نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

ارزانسرای دلوین

فروشگاه پلاستیک‌جات
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

پلاستیک‌فروشی‌های پیشنهادی در نزدیکی ارزانسرای دلوین

امکانات نزدیک

4/1
(18)
رستوران

بسته است

4/5
(2)
کافی‌شاپ
سرویس بهداشتی

بسته است

5/0
(1)
خودپرداز
3/0
(1)
ایستگاه اتوبوس

دسته‌بندی‌های مرتبط با ارزانسرای دلوین

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی ارزانسرای دلوین

ارزانسرای دلوین (پلاستیک‌فروشی) در محله جلیلی تهران و خیابان برادران آقایاری واقع شده است. این فروشگاه یکی از دو فروشگاه پلاستیک‌جات در محله جلیلی تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی پاساژ ابوذر و همچنین بازار جلیلی، اتو سرویس محسن برقی، املاک میلاد، مسجد یوم الغدیر و نان سنگک حسین قرار گرفته است.

از جمله فروشگاه‌های دیگری که در این محدوده قرار دارند، می‌توان به ارزان سرای پلاسکو مادر ، لوازم خانه و آشپزخانه طیلا و ابوالفضل پلاسکو اشاره کرد.

چطور به فروشگاه ارزانسرای دلوین برویم؟

شما با استفاده از مسیریاب نشان می‌توانید بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه ارزانسرای دلوین را انتخاب کنید. اگر قصد دارید برای کمک به کاهش آلودگی هوا از حمل‌ونقل همگانی استفاده کنید، خوب است بدانید که این مکان در نزدیکی ایستگاه اتوبوس ولایت قرار دارد. نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به فروشگاه ارزانسرای دلوین نیز ایستگاه مترو شهرک شریعتی است. شما می‌توانید مسیریابی پیاده و با اتوبوس یا مترو را روی اپلیکیشن نشان ببینید و نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان را بخوانید.

اگر شما هم سری به فروشگاه ارزانسرای دلوین زدید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت ثبت کنید. اگر تصویری از فروشگاه ارزانسرای دلوین دارید، با ما به اشتراک بگذارید.