موزه - باز است : ۹ تا ۱۸
ساعت کاری: باز است - ۹ تا ۱۸
اگر از حوالی پل سید خندان عبور کرده یا دانشجوی دانشکده برق دانشگاه خواجه نصیر بوده باشید، بدون شک موزه رضا عباسی را دیده یا حتی از آن بازدید کردهاید. موزه عباسی یکی از غنیترین و ارزشمندترین موزههای شهر تهران به شمار میرود که گنجینهای بینظیر از تاریخ و فرهنگ ایران زمین را در خود جای داده است. موزه رضا عباسی ابتدا در مهرماه سال ۱۳۵۶ افتتاح شد؛ اما این موزه یک سال بعد، در آبان ماه سال ۱۳۵۷ تعطیل شد. از این زمان تا ۱۳۵۸، مدیریت موزه بر عهده آیدین آغداشلو بود. در پایان سال ۱۳۵۸ بار دیگر این موزه پس از تغییراتی در فضای داخلی و گسترش فضای نمایشگاهی بازگشایی شد. در سال ۱۳۶۳ بهدلیل مشکلات داخلی کار موزه بار دیگر به تعطیلی کشید و یک سال بعد دوباره بازگشایی شد؛ اما این بازگشایی دوام چندانی نداشت و موزه یک بار دیگر در همان سال تعطیل شد، تا سرانجام در ۱۵ بهمن سال ۱۳۷۹ برای پنجمین بار و پس از انجام بازسازی دوباره آغاز به کار کرد. در حال حاضر موزه عباسی تهران زیر نظر وزارت میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری اداره میشود.
موزه رضا عباسی موزه ای برای نمایش آثار باستانی است اما پرسنلی بی انگیزه و بی تجربه داره
یکی از قدیمی ترین موزه هاست مربوط به دوران قبل از اسلام هست
موزه رضا عباسی تهران که اثار خوشنویسی اساتید هنرمند اونجا نمایش داده میشه و عتیقه های سنتی داره
بسیار خوب و عالی شاهکارها من این مکان را با هنر شگفت انگیز دوس دارم موزه رضا عباسی کاشانی
موزه جذاب و زیبای هستش،پیشنهاد می کنم بازدید بفرمائید اگر به تاریخ ایران ،هنر و آثار باستانی علاقه دارید. متاسفانه بنده جام های زرین و آثار زیویه و مابقی آثار طلایی باستانی را ندیدم احتمالا آنها را جابه جا کرده اند.
موزه رضا عباسی نزدیک پل سیدخندان. آثار قدیمی خوشنویسی وقرآن خطی.مینیاتور شاهنامه و سفالینه و زرینه های باستانی
موزه رضا عباسی یک موزه تاریخیست و شاید خیلی جذابیت نداشته باشد. اما فرهنگ و آداب نیاکانمان را نشان می دهد.
مسلما ارزش یکبار بازدید رو داره.ورودی نفری۳۰ تومن
موزه رضا عباسی آثار منحصربهفردی دارد اما بهتر است موزههای کوچکی مثل اینجا، توسط وزارت میراث فرهنگی به میدان مشق و یکی از ساختمانهای آنجا منتقل شود. تا الگویی مثل موزه لوور یا آرمیتاژ (یا حتی کاخ سعداباد و نیاوران) را در سالنها و تالارهای مختلف پیاده سازی کنند. واقعا حیف است آثار مهمی در این سطح، اینطور در شه تهران پراکنده بماند و مشتاقان نتوانند در یک روز همه آنها را ببینید.
