نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

فروشگاه رسمی لوازم خانگی دوو

فروشگاه لوازم خانگی
۹ تا ۲۱:۳۰
Work Hour Iconساعت کاری: ۹ تا ۲۱:۳۰
  1. شنبه (امروز)۹ تا ۲۱:۳۰
  2. یکشنبه۹ تا ۲۱:۳۰
  3. دوشنبه۹ تا ۲۱:۳۰
  4. سه‌شنبه۹ تا ۲۱:۳۰
  5. چهارشنبه۹ تا ۲۱:۳۰
  6. پنجشنبه۹ تا ۲۱:۳۰
  7. جمعه۱۶ تا ۲۱
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

فروشگاه‌ها و بازار‌های لوازم خانگی پیشنهادی در نزدیکی فروشگاه رسمی لوازم خانگی دوو

امکانات نزدیک

4/8
(13)
رستوران

بسته است

4/6
(9)
کافی‌شاپ
3/7
(6)
بوستان
سرویس بهداشتی

بسته است

خودپرداز

شبانه‌روزی

4/1
(7)
پارکینگ

شبانه‌روزی

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی فروشگاه رسمی لوازم خانگی دوو

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/07/12
    • گزارش نظر

    عالی با مشتریان با احترام برخورد میکنند

درباره‌ی فروشگاه رسمی لوازم خانگی دوو

فروشگاه رسمی لوازم خانگی دوو (فروشگاه و بازار لوازم خانگی) در رباط کریم و خیابان پست واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) و مرکز خرید ولیعصر و همچنین موبایل کوروش، اداره پست رباط کریم، آرامستان امامزاده عمادالدین، دکتر فاطمه محمودی، متخصص داخلی و اداره برق رباط کریم قرار گرفته است.

شماره تلفن این فروشگاه 02156212623 است که هرگونه اطلاعاتی در مورد آن بخواهید در اختیار شما قرار می‌دهد. فروشگاه‌های دیگری نیز مانند لوازم آشپرخانه، رباط تهویه و لوازم خانگی فتوحی در محدوده این فروشگاه قرار دارند.

چطور به فروشگاه رسمی لوازم خانگی دوو برویم؟

مسیریاب نشان، شما را از بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه رسمی لوازم خانگی دوو مطلع می‌کند. اگر می‌خواهید از حمل‌ونقل همگانی استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس رباط کریم قرار دارد. می‌توانید مسیریابی پیاده و مسیر دقیق اتوبوس یا مترو را از روی اپلیکیشن نشان پیدا کنید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

درصورتیکه شما هم به فروشگاه رسمی لوازم خانگی دوو مراجعه کردید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" تصاویر مربوط به فروشگاه رسمی لوازم خانگی دوو را با ما به اشتراک بگذارید.