نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

خشکبار احمد یاسی

فروشگاه آجیل و خشکبار
۸:۳۰ تا ۱۷، ۱۳:۱۵ تا ۲۲:۳۰
Work Hour Iconساعت کاری: ۸:۳۰ تا ۱۷ - ۱۳:۱۵ تا ۲۲:۳۰
  1. چهارشنبه (امروز)۸:۳۰ تا ۱۷ - ۱۳:۱۵ تا ۲۲:۳۰
  2. پنجشنبه۸:۳۰ تا ۱۷ - ۱۳:۱۵ تا ۲۲:۳۰
  3. جمعه۸:۳۰ تا ۱۷ - ۱۳:۱۵ تا ۲۲:۳۰
  4. شنبه۸:۳۰ تا ۱۷ - ۱۳:۱۵ تا ۲۲:۳۰
  5. یکشنبه۸:۳۰ تا ۱۷ - ۱۳:۱۵ تا ۲۲:۳۰
  6. دوشنبه۸:۳۰ تا ۱۷ - ۱۳:۱۵ تا ۲۲:۳۰
  7. سه‌شنبه۸:۳۰ تا ۱۷ - ۱۳:۱۵ تا ۲۲:۳۰
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی خشکبار احمد یاسی

خشکبار احمد یاسی (آجیل‌فروشی و خشکبارفروشی) در محله سنگی شرقی بوشهر و بلوار امام خمینی، گلخونه، بین بوستان 13 و 15 واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی پیشگامان جنوب، ساختمان پزشکان پارس، پوشاک ایرانیان ، آزمایشگاه رازی و موسسه زبان خارجه قرار گرفته است.

برای به دست آوردن هرگونه اطلاعات در مورد این فروشگاه می‌توانید با شماره تلفن آن (09171731273) تماس بگیرید. آجیل و خشکبار سرای مزرعه، آجیل و خشکبار رویال و خشکبار تابان از جمله فروشگاه‌های دیگری هستند که در این محدوده قرار دارند.

چطور به فروشگاه خشکبار احمد یاسی برویم؟

مسیریاب نشان، بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه خشکبار احمد یاسی را به شما پیشنهاد می‌دهد. اگر می‌خواهید از ترافیک در امان باشید و به کاهش آلودگی هوا کمک کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس میدان قدس قرار دارد. شما می‌توانید مسیریابی پیاده یا با اتوبوس و مترو را روی اپلیکییشن نشان ببینید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

اگر به فروشگاه خشکبار احمد یاسی مراجعه کردید، حتماً نظر خودتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه خشکبار احمد یاسی دارید، با ما به اشتراک بگذارید.