نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من

عکس مسجد داش آغلیان
place icon

مسجد داش آغلیان

مسجد

4/7
3 رای
به این مکان نظر و امتیاز دهید

نظرات برگزیده مسجد داش آغلیان

  • کشاورز
    کشاورز
    1400/03/16
    • گزارش نظر

    مسجد داش آغلیان محیط خوب و بزرگ و تمیزی داره و خیلی خوبه و حال و هواش عالیه

مکان‌های مشابه

عکس مسجد صاحب الزمان

مسجد صاحب الزمان

عکس مسجد مهدیه

مسجد مهدیه

عکس مسجد میربابا

مسجد میربابا

عکس مسجدفاطمه الزهرا

مسجدفاطمه الزهرا

عکس مسجد میرزا ابراهیم

مسجد میرزا ابراهیم

دسته بندی‌های مشابه

به این مکان نظر و امتیاز دهید

نظرات درباره‌ی مسجد داش آغلیان

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/07/16
    • گزارش نظر

    مسجد داش آغلیان برای علاقه مندان به داستان و افسانه یکی از بهترین جاهای دیدنی خوی به حساب می‌آید. به عقیده مردم محلی این مسجد در حقیقت خانه فردی درستکار و از نوادگان پیامبر بوده است. او در شب عاشورا خواب می‌بیند که چند زن سیاه پوش در حیاط خانه‌اش هستند. زن‌ها دور سنگی در حیاط ایستاده و گریه می‌کردند. صاحب مسجد از خواب پریده و سراسیمه به سمت سنگ می‌رود و در کمال تعجب چند قطره روی سنگ می‌بیند. این رویا باعث می‌شود که او خانه‌اش را به مسجد تبدیل کند. این فرد نام مسجد را داش آغلیان می‌گذارد. داش آغلیان در زبان ترکی به معنای سنگ گریان است. جالب اینجاست که این سنگ افسانه‌ای همچنان در مسجد نگهداری می‌شود و شما می توانید در بازدید از مناطق دیدنی خوی این سنگ پر قصه را از نزدیک ببینید. مسجد داش آغلیان در سال ۱۳۷۸در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید و امروزه از اماکن مذهبی و دیدنی های خوی محسوب می‌شود.


  • 𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    1402/04/16
    • گزارش نظر

    مسجد داش آغلیان با قدمتی که به اواخر دوران قاجار بازمی‌گردد، در خیابان انقلاب (خیابان تبریز) خوی قرار دارد. زیربنای مسجد حدود ۴۰۰ متر مربع است و در ساخت آن از هیچ ستونی استفاده نکرده‌اند. بام مسجد شیروانی و سقف آن چوبی است. مصالح به‌کار در ساخت مسجد شامل چوب، سنگ و آجر می‌شود. دلیل نامگذاری این مسجد را در برخی کتب تاریخی چنین نوشته‌اند که محل مسجد خانه‌ سیدی بود. وی در شب عاشورای یکی از سال‌ها، در خواب چند نفر زن سیاهپوش را در حیاط و دور سنگی در آن می‌بیند که در حال عزاداری هستند. از خواب می‌پرد، به سوی حیاط و سنگ می‌رود و قطرات اشک را روی سنگ می‌بیند. موضوع با یکی از عالمان درمیان گذاشته و در نهایت خانه‌ او به مسجد تبدیل می‌شود. داش آغلیان به معنی سنگی است که گریه می‌کند و این سنگ همچنان در مسجد نگهداری می‌شود. مسجد داش آغلیان در دوم شهریور ۱۳۷۸، با شماره‌ ۲۳۹۰ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید و امروزه از اماکن مذهبی و جاهای دیدنی خوی محسوب می‌شود.


  • کشاورز
    کشاورز
    1400/03/16
    • گزارش نظر

    مسجد داش آغلیان محیط خوب و بزرگ و تمیزی داره و خیلی خوبه و حال و هواش عالیه

درباره‌ی مسجد داش آغلیان

مسجد داش آغلیان (مسجد) در محله میدان نمک خوی و خیابان امین دیوان واقع شده است. این مکان یکی از چهار مسجد در محله میدان نمک خوی می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان امام خمینی (ره)، ساختمان شهرداری خوی و پاساژ متین و همچنین مرکز استعدادهای درخشان فرزانگان، رستوران و سلف سرویس حاج بابا، سوپر مارکت بهار، فروشگاه بزرگ خانه رنگین و شوینده بهداشتی طاها قرار گرفته است.