neshan logo

اپلیکیشن نشـان

عکس پارک شهرداری

پارک شهرداری

3/5
4 رای
بوستان
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

پارک‌های پیشنهادی در نزدیکی پارک شهرداری

امکانات نزدیک

5/0
(3)
کافی‌شاپ
2/0
(1)
ایستگاه اتوبوس
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی پارک شهرداری

  • Amir_k
    Amir_k
    1403/02/08
    • گزارش نظر

    فضایی سبز و دلنشین

  • امیر
    امیر
    1402/08/16
    • گزارش نظر

    پارک تمیز

    4 لایک

تصاویر پارک شهرداری

    • ۲ سال پیش
      عکس پارک شهرداری

    درباره‌ی پارک شهرداری

    پارک شهرداری در محله شهرک شهرداری کرمانشاه و بزرگراه سردار سلیمانی، بلوار سرحدی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی لوله و اتصالات لطیفی، پخش آرایشی قاسمی، سوپرمارکت قاسمی نوکان، پارکینگ عمومی طاقبستان و تاسیسات ساختمان امیر قرار گرفته است.

    اطلاعات، تلفن و آدرس بوستان پارک شهرداری

    آدرس دقیق پارک بوستان پارک شهرداری شهر کرمانشاه محله شهرک شهرداری است. شهرک شهرداری، 226 آدرس دقیق این پارک است. بوستان پارک شهرداری یکی از بهترین مکان‌های تفریحی محله شهرک شهرداری است. فست فودها و رستوران‌های خوبی در اطراف این پارک هستند که از میان آن‌ها می‌توان به رستوران سنتی عمارت بامگاه، رستوران دایه، رستوران بین المللی الیپی، رستوران سوری و رستوران بین المللی پامپاس اشاره کرد. شما می‌توانید مراکز تفریحی دیگری مثل بام کرمانشاه، دریاچه طاق بستان و درخت کهنسال طاق بستان را هم در محدوده بوستان پارک شهرداری پیدا کنید.

    چطور به بوستان پارک شهرداری برویم؟

    اگر می‌خواهید در کاهش آلودگی هوا موثر باشید، می‌توانید برای رفتن به این پارک از حمل‌ونقل عمومی استفاده کنید. یکی از ایستگاه‌های اتوبوس در نزدیکی بوستان پارک شهرداری، ایستگاه اتوبوس شهرک شهرداری است. اپلیکیشن مسیریاب نشان، در پیدا کردن بهترین مسیر به شما کمک می‌کند. اطلاعات خوب دیگری هم از طریق نقشه نشان می‌توانید به دست آورید. مثلاً شما می‌توانید لوکیشن دقیق بوستان پارک شهرداری روی نقشه را ببینید، مسیریابی پیاده، با دوچرخه، با اتوبوس یا مترو را پیدا کنید و از نظر کاربران دیگر در مورد این مکان باخبر شوید.

    تصاویر این پارک را در ادامه می‌بینید. ما آدرس دقیق و ایستگاه‌های نزدیک بوستان پارک شهرداری را هم با شما به اشتراک گذاشته‌ایم تا راحت‌تر به این مکان بروید. یادتان باشد اگر به این پارک رفتید، حتماً در قسمت کامنت نظرتان را به اشتراک بگذارید.