکی دیگر از جاذبه های این پارک است آب و هوای بسیار خوبی را میتوان در این پارک زیبا تجربه کرد این پارک دارای دو درب شرقی و غربی است که درب غربی به سمت خیابان پاسداران باز میشود از نظر جای پارک آنچنان مشکلی نخواهد داشت میتوانید نبش خیابان پاسداران جایی برای پارک کردن خودروی خود پیدا کنید وجود نمازخانه و کتابخانه و سرویس بهداشتی، نیمکت های فراوان از جمله امکانات این پارک است پیشنهاد میکنم گذراندن اوقات فراقت خود با خانواده و دوستان و عزیزان خود در این پارک بسیار زیبا

    • avatar
      (Ra Tv) رامین توکل
      شنبه 13 فروردین ماه 1401

      پارک نیاوران که در منطقه خوش آب و هوای نیاوران و شمال شرق پایتخت قرار دارد یکی از پارکهای قدیمی تهران بشمار میرود که در دوره پهلوی دوم و در سال ۱۳۴۸ احداث شده است که به سبک و طرح باغهای اصیل و سنتی ایران احداث شده است.نقشه این باغ راطراحان و مهندسان انگلیسی طراحی کرده اند و معماری آن را سردار افخم اجرا کرده است .مساحت پارک نیاوران ۶۲ هزار متر مربع است که هشت هزار متر مربع آن گل کاری ودرحدود ۲۰ هزار متر مربع آن چمن کاری شده است و ۳۳۲۰ متر مربع نیز به آبنماهای بزرگ اختصاص داده شده است.کتابخانه آمفی تئاتر؛مجموعه ورزشی شهدای نیاوران؛باشگاه تیر اندازی آریا(ضلع شرقی پارک)؛زمین بازی کودکان ؛نمازخانه ؛فضاهای دلنشین؛آلاچیق؛چهر استخر بزرگ؛وسایل ورزشی مانند ‌وسایل بدنسازی؛میزهای تنیس روی میز و شطرنج از امکانات این بوستان هستند.علاوه بر این؛قسمتی از پارک به آکادمی کانون زبان ایران اختصاص داده شده است.کافه پارک نیاوران که در ضلع شرقی بوستان واقع شده است که برای صرف غذا و نوشیدنی اختصاص داده شده است.آدرس پارک نیاوران میدان با هنر یا نیاوران انتهای شمالی خیابان پاسداران (سلطنت آباد پیشین)؛که از دو درب شمالی و جنوبی پارک نیاوران که رو به خیابان پاسداران قرار دارد میتوانید وارد این بوستان شوید.درب غربی پارک ورودی دیگر پارک است که در کنار آن درخت تنومندی از جنس خردمندی(درختی است از تیره Ebenacceae و از جنس Diospyros که تنها یک گونه آن lotus Diospyros از درختان بومی جنگلهای کرانه دریای مازندران است.در جلگه تا ارتفاع ۱۱۰۰ متر از سطح دریا میروید در مازندران خردمندی می‌نامند.درخت خرمالو درختی است پیوندی که پایه آن خردمندی و روی آن Diospyros kaki که بومی ژاپن است پیوند گردیده است.چوب خردمندی تا نزدیک صد سالگی چوب درون آن ناچیز است مصرف عمده آن چوب تونلی و هیزم و زغال است و میوه خردمندی شیرین و گس است.) که بنوعی پلاک پارک نیاوران محسوب میشود را مشاهده کنید.وقتی که وارد پارک نیاوران میشوید طبقات و پله های مختلف به سیمای آن جلوه خاصی داده اند.آبنما و استخر سر پوشیده از دیگر امکانات این پارک می‌باشد.در گذشته برای آبیاری و آب استخرهای این مجموعه از آب تهران استفاده میشد اما از سال ۱۳۷۹ از قنوات منطقه برای این منظور استفاده میکنند.از دیدنیهای این پارک دریاچه آن است که در آن ماهی؛مرغابی؛و لاک پشت زندگی میکنند.یکی از دیدنیهای پارک؛درخت چناری است با قدمت ۱۵۰ سال یکی از قدیمی ترین چنارهای پایتخت محسوب می‌شود که ارتفاع آن به ۲۰ متر می‌رسد.علا.ه بر چنار؛گیاهان و درختانی چون سدروس؛نوئل؛میخک هندی؛اقاقیا؛چنار؛کاج؛بید مجنون؛بید فری؛ماگنولیا؛گیلاس؛سیبگل؛چرم لیفه یا گیلاس غازی؛ایلکس و کورنوس پوشش گیاهی پارک نیاوران را تشکیل میدهند.

    • avatar
      هادی امیری
      دوشنبه 12 اردیبهشت ماه 1401

      بوستانی زیبا و بزرگ

    • avatar
      حسین ۱۳۶۴
      شنبه 08 مرداد ماه 1401

      شهر تهران پارک‌ها و بوستان‌های باصفای متعددی دارد که در روزهای گرم سال و آخر هفته‌ها پاتوق بسیاری از خانواده‌ها است. پارک نیاوران که در منطقه خوش‌ آب‌وهوای نیاوران و شمال شرق پایتخت قرار دارد، یکی از پارک های قدیمی تهران به شمار می‌رود که در دوره پهلوی دوم و در سال ۱۳۴۸ احداث شده است. از دو درب شمالی و جنوبی پارک نیاوران که رو به خیابان پاسداران قرار دارد، می‌توانید وارد این بوستان شوید. درب غربی نیز ورودی دیگر پارک است که در کنار آن می‌توانید درخت تنومندی از جنس خرمندی را مشاهده کنید که به‌نوعی پلاک بوستان نیاوران محسوب می‌شود. وقتی وارد پارک نیاوران شوید طبقات و پله‌های مختلف که به سیمای نیاوران جلوه خاصی داده‌اند، نظرتان را جلب خواهند کرد. این طبقات و پلکان در واقع مشخصه و ویژگی این بوستان هستند که در قسمت‌های مختلف دیده می‌شوند. علاوه بر این، آب‌نماها و حوض‌های بزرگ نیز در جای‌جای پارک به چشم می‌خورند. در گذشته برای آبیاری و آب استخرهای این مجموعه از آب تهران استفاده می‌شد؛ اما از سال ۱۳۷۹ از آب قنوات منطقه برای این منظور استفاده می‌کنند.یکی از قدیمی‌ترین درختان چنار پایتخت با قدمت ۱۵۰ سال در پارک نیاوران قرار داردیکی از دیدنی‌های پارک نیاوران دریاچه آن است که در آن ماهی، مرغابی و لاک‌پشت زندگی می‌کنند. یکی از جالب‌ترین و قدیمی‌ترین دیدنی‌های این پارک، درخت چناری است که با قدمت ۱۵۰ سال یکی از قدیمی‌ترین چنارهای پایتخت محسوب می‌شود. ارتفاع این چنار به ۲۰ متر می‌رسد

    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد بوستان نیاوران در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه بوستان نیاوران ندارد.
    neshan logo