نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس بوستان فاطمیه
عکس بوستان فاطمیه
عکس بوستان فاطمیه

بوستان فاطمیه

بوستان
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

پارک‌های پیشنهادی در نزدیکی بوستان فاطمیه

امکانات نزدیک

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

تصاویر بوستان فاطمیه

    • ۱ ماه پیش
      عکس بوستان فاطمیه
    • ۱ ماه پیش
      عکس بوستان فاطمیه
    • ۱ ماه پیش
      عکس بوستان فاطمیه

درباره‌ی بوستان فاطمیه

بوستان فاطمیه (پارک) در محله زینبیه تهران و بزرگراه شهید دوران، بزرگراه یاسینی واقع شده است. این پارک یکی از بیست بوستان در محله زینبیه تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی نانوایی لواش، دبیرستان دخترانه علامه حلی، بیمه حکمت | یار احمدی 1386، پارک شوکا و فروشگاه گل نرگس قرار گرفته است.

اطلاعات، تلفن و آدرس بوستان فاطمیه

آدرس دقیق پارک بوستان فاطمیه شهر تهران محله زینبیه است. این پارک در آدرس دقیق استان تهران، تهران، بزرگراه شهید دوران، بزرگراه یاسینی قرار دارد. بوستان فاطمیه از پرطرفدارترین مکان‌های تفریحی واقع در محله زینبیه است. از میان فست فودها و رستوران‌های خوبی که در اطراف این پارک هستند، می‌توانیم به آش و حلیم نیکو صفت، مرغ سوخاری خروس، رستوران و چلوکبابی مسلم، رستوران هویزه، پیتزا نایت و باغ رستوران الیاساماشاره کنیم. از جمله مراکز تفریحی دیگر در محدوده بوستان فاطمیه می‌توانیم به برج میدان آزادی، برج میلاد و دریاچه چیتگر (شهدای خلیج فارس) اشاره کنیم.

چطور به بوستان فاطمیه برویم؟

اگر می‌خواهید در کاهش آلودگی هوا موثر باشید، می‌توانید برای رفتن به این پارک از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنید. ایستگاه اتوبوس داروخانه در نزدیکی بوستان فاطمیه قرار دارد. با استفاده از اپلیکیشن نشان، شما می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به این پارک را انتخاب کنید. شما می‌توانید اطلاعات خوب دیگری را هم در نقشه نشان ببینید. مثلاً شما می‌توانید لوکیشن دقیق بوستان فاطمیه روی نقشه را ببینید، مسیریابی پیاده، با دوچرخه، با اتوبوس یا مترو را پیدا کنید و از نظر کاربران دیگر در مورد این مکان باخبر شوید.

تصاویری که در ادامه می‌بینید، مربوط به این پارک است. ما آدرس دقیق و ایستگاه‌های نزدیک بوستان فاطمیه را هم با شما به اشتراک گذاشته‌ایم تا راحت‌تر به این مکان بروید. یادتان باشد اگر به این پارک رفتید، حتماً در قسمت کامنت نظرتان را به اشتراک بگذارید.