ثواب زيارت شاه عبدالعظيم چرا زيارت شاه عبدالعظيم مساوي يا بيشتر از زيارت امام حسين است؟ پاسخ: در برخي روايات، زيارت قبر ايشان «همانند زيارت قبر امام حسين (ع)» دانسته شده است.[1]همچنين با توجه به جستجوي انجام شده مي توان گفت: در هيچ روايتي نيامده كه ثواب زيارت قبر ايشان بالاتر از زيارت قبر امام حسين عليه السلام است. بر اساس آنچه در زيارت نامه عبدالعظيم حسني (ع) نقل شده است ، اميد برابري ثواب زيارت ايشان با زيارت اباعبدالله الحسين (ع) وجود دارد (السّلامُ عَلَيْكَ يا مَنْ بِزِيارَتِهِ ثَوابُ زِيارَةِ سَيّدِ الْشّهَدآءِ يُرْتَجى[2]). محدث قمي در توصيف شخصيت عبدالعظيم حسني مي فرمايد: علو مقام و جلالت شان آن حضرت اظهر من الشمس است. آن جناب بعلاوه آنكه از دودمان حضرت خاتم النبيين است از بزرگان محدثين و راويان شيعه و اعاظم علما و زاهدان و عباد صالح خداست صاحب ورع و تقوا و از اصحاب حضرت جواد و حضرت هادي عليهما السلام است و نهايت توسل و انقطاع به خدمت ايشان داشته و احاديث فراوان از ايشان روايت كرده است. حضرت امام هادي (ع) او را به ثبات قدم در دين خدا در دنيا و اخرت دعا فرموده است. اگر بنا باشد جانشينان راستيني براي پيامبر مكرم اسلام و ائمه معصومين عليهم السلام در دنيا و آخرت فرض نمود بي شك عبدالعظيم حسني يكي از سرافرازترين اين جانشينان است. پيامبر مكرم اسلام، چنين اشخاصي را جانشين راستين مرتبه نبوت و امامت قرار داده و مي فرمايند: اللهم ارحم خلفايي؛ خداوندا بر جانشينان من رحمت فرست. شخصي از حضرت پرسيده باشد؛ يا رسول الله من خلفاوك؛ اي رسول خدا منظور از جانشينان شما چه كساني هستند؛ حضرت فرموده باشند؛ الذين ياتون من بعدي و يرون حديثي و سنتي ؛ جانشينان مرتبه نبوت كساني از علماء امت من هستند كه سنت و احكام الهي را زنده مي دارند. از اين رو اميد به ثواب زيارت عبدالعظيم حسني به عنوان جانشين پيامبر صلوات الله عليه و آله و ائمه معصومين عليهم السلام چيزي دور از انتظار و رحمت واسعه خداوند نيست و اين نشان از باز بودن راه كمال و رشد براي غير معصوم است. [1]. حر عاملي، وسائل پي نوشت: الشيعة، ج14، ص575 ، باب93؛ محدث نوري، مستدركالوسائل، ج10، ص367، باب73 (استحباب زيارة قبر عبد العظيم) شيخ صدوق، ثوابالأعمال، ص 99؛ ابن قولويه قمي، كاملالزيارات، ص324.
سلام نقی علی پور جان زیارت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی شاه ثواب امام حسین (ع) محترمتان مبارکباد
خیلی ارامش بخشه هروقت دلم گرفته و جایی ندارم برم میام اینجا
کربلای ایران
فضایی بسیار معنوی و الهی را در حرم، به وضوح میبینیم و متوسل به آل الله صلوات الله علیهم اجمعین هستیم.
بسیار عالی
عالی و با صفا
عالی
این مکان از چند جهت خصوصیت بارز داره و ممتازه، اولا قدمتی طولانی داره و چندین و چند حکومت و دوره را دیده یعنی پیش از اینکه اینجا مزار حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) باشه ، قلمرو پادشاهان ایرانی همچون ساسانیان بوده و جالب اینکه هنوز هم اشیاء و دفینههایی هر از چندگاهی در این مکان یافت میشود. از اینجا تا آتشکده ری روزگاری پایتخت یا از شهرهای اصلی و بزرگ پادشاهان ایران زمین بوده است. این مکان و بناهای آن در هر دوره هم دستخوش تغییر شده اما آسیب اساسی ندیده. و مورد بعدی که خیلی مهم است اینکه زیارت ایشان طبق روایت برابری میکند با زیارت اربابمان حسین(ع) در کربلا. پس حالا که مشرف شدی خودت رو لایق این زیارت بدان چون دعوت شدی در واقع به زیارت عزیزترین خلق خدا یعنی حسین (ع). این حال رو براتون ابدی آرزو میکنم.
**شاه عبدالعظیم تو شهرری یه جای خیلی خاص و معروفه که هم جنبه مذهبی داره هم تاریخی. اینجا آرامگاه حضرت عبدالعظیم حسنیه که از نوادگان امام حسن مجتبی (ع) هست و خیلی از مردم برای زیارت و دعا میان. فضاش یه حال و هوای قدیمی و معنوی داره که آدم رو به گذشتهها میبره.** **توی حیاط حرم یه حوض بزرگ و باغچههای قشنگ هست که آدم میتونه تو سکوت و آرامششون استراحت کنه. دور تا دور حرم هم کلی بازار و مغازه هست که از شیرینیهای معروف ری مثل حلوا و سوهان بگیر تا مهر و تسبیح و سجاده میفروشن. یه نکته جالبش اینه که توی بعضی از مغازهها هنوز هم به سبک قدیم کار میکنن و حسابی حال و هوای سنتی داره.**
عید قربان١۴٠۴
حرم حضرت عبدالعظیم حسنی عالی و پر از آرامش بود در کل خوبه
با سلام و احترام، حواستان باشه این مسیر منتهی یه درب جنوبی (درب شماره ۶) میشود.
فوق العاده عالی
حرم حضرت عبدالعظیم حسنی در محله هاشم آباد ری و خیابان فدایی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان آستان حضرت عبدالعظیم (ع)، موزه آستان حضرت عبدالعظیم حسنی و بازارچه حرم شاه عبدالعظیم (ع) و همچنین بازار قدیم شهر ری، پارکینگ جنوبی حرم عبدالعظیم حسنی، مزار شهید حسین امیر عبداللهیان، درب ۶ حرم شاه عبدالعظیم و رستوران میلادنور قرار گرفته است.