موزه - بسته است : ۹ تا ۱۲:۳۰، ۱۶ تا ۱۹
ساعت کاری: بسته است - ۹ تا ۱۲:۳۰، ۱۶ تا ۱۹
موزه قشنگی است.
خانه قدیمی بسیار زیبا
عالی
خانه قدیمی و با وسایل قدیمی
خانه باقری از خانه باغ های قدیمی شهرستان گرمسار می باشد که مالک آن از خوانین شهرستان به نام میرزا علی آقای باقری بوده است . این بنا در اواخر عهد قاجار احداث گردید و در مورخ 14/02/1378 با شماره 2314 به ثبت آثار ملی کشور رسیده است که در مرکز شهر واقع شده است. این ساختمان در دو طبقه با مصالح خشت خام- بندکشی گچ و خاک و تزئینات آجر خطایی ساخته شده است،در پوشش سقف طبقه دوم از تیرهای چوبی و کاه گل استفاده گردیده و دارای هشت اتاق به صورت قرینه و در مجاورت هم و در هر طبقه 4 اتاق ساخته شده است و نیز یک سرسرا در طبقه دوم تعبیه نموده اند،ساختمان دارای مجموعه آب انبار،حمام و خزینه می باشد. این بنا در تاریخ 21 بهمن سال 89 تبدیل به موزه شهرستان گرمسار شد و به جهت اینکه اقوام مختلفی در شهرستان گرمسارسکونت دارند و شهرستان معروف به جزیره اقوام می باشد به نام موزه اقوام(موزه مردم شناسی)نامگذاری شده است. موزه دارای هفت سالن نمایش است و در آن تعداد 130قطعه شی موزه ای شامل مجموعه ای از ظروف آشپزخانه، ادوات کشاورزی، دامداری، دلاکی، سلمانی و لباس اقوام کرد، ترک، لر و بختیاری،3 جلد از کتب نفیس و اوراق اداری مربوط به دوران پهلوی که بیشتر آثار امانت و اهدایی مردم شهرستان می باشد و تعداد 9 عدد مجسمه سوپر رئال برای نشان دادن برخی مشاغل ،پوشش و نحوه زندگی اقوام مختلف ساکن در شهرستان گرمسار در معرض دید عموم قرار داده شده است.
ما جمعه اومدیم بسته بود ، جمعه باید باز باشه که مردم از شهرهای مختلف میان
امروز روز عید فطر رفتیم نگهبانش حتی زحمت نداد درب رو باز کنه و از پشت در داد زد تعطیله و دیگه هیچ جوابی نداد، شهر گرمسار هم هیچی نداشت ،یک شهر بیروح و ساکت بود
موزه خوبه اما کمی ضعیف و همچنین بدون تبلیغات
خانه قدیمی بسیار زیبا
موزه قشنگی است.
موزه اقوام گرمسار (موزه) در گرمسار و خیابان شهید حسین فیصلی واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند آب انبار گرمسار و مرکز خرید کشمیر و همچنین رستوران اسپارو، دبستان خدیجه، مرکز اورژانس 115، آسانسور صداقت و چاپخانه مرکزی(دایی اسماعیل) قرار گرفته است.