neshan logo

اپلیکیشن نشـان

عکس تابلو فرش اصل عاقلی
عکس تابلو فرش اصل عاقلی
عکس تابلو فرش اصل عاقلی

تابلو فرش اصل عاقلی

فروشگاه فرش و موکت
۱۰:۱۵ تا ۲۰:۳۰
Work Hour Iconساعت کاری: ۱۰:۱۵ تا ۲۰:۳۰
  1. سه‌شنبه (امروز)۱۰:۱۵ تا ۲۰:۳۰
  2. چهارشنبه۱۰:۱۵ تا ۲۰:۳۰
  3. پنجشنبه۱۰:۱۵ تا ۲۰:۳۰
  4. جمعه۱۰:۱۵ تا ۲۰:۳۰
  5. شنبه۱۰:۱۵ تا ۲۰:۳۰
  6. یکشنبه۱۰:۱۵ تا ۲۰:۳۰
  7. دوشنبه۱۰:۱۵ تا ۲۰:۳۰
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

فرش‌فروشی‌ها و موکت‌فروشی‌های پیشنهادی در نزدیکی تابلو فرش اصل عاقلی

ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

تصاویر تابلو فرش اصل عاقلی

    • ۳ سال پیش
      عکس تابلو فرش اصل عاقلی
    • ۳ سال پیش
      عکس تابلو فرش اصل عاقلی
    • ۳ سال پیش
      عکس تابلو فرش اصل عاقلی

درباره‌ی تابلو فرش اصل عاقلی

تابلو فرش اصل عاقلی (فرش‌فروشی و موکت‌فروشی) در سردرود و بلوار بسیج واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی باقلوا جلالی، رستوران برکت سردرود، بانک قرض الحسنه مهر ایران، فروشگاه لوازم خانگی انتخابی نو و سیم پیچی احمد قرار گرفته است.

برای به دست آوردن هرگونه اطلاعات در مورد این فروشگاه می‌توانید با شماره تلفن آن (09147233744) تماس بگیرید. فرش و موکت ابراهیم پور، بارفرشی ثمردار و نمایشگاه فرش و موکت ابراهیم پور فروشگاه‌های دیگری هستند که در این محدوده قرار دارند.

چطور به فروشگاه تابلو فرش اصل عاقلی برویم؟

شما می‌توانید در انتخاب بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه تابلو فرش اصل عاقلی از مسیریاب نشان کمک بگیرید. اگر می‌خواهید از حمل‌ونقل همگانی استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس حسینیه موسی بن جعفر قرار دارد. شما می‌توانید برای مسیریابی پیاده و پیدا کردن مسیر دقیق اتوبوس یا مترو از اپلیکیشن نشان کمک بگیرید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

درصورتیکه شما هم به فروشگاه تابلو فرش اصل عاقلی رفتید، حتماً نظرتان در مورد آن را با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. عکس‌هایی از این فروشگاه را می‌توانید در ادامه ببینید. اگر تصویری از فروشگاه تابلو فرش اصل عاقلی دارید، با ما به اشتراک بگذارید.