نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

زیورآلات چهل گیسverified place

فروشگاه نقره و بدلیجات
۱۰ تا ۲۰:۳۰
Work Hour Iconساعت کاری: ۱۰ تا ۲۰:۳۰
  1. شنبه (امروز)۱۰ تا ۲۰:۳۰
  2. یکشنبه۱۰ تا ۲۰:۳۰
  3. دوشنبه۱۰ تا ۲۰:۳۰
  4. سه‌شنبه۱۰ تا ۲۰:۳۰
  5. چهارشنبه۱۰ تا ۲۰:۳۰
  6. پنجشنبه۱۰ تا ۲۰:۳۰
  7. جمعهتعطیل
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نقره فروشی‌های پیشنهادی در نزدیکی زیورآلات چهل گیس

امکانات نزدیک

5/0
(3)
کافی‌شاپ

باز است

خودپرداز

شبانه‌روزی

دسته‌بندی‌های مرتبط با زیورآلات چهل گیس

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

تصاویر زیورآلات چهل گیس

    درباره‌ی زیورآلات چهل گیس

    زیورآلات چهل گیس (نقره فروشی) در قروه و بلوار دکتر شریعتی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند سرزمین جاذبه ها و مرکز خرید اقبال و همچنین موبایل دیپلمات، آموزشگاه رانندگی شهسواری، هییت آل عبا (ع)، بوتیک مردانه آفریقا و شیشه ورنگ حامدنیا قرار گرفته است.

    شماره تلفن این فروشگاه 09189810984 است که هرگونه اطلاعاتی در مورد آن بخواهید در اختیار شما قرار می‌دهد. از جمله فروشگاه‌های دیگری که در این محدوده قرار دارند، می‌توان به نقرە میلاد، اکسسوری ئامانج و نقره جات دوکات اشاره کرد.

    چطور به فروشگاه زیورآلات چهل گیس برویم؟

    برای پیدا کردن بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه زیورآلات چهل گیس می‌توانید از مسیریاب نشان استفاده کنید. شما می‌توانید برای مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو از اپلیکیشن نشان کمک بگیرید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

    اگر شما هم به فروشگاه زیورآلات چهل گیس رفتید، حتماً نظرتان در مورد آن را از طریق کامنت با ما به اشتراک بگذارید. عکس‌هایی از این فروشگاه را در ادامه می‌توانید ببینید. تصاویر مربوط به فروشگاه زیورآلات چهل گیس را از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.