نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

بانک رفاه کارگران شعبه مرکزی

4/5
2 رای
بانک
۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰
Work Hour Iconساعت کاری: ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰
  1. دوشنبه (امروز)۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰
  2. سه‌شنبه۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰
  3. چهارشنبه۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰
  4. پنجشنبه۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰
  5. جمعهتعطیل
  6. شنبه۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰
  7. یکشنبه۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

بانک‌های پیشنهادی در نزدیکی بانک رفاه کارگران شعبه مرکزی

امکانات نزدیک

3/6
(67)
رستوران

باز است

4/8
(6)
کافی‌شاپ

باز است

خودپرداز

شبانه‌روزی

دسته‌بندی‌های مرتبط با بانک رفاه کارگران شعبه مرکزی

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی بانک رفاه کارگران شعبه مرکزی

بانک رفاه کارگران شعبه مرکزی در شوشتر و بلوار علامه شیخ شوشتری، رجایی غربی، حایج زاده واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی بیمارستان و زایشگاه الهادی و همچنین پایگاه دارالقران عترت، بستنی مخصوص گرگان، مرکز بهداشت شماره 2، فست فود خانه پیتزا و فروشگاه الکتریکی معماری قرار گرفته است.

اطلاعات، تلفن و آدرس بانک رفاه کارگران شعبه مرکزی

در شهر شهرشوشتر، ، بانک رفاه کارگران شعبه مرکزی قرار دارد. برای به دست آوردن اطلاعات موردنیازتان می‌توانید با شماره تلفن بانک رفاه کارگران شعبه مرکزی 06136220409 تماس بگیرید. بانک رفاه کارگران شعبه مرکزی را می‌توان از بانک‌های خوب شهر شوشتر برشمرد. در محدوده این بانک، بانک‌های دیگری چون بانک کشاورزی، بانک ملی و بانک انصار هم قرار دارند. خودپرداز این بانک هم به ارائه خدمات به شما می‌پردازد.

چطور به بانک رفاه کارگران شعبه مرکزی برویم؟

شما می‌توانید با استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی به این بانک بروید.

از طریق اپلیکیشن نشان، شما می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به این بانک را انتخاب کنید. علاوه بر این، اطلاعات دیگری هم از طریق مسیریاب نشان قابل دسترسی است. آدرس، تلفن، مسیریابی با اتوبوس و مترو، با خودرو شخصی، مسیر پیاده و نظر کاربران دیگر در مورد این بانک را می‌توانید از طریق نشان به دست آورید. یادتان باشد در صورتی که به بانک رفاه کارگران شعبه مرکزی مراجعه کردید، تجربه خودتان را در قسمت کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

اطلاعات دقیق و ساعت کاری بانک رفاه کارگران شعبه مرکزی در ادامه برای شما قرار داده شده است.