مسجد
مسجد جامع عتیق نوش آباد مربوط به دوره سلجوقیان تا دوره قاجار است و در 14 کیلومتری ضلع شمالی کاشان، نوشآباد واقع گشته است متعلق به اهل سنت است
مسجدی زیبا با معماری سنتی و قدمتی زیاد
مسجد جامع عتیق نوش آباد یکی از جاذبه های شهر نوش آباد و از دیدنی های آران و بیدگل است که مربوط به دوره سلجوقیان است. این بنا دارای معماری زیبا و بی نظیری است.
مسجدی به قدمت عمر یک شهر
مسجد جامع عتیق نوش آباد مربوط به دوره سلجوقیان تا دوره قاجار است و در 14 کیلومتری ضلع شمالی کاشان، نوشآباد واقع گشته است متعلق به اهل سنت است
مسجد جامع عتیق اصفهان قدیمیترین بنای تاریخی موجود در اصفهان است. تاریخ ساخت این مسجد چهار ایوانی را متعلق به دوران سلجوقیان میدانند . بنای دورهی تاریخی ایران که عظمت و شکوهش هنوز بعد از سالها و قرنها، زبانزد خاصوعام است. بنایی زیبا و سرگل تمام بناهای تاریخی تا به امروز شناسایی شده. مسجد جامع عتیق با نامهای مسجد جامع اصفهان و مسجد جمعه هم شناخته میشود. این مسجد یکی از بناهای بسیار مهم است. نمایی کنونی مسجد متعلق به دورانهای مختلف، به خصوص عصر صفوی است. ویژگی اصلی مسجد داشتن ورودیهای متعدد است. هرکدام از این ورودیها میتوانند فضای متعدد مسجد را به بخشهایی از بافت داخل وصل کنند.ورودیها هم در یک زمان مشخص و ثابت ساخته نشدهاند و هر یک اثری باقیمانده از اعصار مختلف است. بخشهای مختلفی از این مسجد وجود دارد که به خاطر زیبایی و ویژگیهای خاص تاریخی و ساخت آن، محبوب و معروف شده است. یکی از این بخشها محراب الجایتو است که به دستور سلطان محمد خدابنده ساخته شده وگچبریهای آن محصورکننده است.مدرسهی مظفریه هم در این مسجد وجود دارد.
مسجد جامع عتیق نوش آباد (مسجد) در نوش آباد و بلوار آزادگان، شهید اوشنویی، شهید میرزاجانی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی شهر زیرزمینی باستانی نوش آباد، کافه انوشه، الکترونیکی سلمانیان، امام زاده سید محمد و خودپرداز قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از مسجدهای خوب این منطقه میباشد.