©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

یکبار مصرف سپیدverified place

5/0
1 رای
فروشگاه ظروف یکبار مصرف
۸ تا ۲۲
Work Hour Iconساعت کاری: ۸ تا ۲۲
  1. شنبه (امروز)۸ تا ۲۲
  2. یکشنبه۸ تا ۲۲
  3. دوشنبه۸ تا ۲۲
  4. سه‌شنبه۸ تا ۲۲
  5. چهارشنبه۸ تا ۲۲
  6. پنجشنبه۸ تا ۲۲
  7. جمعه۸ تا ۲۲
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی یکبار مصرف سپید

یکبار مصرف سپید (فروشگاه ظروف یکبار مصرف) در محله سلیمان داراب رشت و خیابان نظری واقع شده است. این فروشگاه یکی از چهار فروشگاه ظروف یکبار مصرف در محله سلیمان داراب رشت می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند آرامگاه میرزا کوچک خان جنگلی و راسته چوب و کابینت و همچنین لحاف و تشک دوزی مهدی، قصر پوشاک سعید، نانوایی بربری عسکری، دفتر ساختمانی بهتا سازان و آرایشی و بهداشتی ونوس رشت قرار گرفته است.

ظروف یکبارمصرف و سلولزی جهان، فروشگاه اتحاد و ظروف یکبار مصرف خوش نشین از جمله فروشگاه‌های دیگری هستند که در این محدوده قرار دارند.

چطور به فروشگاه یکبار مصرف سپید برویم؟

شما می‌توانید در انتخاب بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه یکبار مصرف سپید از مسیریاب نشان کمک بگیرید. اگر قصد دارید از حمل‌ونقل همگانی برای رسیدن به این مکان استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس احصاری قرار دارد. می‌توانید مسیریابی پیاده و مسیر دقیق اتوبوس یا مترو را از روی اپلیکیشن نشان پیدا کنید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

اگر شما هم به فروشگاه یکبار مصرف سپید مراجعه کردید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه یکبار مصرف سپید دارید، از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.