neshan logo

دانلود اپلیکیشن نقشه و مسیر‌یاب نشان

مسیر‌یابی، کنکاش، نشان ۳۶۰، رادیو نشان و...

عکس بیمارستان امیر اعلم
عکس بیمارستان امیر اعلم
عکس بیمارستان امیر اعلم
عکس بیمارستان امیر اعلم
عکس بیمارستان امیر اعلم
thumbnail iconسایر عکس‌ها

بیمارستان امیر اعلم

3/7
104 رای
بیمارستان
شبانه‌روزی
Work Hour Iconساعت کاری: ۰ تا ۲۴
  1. جمعه (امروز)۰ تا ۲۴
  2. شنبه۰ تا ۲۴ - ۰ تا ۲۴
  3. یکشنبه۰ تا ۲۴
  4. دوشنبه۰ تا ۲۴
  5. سه‌شنبه۰ تا ۲۴
  6. چهارشنبه۰ تا ۲۴
  7. پنجشنبه۰ تا ۲۴
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

4/3
(86)
کافی‌شاپ

بسته است

3/0
(1)
سرویس بهداشتی

بسته است

5/0
(2)
ایستگاه اتوبوس
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

نظرات درباره‌ی بیمارستان امیر اعلم

  • yasaman
    yasaman
    1405/01/27
    • گزارش نظر

    بهترین بیمارستانه البته یه جاهایی نقض دارن ولی واقعا بهترینه بهترین پرسنلا و پرستارا رو دارن

  • بهرام
    بهرام
    1405/01/25
    • گزارش نظر

    اینجا بیمارستان نیست...یه فاجعه‌ی به تمام معناست.بدینش شهرداری درخت توش بکارن، اینطوری مفیدتره.۱۵ سال پیش مراجعه کردم اینقدر اوضاع مدیریت خصوصا اورژانس فجیع نبود.

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1405/01/18
    • گزارش نظر

    پزشکان بی ادب وبی تربیت بی اندازه اززیرمسئولیت فرارمیکنند وهمیشه طلبکارند درعوض کادر پرستاری دلسوز مهربان ومسئولیت پذیر

    1 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/11/24
    • گزارش نظر

    سلام دو ساعت طول میکشه فقط نوبت بدن بعد دانشجو وزیر میکنه پول متخصص را می‌گیرند کسی جواب گو نیست که

    arrow
    شبه مهندس!
    شبه مهندس!
    1405/01/10

    میتوانید به مراکز خصوصی تشریف ببرید. اونوقت میفهمید ویزیت متخصص چنده

  • ybigdelo
    ybigdelo
    1404/10/24
    • گزارش نظر

    بیمارستان کجا بود. مهد کودک جوجه دانشجوهای پزشکیه. دیروز اومدیم هیچ جواب درست ندادن. امروز هم از ساعت ۷ صبح تا الان که ۱۰:۴۳ دقیقه است منتظریم دکتر(استاد) بیاد تایید بده که کار انجام بدن ولی هیچ خبری نیست.

    arrow
    شبه مهندس!
    شبه مهندس!
    1405/01/10

    بالای تابلوی بیمارستان نوشته مرکز آموزشی. میتونید به مراکز خصوصی مراجعه و حق ویزیت درست پرداخت کنید

  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/08/25
    • گزارش نظر

    خیلی بیمارستان بدی تا جایی که میتونید نرید هم پرسنل هم بیمارستان واقعا بی صاحبه

    1 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/07/20
    • گزارش نظر

    بعدازظهر به اورژانس مراجعه کردم، خیلی تمیز و مرتب و رفتار پرسنل به جز مسئول ترخیص، خیلی محترمانه بود.

    1 لایک
  • کاربر نشان
    کاربر نشان
    1404/06/30
    • گزارش نظر

    باسلام پرستار های بخش نرگس ازشون سوال داری باید مثل تلفن سکه ای قدیم پول بندازی حلقشون

    2 لایک
  • Timmy
    Timmy
    1404/06/14
    • گزارش نظر

    برای تزریق واکسن هاری (نوبت دوم) مبلغ ۳۰۸ هزار تومان از من گرفتند (در صورتی که واکسن هاری رایگان است). به بهانه ویزیت پزشک. در صورتی که نوبت دوم واکسن بود و بیمار قبلا معاینه شده بود!!!

