دانلود اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان
مسیریابی، کنکاش، نشان ۳۶۰، رادیو نشان و...
مسیریابی، کنکاش، نشان ۳۶۰، رادیو نشان و...
اولین عکس این مکان را شما اضافه کنید.
لاستیک فروشی خوبی است باد n2هم دارد
از کاسب های قدیمی هستن.پدر محترمشون این کارو شروع کرده و الانم پسرشون دم مغازه هستن. خوش برخورد و منصف هستش.حقیقتا کاسبه.لاستیک ها همه تاریخ دار و معتبر.اقساط هم میدادن.الان و نمیدونم.
این لاستیک فروشی هم یکی از کاسب های قدیمی این راسته بحساب میان که از پدر به پسر رسیده و واقعا با انصاف و با اخلاق خودشون جذب مشتری کردن. برای خرید لاستیک حتما یه استعلام از اینجا بگیرید بد نیست.
من لاستیک خریدم از این فروشگاه هم با انصاف هستن و هم با مشتری راه میان. از همه مهمتر جنس اصلی و با کیفیت و تاریخ جدید میدن
لاستیک ری تایر (فروشگاه رینگ و لاستیک) در محله هاشم آباد ری و خیابان سلمان فارسی غربی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی تاکسی سرویس سید، ساندویچ و فلافل سوپرایز، نان تافتون، مجموعه ورزشی سلمان فارسی و قهوه یاور قرار گرفته است.