شمال
نمایش موقعیت منشبانهروزی
متاسفانه خیلی کیفیتش هم از نظر متریال غذا و هم از نظر سرویس و پرسنل افت کرده. امشب گوشت پاستاشون بدمزه و به نظر فاسد بود. سالاد ارینتالشون سس خیلی کمی داشت تازه وقتی تذکر دادم که سس سالاد کمه با اکراه برام سس آوردن و موقع رفتن از رستوران به طرز بدی صدام کردن که ۵۰ هزارتومن بابت تون شات سس که خواستید آوردیم باید بپردازید. یعنی ... این رفتار و لحن برای تسویه ۵۰ هزار تومن برای من که از قدیم مشتری شون بودم و خم برای این کیفیت افتضاح غذا حدود ۲ میلیون تومن هم پرداخت کرده بودم واقعا هم برخورنده و توهین آمیز بود هم بی شرمانه! حتی وقتی ابراز کردم که کیفیت ضعیف بود و سالاد من اصلا سس نداشت خانم مسوول صندوق با سرعت بیشتری کارت رو در پوز کشید و با لحن بدتری گفت: رمزتون؟؟ واقعا زشت بود!
فضا؛ پرسنل و بهداشت خوب بود. غذا معمولی ولی به شدت گراااان. ما دیگه نمیریم. توصیه نمیکنم مگر برای یک بار امتحان.
افتضاحه سرویسدهیشون. چند نفر فقط دور هم میچرخن. ما سهتا غذا سفارش داده بودیم. بعد اینکه غذاهامونو آوردن فهمیدیم اصلا یادشون رفته سومی رو درست کنن و اصلا عذرخواهیم نکردن و خیلی بد جواب دادن کارمندا که ما حواسمون نبوده و توهین کردن.
عالی و درجه ۱ مخصوصا پاستا چیکن آلفردو و بیف
جای خوب و دلبازی هست
کافه رستوران دیپ لانژ در محله شهرک ملاصدرا قزوین و خیابان سپهر واقع شده است. این کافیشاپ یکی از شش کافه رستوران در محله شهرک ملاصدرا قزوین میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی بیمارستان زکریا رازی (تأمین اجتماعی) و همچنین کافه شازده کوچولو، مطبخ ته چین (شعبه اصلی)، آشکده نعناع، کلینیک حیوانات پرشین و دبستان خردمند قرار گرفته است.