نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

پوشاک آتیش کش

5/0
1 رای
فروشگاه لباس
۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰، ۱۶:۳۰ تا ۲۱:۳۰
Work Hour Iconساعت کاری: ۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ - ۱۶:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  1. سه‌شنبه (امروز)۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ - ۱۶:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  2. چهارشنبه۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ - ۱۶:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  3. پنجشنبه۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ - ۱۶:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  4. جمعه۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ - ۱۶:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  5. شنبه۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ - ۱۶:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  6. یکشنبه۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ - ۱۶:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  7. دوشنبه۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ - ۱۶:۳۰ تا ۲۱:۳۰
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

فروشگاه‌های لباس پیشنهادی در نزدیکی پوشاک آتیش کش

امکانات نزدیک

دسته‌بندی‌های مرتبط با پوشاک آتیش کش

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی پوشاک آتیش کش

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/08/25
    • گزارش نظر

    عالی

درباره‌ی پوشاک آتیش کش

پوشاک آتیش کش (فروشگاه لباس) در محله فیض آباد کاشمر و خیابان آیت الله مدرس واقع شده است. این فروشگاه یکی از سی فروشگاه لباس در محله فیض آباد کاشمر می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی پاساژ گلها و همچنین فست فود نیاوران ، بادگیر کاشمر ، مسجد جامع کاشمر، زعفران گلبرگ - golbarg saffron و پوشاک ۶۹ تومانی امین قرار گرفته است.

شماره تلفن این فروشگاه +989382400776 است که هر اطلاعاتی در مورد این مکان بخواهید می‌توانید از طریق آن به دست بیاورید. فروشگاه‌های دیگری که در این محدوده قرار دارند، پوشاک تن ارا ، پوشاک شیدایی و پوشاک وزرا هستند.

چطور به فروشگاه پوشاک آتیش کش برویم؟

با استفاده از مسیریاب نشان، شما می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه پوشاک آتیش کش را انتخاب کنید. شما می‌توانید برای مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو از اپلیکیشن نشان کمک بگیرید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

درصورتیکه شما هم به فروشگاه پوشاک آتیش کش مراجعه کردید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه پوشاک آتیش کش دارید، با ما به اشتراک بگذارید.