neshan logo

دانلود اپلیکیشن نقشه و مسیر‌یاب نشان

مسیر‌یابی، کنکاش، نشان ۳۶۰، رادیو نشان و...

عکس موکت حسن زاده
عکس موکت حسن زاده
عکس موکت حسن زاده
عکس موکت حسن زاده

موکت حسن زاده

4/5
2 رای
فروشگاه فرش و موکت
۹ تا ۱۳، ۱۷ تا ۲۱
Work Hour Iconساعت کاری: ۹ تا ۱۳ - ۱۷ تا ۲۱
  1. شنبه (امروز)۹ تا ۱۳ - ۱۷ تا ۲۱
  2. یکشنبه۹ تا ۱۳ - ۱۷ تا ۲۱
  3. دوشنبه۹ تا ۱۳ - ۱۷ تا ۲۱
  4. سه‌شنبه۹ تا ۱۳ - ۱۷ تا ۲۱
  5. چهارشنبه۹ تا ۱۳ - ۱۷ تا ۲۱
  6. پنجشنبه۹ تا ۱۳ - ۱۷ تا ۲۱
  7. جمعهتعطیل
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ
ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﮑﺎن اﻣﺘﯿﺎز دﻫﯿﺪ

تصاویر موکت حسن زاده

    • ۱ سال پیش
      عکس موکت حسن زاده
    • ۳ سال پیش
      عکس موکت حسن زاده
    • ۳ سال پیش
      عکس موکت حسن زاده
    • ۳ سال پیش
      عکس موکت حسن زاده

درباره‌ی موکت حسن زاده

موکت حسن زاده (فرش‌فروشی و موکت‌فروشی) در محله کمپلو جنوبی اهواز و خیابان بنی هاشم ( خشایار ) واقع شده است. این فروشگاه یکی از ده فروشگاه فرش و موکت در محله کمپلو جنوبی اهواز می‌باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی معرض الجمل و همچنین بستنی مرتضی، ساندویچی جمال ( آمیتاپاچان)، مسجد امام جواد (ع)، بانک تجارت و فرش مینیاتور قرار گرفته است.

اگر اطلاعات بیشتری در مورد این فروشگاه می‌خواهید، با شماره تلفن آن (09168155935) تماس بگیرید. فروشگاه‌های دیگری که در این محدوده قرار دارند، پالازموکت، مرکز پخش فرش خدادادی و فروشگاه موکت و تزئینات تشرفات هستند.

چطور به فروشگاه موکت حسن زاده برویم؟

مسیریاب نشان، بهترین مسیر رسیدن به فروشگاه موکت حسن زاده را به شما پیشنهاد می‌دهد. اگر می‌خواهید از حمل‌ونقل همگانی استفاده کنید، خوب است بدانید که این فروشگاه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس ترمینال دزفول قرار دارد. می‌توانید مسیریابی پیاده و مسیر دقیق اتوبوس یا مترو را از روی اپلیکیشن نشان پیدا کنید و از نظرات دیگر کاربران در مورد این مکان باخبر شوید.

درصورتیکه شما هم به فروشگاه موکت حسن زاده رفتید، حتماً نظرتان در مورد آن را با ما و کاربران نشان به اشتراک بگذارید. می‌توانید در ادامه عکس‌هایی از این فروشگاه را ببینید. اگر تصویری مربوط به فروشگاه موکت حسن زاده دارید، با ما به اشتراک بگذارید.