cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
عکس کارگاه مبلمان برادران نصیری

کارگاه مبلمان برادران نصیری

3/0
1 رای
فروشگاه مبلمان و صنایع چوب
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی کارگاه مبلمان برادران نصیری

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1405/06/16
    • گزارش نظر

    فوق العاده کار بی کیفیت میدن میز جلو مبلی من موقع تحویل ک کاملا خراب بود میر عسلی و میز تی وی با چوب لایه ای درجه پایین درست شده ک با انگشت هم جدا میشه خواهشا اصلا نخرید از این تولیدی

  • بانی
    بانی
    1404/03/18
    • گزارش نظر

    کارشون درست است ؟ کسی نظری دارد؟

    عکس کارگاه مبلمان برادران نصیری
    arrow
    کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/10/09

    کارشون حرف نداره

تصاویر کارگاه مبلمان برادران نصیری

    • ۱ سال پیش
      عکس کارگاه مبلمان برادران نصیری

    درباره‌ی کارگاه مبلمان برادران نصیری

    کارگاه مبلمان برادران نصیری (مبل فروشی و بازار مبل) در استان تهران، شهرستان اسلامشهر، بخش چهاردانگه و خیابان غفاری 3 واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی تعمیر موتور گیربکس آسانسور صمدی، تولیدی مبلمان چوب کلاس، استیل اسوه، تشک رویال اورجینال و بوستر پمپ اتحاد قرار گرفته است.

    فروشگاه‌های دیگری نیز مانند مبل آکو چوپانی، مارال چوب و راژان چوب در محدوده این فروشگاه قرار دارند.

    چطور به فروشگاه کارگاه مبلمان برادران نصیری برویم؟

    برای پیدا کردن بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه کارگاه مبلمان برادران نصیری می‌توانید از مسیریاب نشان استفاده کنید. اگر برای در امان بودن از ترافیک و کمک به کاهش آلودگی هوا قصد دارید از حمل‌ونقل همگانی استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس یافت آباد قرار دارد. اپلیکیشن نشان در مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو به شما کمک می‌کند و نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان را با شما به اشتراک می‌گذارد.

    اگر به فروشگاه کارگاه مبلمان برادران نصیری مراجعه کردید، حتماً نظر خودتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه کارگاه مبلمان برادران نصیری دارید، از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.