نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس غار دو اشکفت
عکس غار دو اشکفت
عکس غار دو اشکفت
عکس غار دو اشکفت
عکس غار دو اشکفت
thumbnail iconسایر عکس‌ها

غار دو اشکفت

4/5
45 رای
جاذبه طبیعی
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی غار دو اشکفت

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/08/02
    • گزارش نظر

    غار دواَشکَفت در شمال شهر کرمانشاه، در دامنهٔ کوه میوله و مشرف به پارک کوهستان قرار دارد و کهن‌ترین بقایای سکونت انسان در شهر کرمانشاه در آن پیدا شده است. با توجه به مطالعات باستان‌شناسی انجام شده، این غار در دوران پارینه سنگی میانی (بین ۱۲۰ تا ۴۰ هزار سال پیش) محل سکونت انسان (احتمالاً نئاندرتال) بوده‌است. ارتفاع این غار در حدود ۱۶۰۰ متر بالاتر از سطح دریا است. نمایی از غار بزرگ رو به شهر کرمانشاه یکی از کهن‌ترین سکونتگاه‌های بشر در منطقهٔ کرمانشاه غار دواشکفت در نزدیکی تاق بستان است. این مکان باستانی، شامل دو غار مجاور هم، در دامنهٔ جنوبی کوه میوله، در ارتفاع حدود سیصدمتری از دشت و مشرف بر پارک کوهستان قرار دارد. نخستین بار در سال ۱۹۹۹ به وسیلهٔ باستان‌شناسان کرمانشاهی، فریدون بیگلری و سامان حیدری، شناسایی و مطالعه شد. طبق یافته‌های باستان‌شناسی، این غار در دورهٔ پارینه‌سنگی میانی مسکن انسان‌های شکارگر بوده‌است. با توجه به مطالعات باستان‌شناسی انجام‌یافته، یکی از این دو غار (غار شرقی)، در دورهٔ پارینه‌سنگیِ میانی محل سکونت موقت یا فصلیِ گروه‌های شکارورز ساکن منطقه بود.

  • 30min
    30min
    1404/06/17
    • گزارش نظر

    عالی

  • رستمی
    رستمی
    1404/01/13
    • گزارش نظر

    دو غار شگفت انگیز ، اشتباه می‌باشد.

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/07/05
    • گزارش نظر

    بد بود

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/04/28
    • گزارش نظر

    غار زیبا

    2 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/03/23
    • گزارش نظر

    منظره کوه به شهر واقعا قشنگه تا یه ربع اسفالته بعد از اون خاکی حالت پله هست برای افراد مسن خیلی مناسب نیست و نمیتونن تا خود غار بیان دم غروب نورپردازی خوبی داشت

    1 لایک
  • کاربر حذف شده
    کاربر حذف شده
    1402/12/28
    • گزارش نظر

    ویوش به شهر زیبا و دیدنیه

    1 لایک
  • اینترنت آسیاتک مرکزی
    اینترنت آسیاتک مرکزی
    1402/04/30
    • گزارش نظر

    کوه میوله یا فرخشاد همان کوهی‌ست که پارک کوهستان و طاق بستان در دامنه های آن قرار گرفته اند. غار دو اشکفت هم از دیگر جاذبه های این شهر است که در دامنه این کوه قرار دارد. اشکفت کلمه ای به معنای غار است؛ از آنجایی که این غار دو ورودی بزرگ دارد نامش را دو اشکفت گذاشته اند. گفته می شود که حدود ۴۰ تا ۱۲۰ هزار سال پیش داخل این غار محل شکونت انسان بوده؛ با توجه به ایت که غار دو اشکفت در ارتفاع ۱۶۰۰ متری از سطح دریا قرار دارد، سکونت داشتن در آن برای ما عجیب به نظر می رسد. البته دلیل اصلی زندگی در این ارتفاع دسترسی راحتتر برای شکار کردن بوده؛ بز کوهی، گورخر، میش، آهو و گراز از اصلی ترین حیواناتی بودند که خوراک انسان ها می شدند. اشیا تاریخی با ارزشی از آن دوران در غار دو اشکفت پیدا شده که امروزه در موزه پارینه سنگی کرمانشاه نگهداری می شوند.

    arrow
    رستمی
    رستمی
    1404/01/13

    ۳۵هزار سال پیش ،به گفته ی ~دکتر بیگلری ، محل سکونت انسان از نوع نئاندرتال بوده است. اشیا ء خاصی پیدا نشده بجز چند تیغه ی برش دهنده سنگی.

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1402/04/13
    • گزارش نظر

    این دو غار نعمت های الاهی را در وجودشان نشان میدهند. هرگردشگری که به این غار ها برود متعجب میشود.

    عکس غار دو اشکفت
    عکس غار دو اشکفت
    1 لایک
  • mohammad
    mohammad
    1402/03/07
    • گزارش نظر

    در دامنهٔ کوه میوله و مشرف به پارک کوهستان قرار دارد و کهنترین بقاياي سکونت انسان در شهر کرمانشاه در آن پیدا شده است. باتوجه به پژوهش های باستان شناسی انجام شده، غار دو اشکفت در زمان پارینه سنگی میانی( بین ۱۲۰ تا ۴۰ هزار سال قبل ) محل زندگی انسان( احتمالاً نئاندرتال) بوده است. ارتفاع غار دو اشکفت در حدود ۱۶۰۰ متر از سطح دریاست. این مکان باستانی- شامل دو غار مجاور هم می باشد. یکی از این دو غار( غار شرقی)، در دوره پارینه سنگی میانی محل زندگی موقتی یا فصلي گروه‌های کشاورز ساکن منطقه بود.

    6 لایک

تصاویر غار دو اشکفت

    • ۶ ماه پیش
      عکس غار دو اشکفت
    • ۲ سال پیش
      عکس غار دو اشکفت
    • ۲ سال پیش
      عکس غار دو اشکفت
    • ۴ سال پیش
      عکس غار دو اشکفت
    • ۴ سال پیش
      عکس غار دو اشکفت
    • ۶ ماه پیش
      عکس غار دو اشکفت
    • ۲ سال پیش
      عکس غار دو اشکفت
    • ۲ سال پیش
      عکس غار دو اشکفت
    • ۴ سال پیش
      عکس غار دو اشکفت
    • ۴ سال پیش
      عکس غار دو اشکفت

درباره‌ی غار دو اشکفت

غار دو اشکفت (جاذبه طبیعی) در استان کرمانشاه، شهرستان کرمانشاه و کرمانشاه، سه راه مسکن، میدان پدر، بلوار فرخشاد، میدان کوهنورد، انتهای پارک کوهستان واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی آبشار مصنوعی طاقبستان و همچنین یادمان شهدای گمنام قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از جاذبه‌های طبیعی خوب این منطقه می‌باشد.