اگر از حوالی پل سید خندان عبور کرده یا دانشجوی دانشکده برق دانشگاه خواجه نصیر بوده باشید، بدون شک موزه رضا عباسی را دیدهاید یا حتی از داخل آن بازدید کردهاید. موزه عباسی یکی از غنیترین و ارزشمندترین موزههای شهر تهران به شمار میرود که گنجینهای بینظیر از تاریخ و فرهنگ ایرانزمین را در خود جای داده است. طراح نشانواره موزه عباسی تهران استاد ممیز، پدر گرافیک نوین ایران است وقتی به این موزه برسید، شاید نخستین چیزی که نظرتان را جلب کند، نشانوارهای باشد که بر تابلوی بالای سردر این موزه و روی دیوار آن حک شده است. این نشانواره که به زیبایی تمام اجرا شده توسط مرتضی ممیز، پدر گرافیک معاصر ایران، در سال ۱۳۵۵ طراحی شده است
موزه رضا عباسی یکی از بهترین موزههای تهران محسوب میشود که به نام رضا عباسی، مشهورترین نقاش عصر صفوی نامگذاری شده است. با بازدید از این موزه با تاریخ و فرهنگ ایران از هزاره اول پیش از میلاد تا عصر قاجار آشنا میشوید.اگر از حوالی پل سید خندان عبور کرده یا دانشجوی دانشکده برق دانشگاه خواجه نصیر بوده باشید، بدون شک موزه رضا عباسی را دیدهاید یا حتی از داخل آن بازدید کردهاید. موزه عباسی یکی از غنیترین و ارزشمندترین موزههای شهر تهران به شمار میرود که گنجینهای بینظیر از تاریخ و فرهنگ ایران زمین را در خود جای داده است.وقتی به این موزه برسید، شاید نخستین چیزی که نظرتان را جلب کند، نشانوارهای باشد که بر تابلوی بالای سردر این موزه و روی دیوار آن حک شده است. این نشانواره که به زیبایی تمام اجرا شده توسط مرتضی ممیز، پدر گرافیک معاصر ایران، در سال ۱۳۵۵ طراحی شده است. استاد ممیز درباره طراحی این نشانواره میگوید:برای طراحی نشانه موزه رضا عباسی فرصت مغتنمی برایم پیش آمد؛ زیرا این نقاش جد بزرگ خانواده من است. این بود که مشتاقانه دست به کار شدم و کنار دست محمد احصایی نشستم و از صبوری او استفاده کردم و دایم پیچوخمها را به قلم و دست او دادم تا ترکیب نوشته به دست آمد و بعد در آتلیهام مفصل روی ترکیببندیها کار کردم. آیدین آغداشلو هم روی گل اسلیمی اصلاحاتی انجام داد.موزه رضا عباسی ابتدا در مهرماه سال ۱۳۵۶ افتتاح شد؛ اما این موزه یک سال بعد، در آبان ماه سال ۱۳۵۷ تعطیل شد. از آن زمان تا ۱۳۵۸، مدیریت موزه بر عهده آیدین آغداشلو بود. در پایان سال ۱۳۵۸ بار دیگر این موزه پس از تغییراتی در فضای داخلی و گسترش فضای نمایشگاهی بازگشایی شد. در سال ۱۳۶۳ بهدلیل مشکلات داخلی کار موزه بار دیگر به تعطیلی کشید و یک سال بعد دوباره بازگشایی شد؛ اما این بازگشایی دوام چندانی نداشت و موزه یک بار دیگر در همان سال تعطیل شد، تا سرانجام در ۱۵ بهمن سال ۱۳۷۹ برای پنجمین بار و پس از انجام بازسازی دوباره آغاز به کار کرد. در حال حاضر موزه عباسی تهران زیر نظر وزارت میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری اداره میشود و بهعنوان یکی از جاهای دیدنی تهران، میزبان گردشگران است.
سه طبقه موزه بود طبقه 3 قبل اسلام طبقه 2 بعد اسلام طبقه 1 هنرهای خط و نقاشی و کتابت ایرانی اسلامی قدیمی
الان توی ایام عید هم بازه؟ چون هرچه قدر زنگ میزنیم بر نمیدارن
از غنی ترین موزه ها و دارای سه طبقه و منظم پیشنهاد میشه برای بازدید
موزه رضا عباسی (موزه) در محله نیلوفر - شهید قندی تهران و خیابان مهاجر واقع شده است. و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی مراکز مهمی مانند بیمارستان رسالت و مرکز خرید اندیشه و همچنین فروشگاه لوازم کوه نوردی دونا، مرکز مشاوره رهنمود، داروخانه دکتر حقیقت فرد، اتاقک و کافه گالری چهار قرار گرفته است. همچنین با توجه به نظراتی که کاربران در اپلیکیشن نشان به این مکان دادهاند میتوان گفت این مکان یکی از موزههای خوب این منطقه میباشد.