cursor
شمال
کنترل بزرگنمایی نقشه
نمایش موقعیت من
نقشه نمای شب
layersلایه‌های نقشه
©OpenStreetMap Contributors©Neshan
عکس تولید جوراب و زیرپوش احمدی
عکس تولید جوراب و زیرپوش احمدی

تولید جوراب و زیرپوش احمدی

3/0
1 رای
فروشگاه لباس
۸:۳۰ تا ۱۹
Work Hour Iconساعت کاری: ۸:۳۰ تا ۱۹
  1. دوشنبه (امروز)۸:۳۰ تا ۱۹
  2. سه‌شنبه۸:۳۰ تا ۱۹
  3. چهارشنبه۸:۳۰ تا ۱۹
  4. پنجشنبه۸:۳۰ تا ۱۹
  5. جمعه۸:۳۰ تا ۱۹
  6. شنبه۸:۳۰ تا ۱۹
  7. یکشنبه۸:۳۰ تا ۱۹
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

فروشگاه‌های لباس پیشنهادی در نزدیکی تولید جوراب و زیرپوش احمدی

امکانات نزدیک

4/0
(19)
رستوران

باز است

4/6
(5)
کافی‌شاپ

باز است

4/3
(41)
بوستان
2/0
(2)
سرویس بهداشتی

به‌زودی بسته می‌شود

خودپرداز

باز است

3/3
(58)
جایگاه سوخت
2/8
(4)
ایستگاه اتوبوس

دسته‌بندی‌های مرتبط با تولید جوراب و زیرپوش احمدی

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

تصاویر تولید جوراب و زیرپوش احمدی

    • ۱ سال پیش
      عکس تولید جوراب و زیرپوش احمدی
    • ۱ سال پیش
      عکس تولید جوراب و زیرپوش احمدی

درباره‌ی تولید جوراب و زیرپوش احمدی

تولید جوراب و زیرپوش احمدی (فروشگاه لباس) در محله عبدل آباد تهران و خیابان بختیاری واقع شده است. این فروشگاه یکی از 109 فروشگاه لباس در محله عبدل آباد تهران می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی بازار عبدل آباد و همچنین بازارچه عبدل آباد، کافه رستوران کوثر، پارچه سرای برادران علی زاده، مجموعه ورزشی جوانه و گیم نت مستر گیم قرار گرفته است.

شماره تلفن این فروشگاه 09193147200 است که هرگونه اطلاعاتی در مورد آن بخواهید در اختیار شما قرار می‌دهد. فروشگاه‌های دیگری که در این محدوده قرار دارند، تولیدی جوراب و زیرپوش احمدی، پوشاک اورانژ و پوشاک ابوالفضل هستند.

چطور به فروشگاه تولید جوراب و زیرپوش احمدی برویم؟

مسیریاب نشان، بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه تولید جوراب و زیرپوش احمدی را به شما پیشنهاد می‌دهد. اگر می‌خواهید از ترافیک در امان باشید و به کاهش آلودگی هوا کمک کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس درمانگاه قرار دارد. اگر با استفاده از مترو به این فروشگاه می‌روید، در ایستگاه مترو شهرک شریعتی که نزدیک‌ترین ایستگاه به فروشگاه تولید جوراب و زیرپوش احمدی می‌باشد، پیاده شوید. شما می‌توانید برای مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو از اپلیکیشن نشان کمک بگیرید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

اگر شما هم به فروشگاه تولید جوراب و زیرپوش احمدی مراجعه کردید، حتماً نظرتان را در قسمت کامنت با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. در ادامه عکس‌هایی از این فروشگاه را مشاهده می‌کنید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه تولید جوراب و زیرپوش احمدی دارید، از طریق گزینه "افزودن تصویر به این مکان" با ما به اشتراک بگذارید.