محل عبادت
آرامگاه شیخ نوایی آرامگاه منور حضرت نوائی در جنوب غربی شهر خوی با دو مناره کاشیکاری
مقبرهی آخوند نوائی در جنوب غربی خوی، ابتدای بلوار شیخ نوائی قرار دارد. این مکان آرامگاه حاج ملا زینالعابدین نوائی، معروف به شیخ نوائی است که در روستای نوائی شهر خوی، همزمان با حکومت کریم خان زند به دنیا آمد. این آرامگاه دو مناره با کاشیکاریهای زیبا و طاق و گنبد طلایی دارد و ضریح مقبره نیز دارای قلمکاری زیبایی است که آیات الهی، گل و بوته در آن حک شده است. وی یکی از عالمان و بزرگان زمان خود بود و در زمان قاجار به ملکوت اعلا پیوست. مدتی پس در گذشتاش ، بقعهای برای او ساختند و مردم برای زیارت به آرامگاه او آمدند. مردم خوی ارادت زیادی به این عالم دارند و نقل قولهای بسیاری در مورد کرامات شیخ نوائی در زمان حیات و پس از مرگاش وجود دارد.
خود آرامگاه خیلی قشنگه ولی اون جایزه گرفتن رو به بچه های بیچاره رو برای جایزه مجبور میکنن صبح زود بیدار شدن بیان برای جایزه
مقبره شیخ نوایی در جنوب غربی خوی، ابتدای بلوار شیخ نوائی قرار دارد و مدفن حاج ملا زینالعابدین نوائی، معروف به شیخ نوائی است که در روستای نوائی شهر خوی، همزمان با حکومت کریم خان زند به دنیا آمد. آرامگاه دو مناره با کاشیکاریهای زیبا و طاق و گنبد طلایی دارد و روی ضریح مقبره نیز قلمکاریهایی از آیات الهی، گل و بوته دیده میشود. با دو هزار متر مربع مساحت، این مجموعه شامل مسجد، حسینه، زائرسرا، آشپزخانه، وضوخانه و سرویس بهداشتی زنانه و مردانه و سایر امکانات رفاهی میشود. از این بقعه بهعنوان یکی از قطبهای فرهنگی مذهبی و جاذبه های گردشگری خوی یاد میشود و اغلب مراسمهای مذهبی و فرهنگی مانند عزاداریهای محرم و صفر در این مکان برگزار میشوند.
آرامگاه شیخ نوایی آرامگاه منور حضرت نوائی در جنوب غربی شهر خوی با دو مناره کاشیکاری
آرامگاه شیخ نوایی (محل عبادت) در محله اعتمادیه خوی و بلوار شیخ نوایی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان شهید مدنی، موزه کبیری (موزه تاریخ مردم خوی) و مرکز خرید علی و همچنین هلال احمر، هایپر مارکت بهشت، مجتمع فرهنگی ، آموزشی، ورزشی بوتراب، شعبه مرکزی بیمه ایران و کافی شاپ پلاک صفر قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از محلهای عبادت خوب این منطقه میباشد.