نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس آجیل و خشکبار یاقوت
عکس آجیل و خشکبار یاقوت

آجیل و خشکبار یاقوت

4/5
2 رای
فروشگاه آجیل و خشکبار
۸ تا ۲۱
Work Hour Iconساعت کاری: ۸ تا ۲۱
  1. سه‌شنبه (امروز)۸ تا ۲۱
  2. چهارشنبه۸ تا ۲۱
  3. پنجشنبه۸ تا ۲۱
  4. جمعه۸ تا ۲۱
  5. شنبه۸ تا ۲۱
  6. یکشنبه۸ تا ۲۱
  7. دوشنبه۸ تا ۲۱
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

آجیل‌فروشی‌ها و خشکبارفروشی‌های پیشنهادی در نزدیکی آجیل و خشکبار یاقوت

امکانات نزدیک

4/3
(36)
رستوران

به‌زودی باز می‌شود

5/0
(1)
کافی‌شاپ

باز است

4/9
(11)
بوستان
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی آجیل و خشکبار یاقوت

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/07/26
    • گزارش نظر

    واقعا کیفیت محصولاتش عالی هست مخصوصا عسل و برنج و گردو و بادام

تصاویر آجیل و خشکبار یاقوت

    • ۲ سال پیش
      عکس آجیل و خشکبار یاقوت
    • ۲ سال پیش
      عکس آجیل و خشکبار یاقوت

درباره‌ی آجیل و خشکبار یاقوت

آجیل و خشکبار یاقوت (آجیل‌فروشی و خشکبارفروشی) در آباده و خیابان طالقانی جنوبی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند عمارت کلاه فرنگی، موزه تخصصی منبت آباده و کیف و کفش خلیفه و همچنین عمارت عباسقلی خان، لوازم تحریر دانشجو ، مهمانپذیر فردوسی، فروشگاه اتکا و مسجد امام حسن مجتبی (ع) قرار گرفته است.

برای به دست آوردن اطلاعات موردنیازتان در مورد این فروشگاه، می‌توانید با شماره تلفن آن (09172135772) تماس بگیرید. در محدوده این فروشگاه، فروشگاه‌های دیگری مانند خشکبار ایران زمین، خشکبار نمونه و خشکبار رفیعی قرار دارند.

چطور به فروشگاه آجیل و خشکبار یاقوت برویم؟

با استفاده از مسیریاب نشان، شما می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه آجیل و خشکبار یاقوت را انتخاب کنید. می‌توانید مسیریابی پیاده و مسیر دقیق اتوبوس یا مترو را از روی اپلیکیشن نشان پیدا کنید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

اگر شما هم به فروشگاه آجیل و خشکبار یاقوت رفتید، حتماً نظرتان در مورد آن را از طریق کامنت با ما به اشتراک بگذارید. عکس‌هایی از این فروشگاه را در ادامه مشاهده می‌کنید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه آجیل و خشکبار یاقوت دارید، از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.