نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

آنتیک گالری کاملیا

5/0
2 رای
فروشگاه لوازم الکترونیک
۹:۳۰ تا ۲۳:۳۰
Work Hour Iconساعت کاری: ۹:۳۰ تا ۲۳:۳۰
  1. دوشنبه (امروز)۹:۳۰ تا ۲۳:۳۰
  2. سه‌شنبه۹:۳۰ تا ۲۳:۳۰
  3. چهارشنبه۹:۳۰ تا ۲۳:۳۰
  4. پنجشنبه۹:۳۰ تا ۲۳:۳۰
  5. جمعه۹:۳۰ تا ۲۳:۳۰
  6. شنبه۹:۳۰ تا ۲۳:۳۰
  7. یکشنبه۹:۳۰ تا ۲۳:۳۰
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

فروشگاه‌های لوازم برقی و الکترونیکی پیشنهادی در نزدیکی آنتیک گالری کاملیا

امکانات نزدیک

2/5
(31)
رستوران

به‌زودی باز می‌شود

3/8
(26)
کافی‌شاپ

باز است

4/0
(55)
بوستان

به‌زودی بسته می‌شود

سرویس بهداشتی
4/0
(1)
بانک

بسته است

4/7
(3)
ایستگاه اتوبوس

شعب کسب و کارهای مرتبط با آنتیک گالری کاملیا

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی آنتیک گالری کاملیا

آنتیک گالری کاملیا (فروشگاه لوازم الکترونیک) در محله زنبیل آباد قم و خیابان صدوقی ۳۱ واقع شده است. این فروشگاه یکی از چهارده فروشگاه لوازم الکترونیک در محله زنبیل آباد قم می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مجتمع تجاری خلیج فارس و همچنین آش و حلیم سید حسین، زائرسرای جام جم صدا و سیما، دفتر اسنپ ، فروشگاه بزرگ کتاب و بازی ذهن برتر و آبمیوه ارم قرار گرفته است.

برای به دست آوردن هرگونه اطلاعات در مورد این فروشگاه می‌توانید با شماره تلفن آن (09127538670) تماس بگیرید. فروشگاه‌های دیگری نیز مانند خدمات ماشین اداری عصر جدید، پارس سیستم و کلوپ سینمایش در محدوده این فروشگاه قرار دارند.

چطور به فروشگاه آنتیک گالری کاملیا برویم؟

برای پیدا کردن بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه آنتیک گالری کاملیا می‌توانید از مسیریاب نشان استفاده کنید. اگر می‌خواهید از حمل‌ونقل همگانی استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس شاه آبادی قرار دارد. می‌توانید مسیریابی پیاده و مسیر دقیق اتوبوس یا مترو را از روی اپلیکیشن نشان پیدا کنید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

درصورتیکه شما هم به فروشگاه آنتیک گالری کاملیا مراجعه کردید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. اگر تصویری از فروشگاه آنتیک گالری کاملیا دارید، با ما به اشتراک بگذارید.