عکس پایگاه بیمارستان آراد
مشاهده در نقشه نشان
category

پایگاه بیمارستان آراد (محله بهار، تهران)

مرکز واکسیناسیون
استان تهران تهران استان تهران، تهران، شریعتی، سمیه، بین طباطبایی مقدم و بهار

موقعیت پایگاه بیمارستان آراد یکی از مراکز واکسیناسیون خوب منطقه در محله بهار تهران را به همراه آدرس ساعت کاری و نظرات کاربران در نقشه نشان ببینید.

پایگاه بیمارستان آراد (مرکز واکسیناسیون) در محله بهار تهران و خیابان سمیه واقع شده است. این مرکز یکی از چهار پایگاه واکسیناسیون در محله بهار تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان آراد، موزه خوشنویسی و پاساژ مهران و همچنین رستوران هتل آپادانا، دارالترجمه رسمی ماندگار، کتاب اول، خانه سینما و دیجی برد قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان داده‌اند می‌توان گفت این مرکز یکی از مراکز واکسیناسیون خوب این منطقه می‌باشد. با توجه به نزدیکی این مرکز به ایستگاه مترو طالقاني، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.




راه‌های ارتباطی

آدرس دقیق: استان تهران، تهران، شریعتی، سمیه، بین طباطبایی مقدم و بهار

ساعت کاری پایگاه بیمارستان آراد

  • شنبه08:00 - 12:00
  • یک‌شنبه08:00 - 12:00
  • دوشنبه08:00 - 12:00
  • سه‌شنبه08:00 - 12:00
  • چهارشنبه08:00 - 12:00
  • پنج‌شنبه08:00 - 12:00
  • جمعه08:00 - 12:00

سایر مراکز واکسیناسیون که در محدوده پایگاه بیمارستان آراد واقع شده‌اند:

  • پایگاه تجمیعی شهید کسری اسمعیلی (لانه جاسوسی)
    (4.0)
    مفتح جنوبی، طالقانی، بین استاد محمد رضا قادری و مژدهی
  • پایگاه بیمارستان پاسارگاد
    (3.5)
    شریعتی، بین دولت داد و صدیق
  • پایگاه بیمارستان ۵۰۲ ارتش
    (4.1)
    مفتح جنوبی، طالقانی، بین طالبیان و بهار
  • پایگاه بیمارستان ایرانشهر
    (3.8)
    شریعتی، کارگر، بین گوشوار و جهان
  • پایگاه بیمارستان امام سجاد (ع)
    (3.9)
    بهار شمالی، مهندسی، طاهباز
  • آدرس، اطلاعات و موقعیت مکانی این مکان آخرین بار سه شنبه 23 اسفند ماه 1401 در اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بررسی و به‌روز شده‌اند. این به‌روزرسانی توسط کاربران نشان انجام شده است.(چنانچه در اطلاعات ثبت‌شده یا موقعیت جغرافیایی پایگاه بیمارستان آراد اشکالی مشاهده کردید می‌توانید از طریق اپلیکیشن نشان نسبت به گزارش این اشکال اقدام کنید تا پس از بررسی نسبت به اصلاح آن اقدام شود)

    مرکزواکسن مرکزواکسیناسیون مراکزواکسن مراکزواکسیناسیون

    آخرین بروزرسانی: سه شنبه 23 اسفند ماه 1401

    نظرات کاربران در مورد پایگاه بیمارستان آراد

    به این مکان نظر و امتیاز دهید

    • avatar
      مسعود تفضلی
      پنجشنبه 27 آبان ماه 1400

      عالی

      1
    • avatar
      زهرا خوشگو فتمه سری
      دوشنبه 27 دی ماه 1400

      عالی

      1
    • avatar
      moosi compa
      جمعه 20 اسفند ماه 1400

      ممنون از زحمات کارکنان پایگاه.

    • avatar
      کاربر نشان
      یکشنبه 07 فروردین ماه 1401

      با تشکر از پرسنل زحمتکش بیمارستان خیلی برخورد خوبی داشتن خدا قوت 🙏🌹

    کاربر گرامی،
    اطلاعات درج‌شده در مورد پایگاه بیمارستان آراد در این صفحه براساس اطلاعات موجود در نقشه و مسیریاب نشان می‌باشد. لطفاً برای تماس با مالک یا دست‌اندرکاران مجموعه فوق از اطلاعات تماس مندرج در اطلاعات بالا استفاده کنید. اطلاعات تماسی که در انتهای این صفحه آورده شده‌اند مربوط به اپلیکیشن نقشه و مسیریاب نشان بوده و ارتباطی با مجموعه پایگاه بیمارستان آراد ندارد.
    neshan logo