info
عکس امامزادگان عبدالله و زید بن عباس (ع)عکس امامزادگان عبدالله و زید بن عباس (ع)عکس امامزادگان عبدالله و زید بن عباس (ع)
category

امامزادگان عبدالله و زید بن عباس (ع) محله امامزاده عبدالله، تهران

محل عبادت

درباره‌ی امامزادگان عبدالله و زید بن عباس (ع)

امامزادگان عبدالله و زید بن عباس (ع) (محل عبادت) در محله امامزاده عبدالله تهران و خیابان رجبی واقع شده است. و به‌صورت شبانه‌روزی به مراجعه‌کنندگان خدمات ارائه می‌دهد این مکان یکی از پنج محل عبادت در محله امامزاده عبدالله تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مجتمع تجاری گلها و همچنین رستوران کیوکباب، مسجد امیرالمومنین، الوان رایانه، فست فود نان و گوشت و داروخانه مرکزی یادگار قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از محل‌های عبادت خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد امامزادگان عبدالله و زید بن عباس (ع)

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    کاربر نشان
    یکشنبه 21 اسفند ماه 1401

    از موقعی که این زیارتگاه حرم نداشت و مردم دست روی سنگ میذاشتن و فاتحه میخوندن و من بچه بودم میرفتم آونجا. هنوزم میرم. خیلی خوب و باصفاست و امیدوارم که همه با دست پر و حاجاتی روا شده برگردن

    7
  • avatar
    هادی امیری
    شنبه 04 فروردین ماه 1403

    آستان مقدس امام زادگان عبدالله و زید آستان مقدس امام زادگان عبدالله و زید منطقه جی تهران میزبان یکی از مصفاترین زیارتگاه­های شهر تهران است که منسوب است به امامزاده عبدالله که به روایتی فرزند سقای دشت کربلا حضرت اباالفضل العباس و یا یکی ازنوادگان حــضرت ابــوالفضل (ع) قراردارد. گفته می­شود که امامزاده عبدالله همراه دو برادر خود زید و ابراهیم بعد از واقعه خونین کربلا به ایران و ملک ری هجرت نمودند. این بزرگواران پس از طی نمودن این راه پر مشقت به نزدیکی تهران رسیده و در آنجا با عده­ای به نام سواران افالقه برخورد می­کنند این یاغیان که آنها را سواران کن نیز می­نامیدند. ب سیار نژادپرست وضد شیعه بودند و برخورد ناشایستی با این بزرگواران روا می­دارند وایشان را مورد ضرب وشتم قرار می­دهند. اما پس از اینکه این بزرگواران خود را از مهلکه نجات بدهند به نام (جی) می­رسند و امامزاده عبدالله در همین مکان به شهادت می­رسد واز آن زمان تاکنون مزارش مطاف شیفتگان خاندان عصمت و طهارت (علیه السلام) می­باشد.  بقعه مبارک امامزادگان عبدالله و زید (ع) درسال 526 هجری قمری بنا گردیده و زمین اطراف آن مزار مؤمنان اختصاص یافت و زیارتگاه با طاقک هشت ضلعی همراه قبری کوچک تشکیل می­شــود. در ســــال 1348 سیل نسبتاً شدیدی به مدت سه روزمنطقه را فرا گرفت که بخش اعظمـی از منطـقه را نابود و از بـیـن برد. وجود قنات امین­الـمـلـک کـه در قسمت غربی آستان وجود دارد با باز شدن دهانه­ی آن آب را بسوی جنوب هدایت و بقعه مبارک را از خطر رانش بر حذر می­دارد و بعد از آن سال به دلیل کوچکی مقبره، گنبد و بارگاه کنونی احداث می­گردد. ساختمان بقعه به صورت یک هشت ضلعی منظم است که هر یک از اضلاع بیرونی آن بالغ بر دو متر است حرم بقعه را تشکیل می­دهند و طاق نماهای اضلاع شرقی و شمالی و غربی به ترتیب راهرو مدخل بقعه و مسجد زنانه و اطاق کوچکی متصل به حرم است. حرم زیبای این امامزاده ضریح چوبی جعفری را در بر دارد که همواره شاهد بوسه­های مردمی است که برای عرض ارادت وادب به زیارت این بزرگوار می­آیند. تاریخ ساخت این را می­توان به قرن هفت یا هشت هجری نسبت داد که طاق­نماهای اطراف آن در زمان قاجاریه بدان افزوده شده است. ضریح ایـن امامزادگان از سال 1350 تا سال 1383 از نوع چوبی و به صورت هشت ضلعی بوده و از مـحـرم ســال 1383 با تــلاش­های صورت گــرفته ضریـح جدید طراحی شده و به دست مقامات کشوری و مسئولین ســازمان اوقاف وامور خیریه باحضور بی­نـظیـر مردم آگــاه منطقه در تاریخ 4/12 /83 پرده­برداری گردید در سال 1378 با توجه به نیاز شدید منطقه به بنای کـتـابـخـانه­ای به مساحـت 350 متر مربع در همان سـال با همّت افراد خیّر حسینیّه امامزاده در جوار ضلـع غربی حرم شروع به ساخت گردید و دو سال بعد به بهره­برداری رسید.

