نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس پوشاک لیدی شاپ

پوشاک لیدی شاپ

3/0
2 رای
فروشگاه لباس
۹:۳۰ تا ۱۴، ۱۶ تا ۲۲
Work Hour Iconساعت کاری: ۹:۳۰ تا ۱۴ - ۱۶ تا ۲۲
  1. سه‌شنبه (امروز)۹:۳۰ تا ۱۴ - ۱۶ تا ۲۲
  2. چهارشنبه۹:۳۰ تا ۱۴ - ۱۶ تا ۲۲
  3. پنجشنبه۹:۳۰ تا ۱۴ - ۱۶ تا ۲۲
  4. جمعه۹:۳۰ تا ۱۴ - ۱۶ تا ۲۲
  5. شنبه۹:۳۰ تا ۱۴ - ۱۶ تا ۲۲
  6. یکشنبه۹:۳۰ تا ۱۴ - ۱۶ تا ۲۲
  7. دوشنبه۹:۳۰ تا ۱۴ - ۱۶ تا ۲۲
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ
  • شوط
  • /
  • پوشاک لیدی شاپ

امکانات نزدیک

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی پوشاک لیدی شاپ

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/03/02
    • گزارش نظر

    این فروشگاه از نام و برند فروشگاه دیگری که قبل از این وجود داشت بدون اجازه استفاده کرده است

    arrow
    کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/03/02

    فروشگاه اصلی در محله خلیل آباد بعد از پل جدید قرار داره

تصاویر پوشاک لیدی شاپ

    • ۱ سال پیش
      عکس پوشاک لیدی شاپ

    درباره‌ی پوشاک لیدی شاپ

    پوشاک لیدی شاپ (فروشگاه لباس) در شوط و خیابان قندی غربی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مجتمع تجاری شهروند و همچنین مرکز فروش کامپیوتر معمار، مدرسه شهید رجایی، مسجد رسول اکرم، نانوایی حمید حرمتی و دفتر خدمات الکترونیک قضایی پورعباس قرار گرفته است.

    برای به دست آوردن هرگونه اطلاعات در مورد این فروشگاه می‌توانید با شماره تلفن آن (09305863574) تماس بگیرید. فروشگاه‌های دیگری نیز مانند فروشگاه صدف، بوتیک سیاه بیاز و پوشاک کانل هشت در محدوده این فروشگاه قرار دارند.

    چطور به فروشگاه پوشاک لیدی شاپ برویم؟

    با استفاده از مسیریاب نشان، شما می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه پوشاک لیدی شاپ را انتخاب کنید. شما می‌توانید برای مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو از اپلیکیشن نشان کمک گرفته و نظرات دیگر کاربران را در مورد این مکان ببینید.

    درصورتیکه شما هم به فروشگاه پوشاک لیدی شاپ رفتید، حتماً نظرتان در مورد آن را با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. عکس‌هایی از این فروشگاه را در ادامه می‌توانید ببینید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه پوشاک لیدی شاپ دارید، از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.