info
عکس بازارچه حاجی قنبر
category

بازارچه حاجی قنبر محله محله گازرگاه، یزد

بازار و مرکز خرید

درباره‌ی بازارچه حاجی قنبر

بازارچه حاجی قنبر (بازار و مرکز خرید) در محله محله گازرگاه یزد و امام خمینی، میدان امیر چخماق واقع شده است. این مجتمع یکی از چهار بازار و مرکز خرید در محله محله گازرگاه یزد می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند میدان امیر چخماق، موزه خودروهای تاریخی و کلاسیک و دست ساز و بازار زرگرها و همچنین بازار امیر چخماق، خانه مسافر کوله پشتی، ترمه حسینی، شیرینی سرای حاج خلیفه علی رهبر و ترمه رضایی قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مجتمع یکی از مراکز خرید خوب این منطقه می‌باشد.



نظرات کاربران در مورد بازارچه حاجی قنبر

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    🔴🟡 عــــ🅰️ــلــی 🟡 🔴
    پنجشنبه 17 فروردین ماه 1402

    بازاچه ی معروفیه و خیلی ها ازش شناخت دارن ولی باز کثیری از آدمهای همین کشور خودمون هستن که قدمت این بازارچه رو نمیدونن الارقم اینکه این بازارچه قدیمی وقدمت زیادی داره داخل خودش کلی صنایع دستی داره تنوع صنایع دستی این شهر خیلی بالاست و خانمهای روستایی چیزای تزئینی دست ساز درست میکنن که باعث جلب توجه گردشگران میشه و اینجوری هم واسه اون بنده خدا درآمد داره و هم اون مغازه دار یا غرفه دارعزیز. پیشنهاد میکنم اومدین این بازارچه تمام بازارچه رو با دقت بگردین و بچرخین و عکس بگیرین چون واقعا میتونین عکسهای فوق العاده جذابی بگیرین و محصولات خیلی شیکی بخرین و به یادگار نگهدارین. من خودم کلی عکس گرفتم یادگاری از این مکان قدمت دار و مکان های قدمت دار وتاریخی وباستانی شهر ـحتما سربزنید ❣️🌹

    2
  • avatar
    امید
    چهارشنبه 05 اردیبهشت ماه 1403

    قدمت میدان امیر چخماق تاریخچه مجموعه میدان امیرچخماق یزد از دوران حکومت تیموری در قرن نهم هجری قمری شروع می‌شود. این میدان به دستور حاکم یزد، امیر حلال‌الدین چخماق و با هم‌فکری همسرش فاطمه‌خاتون بنا شد. یکی از علل ساخت میدان رونق بیشتر شهر یزد و آبادسازی آن بود. در رابطه با ترتیب ساخت بناها می‌توان گفت ابتدا مسجد جامع نو در محلی خارج از شهر یزد یعنی ده یا دهوک سفلی بنا شد که بعدها با گسترش شهر، تبدیل به مرکز یزد شد. پس از ساخت مسجد، بخش‌های دیگر از جمله حمام عمومی، کاروانسرا، تکیه، آب‌انبارها و… بنا شدند و مجموعه امیرخچماق تکمیل شد.

  • avatar
    ایمان
    پنجشنبه 27 مهر ماه 1402

    بازار حاجی قنبر یزد قدیمی‌ترین بخش از بازار یزد است و قدمت آن به قرن ۹ هجری قمری بازمی‌گردد. این راسته بخشی از یکی از مهم‌ترین دیدنی های یزد، یعنی مجموعه‌ امیر چخماق یزد محسوب می‌شود. عمده کالاهایی که در این بازار به فروش می‌رسد، شامل پارچه، شیرینی‌های یزدی ،طلا و فرش می‌شود. بیشتر تزیینات بازار حاجی قنبر را کاشی‌کاری تشکیل می‌دهد و در قرن ۱۳ هجری قمری بر سر در بازار تکیه‌ای دیدنی و مرتفع به شیوه‌ دیگر تکیه‌ها و حسینیه‌های یزد ساخته شد. 

  • avatar
    𝑴𝒐𝒔𝒕𝒂𝒇𝒂
    یکشنبه 11 تیر ماه 1402

    بازار حاجی قنبر یزد قدیمی‌ترین بخش از بازار یزد است و قدمت آن به قرن ۹ هجری قمری بازمی‌گردد. این راسته بخشی از یکی از مهم‌ترین دیدنی های یزد، یعنی مجموعه‌ امیر چخماق یزد محسوب می‌شود. عمده کالاهایی که در این بازار به فروش می‌رسد، شامل پارچه، شیرینی‌های یزدی ،طلا و فرش می‌شود. بیشتر تزیینات بازار حاجی قنبر را کاشی‌کاری تشکیل می‌دهد و در قرن ۱۳ هجری قمری بر سر در بازار تکیه‌ای دیدنی و مرتفع به شیوه‌ دیگر تکیه‌ها و حسینیه‌های یزد ساخته شد. 

