شمال
نمایش موقعیت من
اره خوب بود
پرندگان قشنگ دیدنی ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ بلیط۱۰۰ تومن بود
برای یک بار دیدن خوبه ،ولی کثیفه و به نظافت اهمیت نداده بودند شیشه پرنده ها همه کثیف بود زیر پای پرنده ها و حیوانات پر اشغال بود انتها شم برای خودشون مرغ داری داشتن، ولی برخورد پرسنل خیلی خوب بود .
کافه باغ پرندگان
اندازه متوسطی داره اکثر پرنده ها در قفس هستند فضای خوبی داره و در کنار یک پارکه برای یک بار ارزش دیدن داره در نوروز ۱۴۰۵ قیمت ورودی هر نفر ۸۰ تومن تا هنگام تاریک شدن هوا هستند
مدیریت بسیار خوش برخورد پرندگان زیبا ارزش بازدید داره مخصوصا برای کودکان و عاشقان طبیعت علاوه بر پرندگان شکاری و زینتی میمون_شترمرغ هم داره
بلیط ورودی در نوروز ۱۴۰۴ نفری ۸۰ هزار تومن که با توجه به هزینه نگهداری حیوانات و پرندگان ،غذا و واکسن و ... ورودیش زیاد نیست. اگه تربت حیدریه از شهرهای تو مسیرتون هست و وقت دارید حتما برید. خیلی مکان خوبی درست کردن البته در حال توسعه هست . خوش بگذره.
بلیط ورودی در نوروز ۱۴۰۴ نفری ۸۰ هزار تومن. اگه تربت حیدریه از شهرهای تو مسیرتون هست و وقت دارید حتما برید.
جای خیلی قشنگی بود و تمیز
بسیار جای بزرگ و خوب دست شما درد نکنه که این جای با صفای درست کردین بسیار ممنون
باغ پرندگان (باغ وحش) در تربت حیدریه و بلوار باهنر، بلوار محیط زیست واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند شهربازی و موزه حیات وحش تربت حیدریه و همچنین بوستان ملت، رستوران برادران لر و میدان محیط زیست قرار گرفته است.