info
عکس امامزاده ابراهیم (ع)عکس امامزاده ابراهیم (ع)عکس امامزاده ابراهیم (ع)عکس امامزاده ابراهیم (ع)
category

امامزاده ابراهیم (ع) محله گرجی محله، آمل

محل عبادت

درباره‌ی امامزاده ابراهیم (ع)

امامزاده ابراهیم (ع) (محل عبادت) در محله گرجی محله آمل و خیابان امامزاده ابراهیم واقع شده است. این مکان یکی از پنج محل عبادت در محله گرجی محله آمل می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مرکز خرید آفتاب و همچنین آرامستان گلزار شهدای امامزاده ابراهیم آمل، نمایندگی فروش و تعمیرات آبگرمکن و پکیج بوتان علی سالارزاده، نانوایی لواش یوسفی تبار، گلفروشی مریم گلی و شیرینی سرای قندعسل قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مکان یکی از محل‌های عبادت خوب این منطقه می‌باشد.


نظرات کاربران در مورد امامزاده ابراهیم (ع)

به این مکان نظر و امتیاز دهید

  • avatar
    ascii
    چهارشنبه 06 بهمن ماه 1400

    امامزاده ای با قدمت کهن که به ساخت 925 هجری قمری ساختمان بناش برمیگرده داری گنبد هشت ضلعی و برج مکعب شکل

    5
  • avatar
    حبیب
    جمعه 18 فروردین ماه 1402

    امامزاده ابراهیم: یکی از مقبره‌های بلند در ایران و از دو امامزادهٔ معروف شهر آمل است و یکی از خاص‌ترین امامزاده‌های ایران است و هم‌اکنون از بناهای تاریخی شهر آمل محسوب می‌شود. این امامزاده به دلیل آثار نفیس چوبی از قبیل در، صندوق و همچنین تزئینات و کتیبه‌های زیبای قاجار اهمیت هنری و تاریخی دارد. این بنا با پلان مربع شکل و بدنهٔ آجری و گنبد هرمی‌شکل در قرن نهم هجری در شهر آمل ساخته شده‌است. از ویژگی‌های خاص این بنا می‌توان به ارتفاع بلند آن، دیوارهای محصورکننده‌اش، برج مکعب شکل و گنبد هشت ضلعی آن اشاره کرد. این بنا در سال ۹۲۵ هجری قمری به وسیلهٔ خواجه عبدالله نامدار، فرزند درویش حاج کفشگر، ساخته شده و بانی آن عبدالله ابن شاه حسین قاضی بوده‌است. سازندهٔ مقبره آن نیز محمد حسین نجار است. چهار چوبهٔ این مقبره از شاهکارهای نجاری باستانی است که آیات قرآنی در آن حک شده‌است. در خارج دیوار محوطهٔ گنبد امامزاده ابراهیم آب انباری موجود است که در سال ۱۳۱۵ قمری توسط امیر مکرم لاریجانی اسکی ساخته شد. این بقعه از سمت غرب به خیابان طالب آملی و از سمت شرق به قادی محله و گرجی محله محدود است. در داخل حرم کتابخانه عظیم برای مطالعه ساخته شده‌است.

    4
  • avatar
    NaViD
    دوشنبه 20 اردیبهشت ماه 1400

    امامزاده ابراهیم علیه السلام مکانی معنوی که پدر و پدر بزرگ آیت الله جوادی آملی در محوطه اش دفن شده اند.

    3
  • avatar
    احمد
    پنجشنبه 19 بهمن ماه 1402

    زیارت گاه امام زاده ابراهیم علیه السلام اینجاست و مزار یاران و همراهان ایشان در کنار مزار ایشان به صورت سنگ قبری واحد قرار دارد. برج آرامگاهی مخروطی شکلی بر آن بنا شده است. بعد ها حسینیه و شبستان به آن ملحق شده است. در محوطه آستانه مقابر عالمان و دانشمندان و شهیدان قرار دارد. محل اجتماع و حضور اقشار و آحاد مردم هست. کاشی کاری ها و نورپردازی های زیبا و ستون های چوبی و کتیبه هایی با محتوای تاریخ و گذشته پرافتخار این سامان در این آستانه دیده می شود. در محوطه آستانه مقبره امام جمعه فقید و سعید مرحوم حجت الاسلام و المسلمین یوسفیان برجسته و متمایز از سائرین قرار گرفته است. بقعه ی واقفین آرامستان هم سرپوشیده و مسقف شده است. دو درب شمالی و جنوبی مسیر هر روزه عابرین است. طاق و دو مناره درب ها با رنگ فیروزه ای سیمای زیبا و دلنواز و معنوی دارد.