    3
  • avatar
    تخریبچی جامونده
    سه شنبه 23 فروردین ماه 1401

    امام زاده عبدالله وزید بن عباس در محله جی واقع شده است

    3
  • avatar
    parisa
    یکشنبه 23 آذر ماه 1399

    مکان عالی در کنار این که زیارتی هم میشه برای بین مسیر سفر و استراحت کردن جای مناسبیه امکانات مختلف وجود داره

    2
  • avatar
    ناصرالحسینی
    دوشنبه 07 اسفند ماه 1402

    فضای بسیار دلنشین و روحانی کنار امامزادگان عظیم الشان از اولاد و احفاد حضرت ابوالفضل العباس عليه السلام جای همه دوستان خالیست.

    1
  • avatar
    hossein
    یکشنبه 15 بهمن ماه 1402

    عالی

    1
  • avatar
    دانیال
    سه شنبه 24 فروردین ماه 1400

    امامزاده عبدلله محیط شلوغی داره و حال و هواش خیلی خوبه و پیشنهادمیشه

    1
  • avatar
    خردمند
    جمعه 31 اردیبهشت ماه 1400

    امامزاده عبدالله زیارتگاه و در گذشته قبرستان اهالی معروف و کسبه بود برای استراحت موقت و زیارت مناسبه

    1
  • avatar
    عاشق طبیعت
    سه شنبه 21 فروردین ماه 1403

    بسیار با صفا و معنوی

  • avatar
    حسین
    چهارشنبه 23 فروردین ماه 1402

    محل عبادت

  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 29 آذر ماه 1401

    بسیار عالی در ماه محرم همراه با هیت است برنامه ها 👇 نماز عشا و مغرب درماه محرم هیت زیارت گاه ازساعت۸ تا ۹ باز اس ت مکانی برای استراحت حتما سر بزنید خیلی عالی لطفففففففففا برید


سایر محل‌های عبادت که در محدوده امامزادگان عبدالله و زید بن عباس (ع) واقع شده‌اند:

  • حسینیه حضرت علی‌اکبر علیه‌السلام
    شهيد بختیاری، بین بدرالزمان قریب و عسگری
  • حسینیه ابوذر
    (5.0)
    چهل و پنج متری زرند، رزاقی بلاسی، حسین زاده
  • حسینیه حضرت ابوالفضل (ع)
    (5.0)
    سبحانی، زابلی، بین فلفلیان و عیال بارگان
  • حسینیه حضرت زیب (س)
    (5.0)
    چهل و پنج متری زرند، برخورداری، رمضانی، صدقی
  • حسینیه توحید
    (5.0)
    سبحانی، کارگر
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط Radan (شهریار سطح ۶ نشان) در تاریخ سه شنبه 21 فروردین ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی امامزادگان عبدالله و زید بن عباس (ع) اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: سه شنبه 21 فروردین ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد امامزادگان عبدالله و زید بن عباس (ع) در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه امامزادگان عبدالله و زید بن عباس (ع) ندارد.
    neshan logo