neshan logo

دانلود اپلیکیشن نقشه و مسیر‌یاب نشان

مسیر‌یابی، کنکاش، نشان ۳۶۰، رادیو نشان و...

عکس روستای گردشگری باغو
عکس روستای گردشگری باغو
عکس روستای گردشگری باغو
عکس روستای گردشگری باغو
عکس روستای گردشگری باغو
thumbnail iconسایر عکس‌ها

روستای گردشگری باغو

4/1
31 رای
مکان دیدنی
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

دسته‌بندی‌های مرتبط با روستای گردشگری باغو

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی روستای گردشگری باغو

  • moj
    moj
    1405/01/29
    • گزارش نظر

    ساکنان کیش در گذشته دور در سه منطقه روستایی واقع در بخش های جنوب غربی، شرق و شمال شرقی این جزیره زندگی می کردند. تنها روستای به جامانده از دوران کهن روستای باغو است که بافت سنتی آن تا به امروزحفظ شده است. روستای باغو در جنوب غربی جزیره کیش واقع شده است. نام این روستا از نام پیرزنی ۱۰۰ ساله به نام «ننه باغو» گرفته شده که در گذشته و در زمانی که کیش در تصرف پرتغالی‌ها بوده، در این روستا زندگی می‌کرده است. در برخی از منابع از داستان این پیرزن با نام «افسانه ننه باغو» یاد شده است. در حال حاضر این روستای کهن و تاریخی جز چند خانوار دامدار، سکنه دیگری ندارد. اهالی قدیمی آن همه از روستا به شهرهای دیگر رفته اند؛ برخی به صفین رفته و برخی دیگر هم در شهر کیش مستقر شده اند و برخی نیز جزیره را ترک کرده اند. بومیان این روستا به زمین های کشاورزی دارای چاه که در آنها محصولاتی کشت می شود و نیاز به آبیاری دارند باغ می گویند. حاصلخیزی اراضی اطراف باغو، هنوز هم زبانزد بومیان است. سرسبزی منطقه اطراف باغو به خصوص بیشه های کوچک با انبوهی از درختان کهنسال که اهالی روستا لور یا انجیر معابد، اسبار (تمبر هندی) لمبو، بمبر، سدر جز، قاف، لوز و خرما می نامند؛ چشم گیر است. منابع تامین آب این روستا قنات و گاوچاه بوده است که تا شهر حریره امتداد دارد و آب مورد نیاز روستای باغو را تامین می کرده همچنین شغل اهالی روستا دامداری و صیادی است. بخشی از دام زنده مورد نیاز ساکنان کیش از این روستا فراهم شده و اهالی روستا با تولید عسل و فروش آن به کیشوندان و گردشگران، زمینه رونق اقتصادی این روستا را بیش از پیش فراهم کرده اند. در محوطه ای از روستا در سیاه چادرهای سنتی ، زندگی بومیان و آداب و رسوم این منطقه درمعرض دید علاقمندان به تاریخ اقوام مختلف کشورمان قرار گرفته است. گردشگران با حضور دراین روستا با روش سنتی پخت غذا، شرایط خنک نگه داشتن آب در گرمای زیاد فصل تابستان، آداب و رسوم روستائیان باغو در پذیرایی از میهمانان، برگزاری مراسم سنتی، جشن ازدواج و پخت نان محلی آشنا می شوند. در روستای باغو تعداد زیادی از درختان بومی وجود دارند که شاید شاخص‌ترین آن‌ها درختان کهنسال «لور» باشند. درخت لور یکی از کمیاب‌ترین گونه‌های درختی در جهان است که از خانواده درخت انجیر و دارای برگ های بیضی شکل است. این درخت میوه‌هایی به رنگ قرمز دارد که اندازه آن‌ها به بزرگی فندق است. در بسیاری از مناطق جنوبی ایران و استان‌های هرمزگان و بوشهر از این گونه درخت یافت می‌شود. روستای باغو نیز یکی از مکان‌هایی است که می‌توان این درختان را در آنجا دید. مجموعه درختان کهنسال لور زیبایی چشمگیری دارد.