    2
  • avatar
    احسانی
    چهارشنبه 05 آذر ماه 1399

    قبرستان کوچکی هم هست. امکانات رفاهی هم داره.

    2
  • avatar
    ثابتی
    دوشنبه 20 اردیبهشت ماه 1400

    صحن حرم زیبا و معماری خوبی دارد و فضای آرام بخش دارد و برای گردشگری مذهبی فوق العاده است

    2
  • avatar
    کاربر نشان
    سه شنبه 17 بهمن ماه 1402

    مکان زیارتی عالی

    1
  • avatar
    JET
    شنبه 25 آذر ماه 1402

    مکانی معنوی و روحانی در قلب شهر آمل.

    1
  • avatar
    شایان
    پنجشنبه 23 تیر ماه 1401

    السّلام علیک یا اهل بیت نبوه السّلام علیک یا امامزاده ابراهیم(ع) ابن موسی بن جعفر(ع)

    1
  • avatar
    خان
    سه شنبه 05 تیر ماه 1403

    این بنا یکی از ابنیه‌های تاریخی این شهرستان بوده و ساختمان آن چهارضلعی و مشتمل بر بدنه آجری و گنبد هرمی شکل است. متن کتیبه‌های موجود در این بقعه به حضرت امامزاده ابراهیم(ع) برادر و مادرشان باز می‌گردد و ساختمان این امامزاده والامقام به دلیل آثار نفیس چوبی از قبیل درب و صندوق، تزئینات و کتیبه‌های زیبای قاجاری اهمیت هنری و تاریخی بسیار زیادی دارد. این بنا با پلان مربع شکل و بدنه آجری و گنبد هرمی شکل در قرن نهم هجری در آمل ساخته شده و از ویژگی‌های خاص این بنا می‌توان به ارتفاع بلند آن، دیوارهای محصورکننده برج مکعب شکل و گنبد هشت ضلعی آن اشاره کرد که در سال 925 هجری قمری به وسیله خواجه عبدالله نامدار فرزند درویش حاج کفشگر ساخته و بانی آن عبدالله ابن شاه حسین قاضی بوده است

  • avatar
    کاربر نشان
    جمعه 21 اردیبهشت ماه 1403

    جای خوبی هست سلام خدا بر اولیا الله و مردم مومن این شهر شهید پرور


سایر محل‌های عبادت که در محدوده امامزاده ابراهیم (ع) واقع شده‌اند:

  • ابوالفضلی (ع)
    رسالت، خادم
  • حسینیه لاله های زهرایی
    بلوار طبرسی، امین 12
  • حسینیه ولیعصر
    ولی عصر، بین 4 و ولی عصر 8
  • تکیه امیری
    (5.0)
    مهدیه، مفتح
  • امامزاده تقی (ع)
    (5.0)
    خیابان طالب آملی، شهید محمود قندی - دریایی، شهید قدی
  • آدرس، اطلاعات و شماره تماس و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار توسط احمد (شهریار سطح ۶ نشان) در تاریخ چهارشنبه 06 تیر ماه 1403 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. (چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی امامزاده ابراهیم (ع) اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    آخرین بروزرسانی: چهارشنبه 06 تیر ماه 1403
    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد امامزاده ابراهیم (ع) در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه امامزاده ابراهیم (ع) ندارد.
    location استان مازندران، آمل، طالب آملی، امامزاده ابراهیم
    clock - مشاهده ساعات کاری

    ساعت کاری امامزاده ابراهیم (ع)

    شنبه 05:00 تا 22:00
    یک‌شنبه 05:00 تا 22:00
    دوشنبه 05:00 تا 22:00
    سه‌شنبه 05:00 تا 22:00
    چهارشنبه 05:00 تا 22:00
    پنج‌شنبه 05:00 تا 22:00
    جمعه 05:00 تا 22:00
    ثبت نظر و تصویر
    neshan logo