
شمال
نمایش موقعیت منبسته است
بسته است
باز است
با سلام خانه معلم مراغه با توجه به فضای خوب هیچ امکانات رفاهی نداره من خانه معلم شهرهای گرگان، گنبد کاووس، اهواز... رفتم همه تمیز پتوهای شیک و تمیز ودستمال کاغذی شامپو سر و بدن وحتی صبحانه کامل انتخابی داشتند من خودم اهل مراغه هستم ولی واقعا برای داشتن خانه معلم با این امکانات با توجه هزینه دریافتی متاسفم.
کثیفهه
بسیار بسیار کثیف و گران
خیلی خیلی بد بود نه سینکی خوبی داشت نه جارو کشیده بودن هیچی اصلا خیلی بو میداد همش دانشجو تای عراقی بودن که به گند کشیدن
راست میگه
خوابگاه دانشجوییه تا خانه معلم افتضاحه پتوهای کثیف و بوگندو دیوارهای نمور سرد سرد شبی یک میلیون تومان ۴ تخته 😮💨 سینک خراب بدون ملافه رادیاتورهای سرمازا
واقعا کثیف بود سرویس بهداشتی مدتها بود که تمیز نشده بود تشک ها فوق العاده کثیف بودند کف اتاق پر از خاک و مو و ... بود سطل آشغال ها همه پر بود و دیگر جایی برای اضافه کردن زباله نداشتند و بوی بسیار بدی داشت اگر مجبور شدید که در اینجا اسکان داشته باشید حتما باید ملافه همراه داشته باشید و لوازم جهت تمیز کردن محیط جارو برقی نداشت ظرفشویی برای شستن ظرف نداشت گاز نداشت و همه اینها به کنار مسئولی که ما دیدیم خودشون رو موظف نمیدونستن به تمیز کردن محیط و در واقع معتقد بودند اگر نمیخواهید میتونید استفاده نکنید متاسفم برای وزارت آموزش و پرورشی که نه برای خودش و نه برای پرسنلش ارزشی قائل نیست.
جای بدی نیست ولی اتاق ها تمیز نمیشه و نظافت نداره و کولر هم نداشت
جای بدی نیست ولی باید بهتر از این باشه و در شان فرهنگیان محترم و شهر تاریخی مراغه باشه.قطعا مراغه و فرهنگیان باید باشگاهی بسیار مجلل و مجهز داشته باشند.
بد نیست
مکانی تمیز و قشنگ با امکانات رفاهی کامل... کارکنان خوب و محترمی داره... خدمات و رسیدگی خیلی خوبه... قیمت و کیفیت هم عالی
باشگاه فرهنگیان (خانه معلم) (مهمانپذیر و پانسیون) در مراغه و خیابان ۲۰ متری مطهری واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی دبیرستان دخترانه جمال، پارک استاد شهریار، سالن ورزشی ولیعصر، کادویی علی پروینی و فرهنگ سرای ولیعصر قرار گرفته است.