    2 لایک
  • Gushi
    Gushi
    1404/02/23
    • گزارش نظر

    برای ویزیت پزشک عمومی رفتیم و یک ساعت و نیم معطل شدیم تا پزشک بیاد. برای ویزیت معمولی مجبورید برید بخش اورژانس و تریاژ!

    1 لایک
    arrow
    شبه مهندس!
    شبه مهندس!
    1405/01/13

    پس برای ویزیت پزشک عمومی کجا باید رفت؟!

تصاویر بیمارستان امیر اعلم

    • ۵ ماه پیش
      عکس بیمارستان امیر اعلم
    • ۱ سال پیش
      عکس بیمارستان امیر اعلم
    • ۲ سال پیش
      عکس بیمارستان امیر اعلم
    • ۲ سال پیش
      عکس بیمارستان امیر اعلم
    • ۳ سال پیش
      عکس بیمارستان امیر اعلم
    • ۱ سال پیش
      عکس بیمارستان امیر اعلم
    • ۱ سال پیش
      عکس بیمارستان امیر اعلم
    • ۱ سال پیش
      عکس بیمارستان امیر اعلم
    • ۲ سال پیش
      عکس بیمارستان امیر اعلم
    • ۲ سال پیش
      عکس بیمارستان امیر اعلم

درباره‌ی بیمارستان امیر اعلم

بیمارستان امیر اعلم در محله فردوسی تهران و خیابان تقوی واقع شده است. و به‌صورت شبانه‌روزی به مراجعه‌کنندگان خدمات ارائه می‌دهد این مرکز درمانی یکی از یازده بیمارستان در محله فردوسی تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند کارخانه آرگو، موزه پمپ بنزین دروازه دولت و پاساژ علاالدین و همچنین خانه صادق هدایت، کافه قنادی مینیون، موزه عروسک و فرهنگ ایران، درمانگاه‌های بیمارستان امیر اعلم و مسجد قائم قرار گرفته است. با توجه به نزدیکی این مرکز درمانی به ایستگاه مترو دروازه دولت، برای دسترسی راحت‌تر و کمک به داشتن هوایی پاک‌تر، می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی برای مراجعه به آن استفاده کنید.

اطلاعات، تلفن و آدرس بیمارستان امیر اعلم

بیمارستان امیر اعلم در شهر تهران محله فردوسی واقع شده است.اگر آدرس دقیق این بیمارستان را بخواهید، استان تهران، تهران، فردوسی، تقوی، نرسیده به سعدی است. شما می‌توانید برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر با تلفن بیمارستان امیر اعلم (02166343352) تماس بگیرید. آدرس وب‌سایت این بیمارستان amiralam.tums.ac.ir است که اطلاعات دقیق‌تری در اختیار شما قرار می‌دهد.

بیمارستان امیر اعلم یکی از مراکز درمانی معروف محله فردوسی است.این بیمارستان خدمات متنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی به بیماران ارائه می‌دهد. داروخانه دکتر نغمه شفائی، داروخانه بیمارستان فاضل عراقی و داروخانه حاج علی داروخانه‌هایی هستند که در اطراف این بیمارستان قرار دارند.در اطراف بیمارستان امیر اعلم، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های دیگری مانند بیمارستان میلاد تهران و بیمارستان بقیه الله الاعظم نیز قرار دارند.

چطور به بیمارستان امیر اعلم برویم؟

شما می‌توانید از حمل‌ونقل عمومی برای رفتن به بیمارستان امیر اعلم استفاده کنید. در نزدیکی این بیمارستان، ایستگاه اتوبوس ملت تخلیه قرار دارد. اگر خواستید از مترو برای رفتن به بیمارستان امیر اعلم استفاده کنید، خوب است بدانید که ایستگاه مترو سعدی در نزدیکی این مکان قرار گرفته است. شما می‌توانید برای مسیریابی دقیق‌تر این بیمارستان از نقشه و مسیریاب نشان استفاده کنید. اپلیکیشن نشان شما را از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان هم باخبر می‌کند. اطلاعات دقیق این مکان هم روی نشان قابل مشاهده است و شما می‌توانید از مسیریابی پیاده، با اتوبوس یا مترو به این بیمارستان هم مطلع شوید.

در اینجا می‌توانید تصاویر مربوط به بیمارستان امیر اعلم را مشاهده کنید. یادتان باشد اگر به این بیمارستان رفتید، حتماً در قسمت کامنت نظرتان راجع به آن را با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید.