نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
تصویر شاخص

رستوران عمو ربیع

رستوران
۹ تا ۲۳:۴۵
Work Hour Iconساعت کاری: ۹ تا ۲۳:۴۵
  1. چهارشنبه (امروز)۹ تا ۲۳:۴۵
  2. پنجشنبه۹ تا ۲۳:۴۵
  3. جمعه۹ تا ۲۳:۴۵
  4. شنبه۹ تا ۲۳:۴۵
  5. یکشنبه۹ تا ۲۳:۴۵
  6. دوشنبه۹ تا ۲۳:۴۵
  7. سه‌شنبه۹ تا ۲۳:۴۵
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

امکانات نزدیک

5/0
(4)
رستوران

بسته است

5/0
(2)
بانک
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

درباره‌ی رستوران عمو ربیع

رستوران عمو ربیع در چمستان و خیابان شاهد 10 واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان چمستان و مجتمع تجاری رضا و همچنین رستوران تلکا هزارجریب، بانک سپه شعبه۱۵۰۲۱۳۹ چمستان، فروشگاه سموم کشاورزی علفهای هرزشمال، لوازم یدکی ایران خودرو و سایپا و سوپر گوشت سید ولی قرار گرفته است.

اطلاعات، تلفن و آدرس رستوران عمو ربیع

برای رفتن به این رستوران در‌ شهرچمستان باید به آدرس بلوار شیخ فضل اله نوری، شاهد 10 واقع در بروید.

رستوران عمو ربیع از رستوران‌های محبوب شهر چمستان است. از دیگر رستوران‌های معروف در اطراف این رستوران، می‌توان به اوستا چلوکبابی، حوضچه رستوران عموعلی ، بهارستان، رستوران چلوجوجه گلوگاه و چلو کبابی صدرا اشاره کرد. همچنین قهوه دیما، کافه دنج و کیاکافه از جمله محبوب‌ترین کافی‌شاپ‌هایی هستند که در نزدیکی رستوران عمو ربیع و در شهر چمستان قرار دارند.

چطور به رستوران عمو ربیع برویم؟

اپلیکیشن مسیریاب نشان، بهترین راه رسیدن به رستوران عمو ربیع را به شما نشان می‌دهد تا راحت و بی‌دردسر به این رستوران رفته و اوقات خوشی را در آنجا بگذرانید. نقشه آنلاین نشان اطلاعات دیگری هم در اختیار شما می‌گذارد. مثلاً راه‌های رسیدن به این مکان از طریق مترو یا اتوبوس، نظر کاربران در مورد کیفیت این رستوران و البته مکان‌ها و دسترسی‌های دیگری در اطراف این رستوران که با "قابلیت کنکاش نشان" قابل مشاهده است.

شما می‌توانید با استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی به رستوران عمو ربیع بروید و دیگر نیاز نیست نگران جای پارک یا ترافیک آن محله باشید.

در ادامه ساعت کاری، اطلاعات و آدرس دقیق این رستوران را می‌بینید. به یاد داشته باشید اگر به رستوران عمو ربیع رفتید، حتماً نظر خودتان را در بخش نظرات با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.