نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

نقره جات دشتی

فروشگاه نقره و بدلیجات
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نقره فروشی‌های پیشنهادی در نزدیکی نقره جات دشتی

امکانات نزدیک

4/1
(9)
رستوران
3/7
(6)
کافی‌شاپ

بسته است

4/7
(60)
بوستان
سرویس بهداشتی
4/0
(5)
بانک
3/7
(3)
ایستگاه اتوبوس
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی نقره جات دشتی

نقره جات دشتی (نقره فروشی) در طرقبه و خیابان صاحب الزمان، صاحب الزمان 5، شبان 2 واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند چنار قدیمی چند صد ساله و بازار بعثت و همچنین بستنی پدر بزرگ، دفتر وکالت محمدرضا تقی‌زاده، داروخانه دکتر الهه غلامی طرقبه، ساندویچ ناصر و دکا پست طرقبه قرار گرفته است.

فروشگاه‌های دیگری نیز مانند نقره جات خلیج، نقره فروشی احسان و نقره جات اهل بیت در محدوده این فروشگاه قرار دارند.

چطور به فروشگاه نقره جات دشتی برویم؟

مسیریاب نشان، بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه نقره جات دشتی را به شما پیشنهاد می‌دهد. اگر قصد دارید از حمل‌ونقل همگانی برای رسیدن به این مکان استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس باغ پونه قرار دارد. اپلیکیشن نشان در مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو به شما کمک می‌کند و نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان را با شما به اشتراک می‌گذارد.

اگر به فروشگاه نقره جات دشتی مراجعه کردید، حتماً نظر خودتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. اگر تصویری از فروشگاه نقره جات دشتی دارید، با ما به اشتراک بگذارید.