  • مسافر
    مسافر
    1404/11/12
    • گزارش نظر

    روستای باغو کیش اگر بیشتر از اینکه به‌دنبال تفریحات در کیش باشید دلتان می‌خواهد در جزیره گردش کنید، سری هم به روستای باغو بزنید. روستای باغو از سه منطقه اصلی زندگی مردم بومی در کیش بوده است. البته دو منطقه دیگر متروکه شده‌اند و مردم بومی تنها در این روستا زندگی می‌کنند. حضور در این روستا که از جاهای دیدنی کیش است، شما را با سبک زندگی و مردم آنجا آشنا می‌کند. البته در حال حاضر تنها چند خانوار در این روستا زندگی می‌کنند. اما برای آشنایی با سبک زندگی مردم در فضایی از روستا تعدادی سیاه چادر بر پا می‌شود و گردشگران از آنها بازدید می‌کنند. روستای باغو در غرب جزیره واقع شده و تقریبا به فرودگاه کیش نزدیک است.

    6 لایک
  • حاج رحیم
    حاج رحیم
    1404/10/11
    • گزارش نظر

    صنعت گردشگری خوبی

    عکس روستای گردشگری باغو
    عکس روستای گردشگری باغو
    عکس روستای گردشگری باغو
    عکس روستای گردشگری باغو
    1 لایک
  • RZB
    RZB
    1404/09/03
    • گزارش نظر

    روستای باغو از لجاظ گردشگری نسبت به گذشته خیلی بهتر شده و محیطی آرام همراه با کاففه های عربی با کیفیت. در عصر تشریف ببرید بهترین تایم هست که درخت های اطراف هم دید داره و هوا بسیار مطبوع هست

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/08/30
    • گزارش نظر

    خیلی چیز خاصی و جالب توجهی نداره

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/07/27
    • گزارش نظر

    بسیار زیبا

    2 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/12/16
    • گزارش نظر

    رفتار بسیار بد، بسیار گران و بی کیفیت

    1 لایک
  • عاشق نشان!
    عاشق نشان!
    1403/12/04
    • گزارش نظر

    روستای باغو در کیش، مکان جالبی بود، اول روستا چای کرک یادتون نره!

    عکس روستای گردشگری باغو
  • همایون همایونی
    همایون همایونی
    1403/07/18
    • گزارش نظر

    سلام من ساکن در جزیره زیبا کیش بودم و در آن زمان کافه نداشت

    1 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/07/09
    • گزارش نظر

    برای یکبار دیدن خوبه و اون هم در شب به شرطی که وسیله از خودتون باشه چون فقط یک مسجد قدیمی داره و یک کافه و چیزی بیشتر نداره.

    عکس روستای گردشگری باغو
    1 لایک

تصاویر روستای گردشگری باغو

    • ۵ روز پیش
      عکس روستای گردشگری باغو
    • ۵ روز پیش
      عکس روستای گردشگری باغو
    • ۳ ماه پیش
      عکس روستای گردشگری باغو
    • ۳ ماه پیش
      عکس روستای گردشگری باغو
    • ۱ سال پیش
      عکس روستای گردشگری باغو
    • ۵ روز پیش
      عکس روستای گردشگری باغو
    • ۵ روز پیش
      عکس روستای گردشگری باغو
    • ۳ ماه پیش
      عکس روستای گردشگری باغو
    • ۳ ماه پیش
      عکس روستای گردشگری باغو
    • ۱ سال پیش
      عکس روستای گردشگری باغو

درباره‌ی روستای گردشگری باغو

روستای گردشگری باغو (مکان دیدنی) در جزیره کیش و جاده باغو واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی کافه رستوران برقع، قهوه خانه سنتی باغو، پارکینگ و سرویس بهداشتی قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از جا‌های دیدنی خوب این منطقه می‌باشد.