نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
عکس کامپیوتر مهدی

کامپیوتر مهدی verified place

3/3
7 رای
فروشگاه رایانه و لوازم جانبی
۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
Work Hour Iconساعت کاری: ۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  1. چهارشنبه (امروز)۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  2. پنجشنبه۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  3. جمعه۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  4. شنبه۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  5. یکشنبه۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  6. دوشنبه۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
  7. سه‌شنبه۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

مراکز خدمات کامپیوتری پیشنهادی در نزدیکی کامپیوتر مهدی

امکانات نزدیک

4/5
(10)
رستوران

بسته است

4/9
(12)
کافی‌شاپ

باز است

4/5
(2)
خودپرداز
4/0
(3)
پارکینگ

شبانه‌روزی

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی کامپیوتر مهدی

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1403/05/30
    • گزارش نظر

    خوب عالی

  • مدیر کسب‌و‌کار
    مدیر کسب‌و‌کار
    1401/08/02
    • گزارش نظر

    بهترین دفتر خدمات رایانه

    1 لایک

تصاویر کامپیوتر مهدی

    • ۳ سال پیش
      عکس کامپیوتر مهدی

    درباره‌ی کامپیوتر مهدی

    کامپیوتر مهدی (فروشگاه رایانه و لوازم جانبی) در شهرقدس و خیابان سحر واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند شهربازی پارک حضرت ولیعصر (عج) و مجتمع تجاری اطلس و همچنین مشاور املاک رحمانی، خرازی محبی، پارکینگ کاج، اتوسرویس و مکانیکی مهدی و عکاسی فردین قرار گرفته است.

    برای به دست آوردن اطلاعات موردنیازتان در مورد این فروشگاه، می‌توانید با شماره تلفن آن (09384950150) تماس بگیرید. فروشگاه‌های دیگری که در این محدوده قرار دارند، فروشگاه کامپیوتر شمشیری، فروشگاه شقاقی و رایانه پاسارگاد هستند.

    چطور به فروشگاه کامپیوتر مهدی برویم؟

    شما می‌توانید در انتخاب بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه کامپیوتر مهدی از مسیریاب نشان کمک بگیرید. شما می‌توانید مسیریابی پیاده یا با اتوبوس و مترو را روی اپلیکییشن نشان ببینید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

    درصورتیکه شما هم به فروشگاه کامپیوتر مهدی مراجعه کردید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. عکس‌هایی از این فروشگاه را در ادامه مشاهده می‌کنید. تصاویر مربوط به فروشگاه کامپیوتر مهدی را از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.