©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

گالری اِل آیverified place

فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی
۱۰ تا ۲۲
Work Hour Iconساعت کاری: ۱۰ تا ۲۲
  1. شنبه (امروز)۱۰ تا ۲۲
  2. یکشنبه۱۰ تا ۲۲
  3. دوشنبه۱۰ تا ۲۲
  4. سه‌شنبه۱۰ تا ۲۲
  5. چهارشنبه۱۰ تا ۲۲
  6. پنجشنبه۱۰ تا ۲۲
  7. جمعه۱۰ تا ۲۲
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

فروشگاه‌های لوازم آرایشی پیشنهادی در نزدیکی گالری اِل آی

امکانات نزدیک

4/4
(11)
رستوران

به‌زودی بسته می‌شود

دسته‌بندی‌های مرتبط با گالری اِل آی

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی گالری اِل آی

لوازم آرایشی و بهداشتی|شال روسری|اکسسوری ساعت|عطر ادکلن✨

گالری اِل آی (فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی) در محله آخر طالقانی تبریز و خیابان شهید برزگری واقع شده است. این فروشگاه یکی از شش فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی در محله آخر طالقانی تبریز می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی آجیلی تک (ایرج اسماعیلی)، استودیو موسیقی صلاحی، پوشاک وارزانسرای مردانه عاصمی، قنادی آی تک و بورس برنج‌ فرجی قرار گرفته است.

برای به دست آوردن اطلاعات موردنیازتان در مورد این فروشگاه، می‌توانید با شماره تلفن آن (09148871690) تماس بگیرید. آرایشی آنسه، گالری نیلی و آرایشی وبهداشتی امید فروشگاه‌های دیگری هستند که در این محدوده قرار دارند.

چطور به فروشگاه گالری اِل آی برویم؟

برای پیدا کردن بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه گالری اِل آی می‌توانید از مسیریاب نشان استفاده کنید. اگر می‌خواهید از ترافیک در امان باشید و به کاهش آلودگی هوا کمک کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس کوی استادان قرار دارد. می‌توانید مسیریابی پیاده و مسیر دقیق اتوبوس یا مترو را از روی اپلیکیشن نشان پیدا کنید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

اگر به فروشگاه گالری اِل آی مراجعه کردید، حتماً نظر خودتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. تصاویر مربوط به فروشگاه گالری اِل آی را از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.