  • avatar
    اینترنت آسیاتک مرکزی
    جمعه 30 تیر ماه 1402

    از جذاب‌ترین و قدیمی‌ترین بازارهای سنتی یزد، بازار حاجی قنبر، متعلق به قرن ۹ هجری است. البته بازار حاجی قنبر، خود جزوی از مجموعه تاریخی امیر چخماق است. در این بازار، حجره‌های قدیمی به همان شکل اولیه خود باقی مانده‌اند و کاشی‌کاری‌های زیبای آن، نظر هر گردشگری را به خود جلب می‌کند.

  • avatar
    حسین ۱۳۶۴
    شنبه 22 مرداد ماه 1401

    بازار حاجی قنبر یزد بازار یزد که ستون فقرات شهر قدیمی یزد را تشکیل می دهد در دوران پهلوی با احداث خیابان شاه (خیابان قیام فعلی) به دو نیم شد و برخی فضاهای اصلی آن ،مانند بازار ارسی دوزها ، بازار محمد علی خان و بازار پنجعلی تخریب شد. نیمه شمالی بازار در حال حاضر از رونق اقتصادی بیشتر برخوردار است عمده ترین کالاهای مورد معامله ،پارچه وشیرینی های یزدی ،طلا و فرش است قیصریه که حد فاصل میدان ومدرسه خان قرار دارد از لحاظ معماری نسبت به سایر بازارها از انتظام فضایی بهتری برخوردار است وبا دو در چوبی که دارای ارزش هنری هستند بسته می شود در این بازار اکنون پارچه های یزدی عرضه می شود. قدیمی ترین بخش بازار یزد بازار حاجی قنبر است که از قرن نهم هجری به یادگار مانده وجزیی از مجموعه فرهنگی –تاریخی امیر چخماق است در قرن سیزدهم هجری بر سر در این بازار تکیه ای زیبا وبلند به شیوه دیگر تکیه ها وحسینیه های یزد ساخته شد که یکی از معرفه های شهر یزد است عمده تزئین های آن از کاشی معقلی است. از کارگاه های تولیدی بازار می توان به کارگاه مازاری (محل ساییدن برگ حنا،رنگ طبیعی) کارگاه حلوایی(محل تبدیل کنجد به حلوا ارده ) ،کارگاه رنگرزی (محل رنگ آمیزی الیاف نخی وپشمی) نام برده هریک بنا به اقتضای نوع فعالیت از معمای ویژه ای برخوردارند. سایر بازارها ی یزد بازار خان،بازار زرگری،بازار پنجه علی،بازار قیصریه،بازار علاقبندی،بازار کاشیگری،بازار چیت سازی،بازار ملا اسمعیل،بازار افشار،بازار حاجی قنبر،بازار محمد علی خان ،بازار جعفر خان ،بازار صدری (شاهزاده فاضل) ،بازار دروازه مهریز،بازار مسگری وبازار نخود بریزی . قدیمی‌ترین بخش بازار یزد به نام بازار حاجی قنبر متعلق به قرن (۹هجری قمری) و جزئی از مجموعه فرهنگی- تاریخی «امیر چقماق» است در قرن (۱۳ه.ق) بر سردر این بازار، تكیه زیبای بلندی به شیوه دیگر تكایا و حسینیه‌های یزد با كاشی معقلی ساخته شده است. یكی دیگر از بازارهای معروف بازار خان است كه در قرن (۱۳ه.ق) ساخته شده است و نمای قدیمی این بازار محفوظ مانده است


سایر مراکز خرید که در محدوده بازارچه حاجی قنبر واقع شده‌اند:

  • آنتیک سرای فانوس
    امام خمینی، مسجد جامع، بازارچه صرافها
  • سرای خواجه
    خیابان قیام، بین خرازی و ملا اسماعیل
  • سرای گلشن
    محضر، بین ریحان و کاشی گری
  • پارچه سرای محسن
    خیابان قیام، بازار خان، بین بازار دروازه مهریز و بازار افشار
  • مجتمع تجاری سرای مسعودی
    (5.0)
    شهید رجایی، بین رجایی 1 و بی سیم
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط افشار (شهریار سطح ۶ نشان) در تاریخ پنجشنبه 06 اردیبهشت ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی بازارچه حاجی قنبر اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: پنجشنبه 06 اردیبهشت ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد بازارچه حاجی قنبر در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه بازارچه حاجی قنبر ندارد.
    neshan logo