شمال
نمایش موقعیت مندکتر نوید ابوالفتح زاده جراح و متخصص چشم پزشکی و دارای مدرک فلوشیپ فوق تخصصی گلوکوم (آب سیاه) هستند.
ایشان در سال 1385 رتبه سوم کشوری در کنکور سراسری بوده و سپس دوره تحصیل را با اخذ برترین رتبه های تحصیلی در دانشگاه های علوم پزشکی تهران و ایران گذرانده اند.
دکتر نوید ابوالفتح زاده بعد از اخذ رتبه برتر در آزمون بورد تخصصی چشم پزشکی کشور در سال 1397، بعنوان فلوشیپ در رشته جراحی های گلوکوم (آب سیاه) شروع به فعالیت کرده و هم اکنون تمام جراحی های پیشرفته بیماری گلوکوم توسط ایشان در شهر تبریز انجام می شود.
هم چنین جراحی آب مروارید (بروش فمتوکاتاراکت) و جراحی های حذف عینک با پیشرفته ترین روش های روز دنیا (لازک، فمتولیزیک، فمتواسمایل) توسط ایشان انجام می پذیرد.
توجه: ویزیت کودکان صرفا بالای 5 سال انجام می پذیرد.
مطب دکتر نوید ابوالفتح زاده (مطب پزشک) در محله ولیعصر تبریز و خیابان هشت متری گلستان واقع شده است. این مطب یکی از شصت و دو مطب پزشک در محله ولیعصر تبریز میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند شهربازی بچه ها و سنگ فرش ولیعصر و همچنین فاتوش بیوتی ، آموزشگاه رانندگی ایمن، نگین خودرو، بستنی سنتی حسن نمونه و مطب دکتر جمال سلطانی قرار گرفته است.