
شمال
نمایش موقعیت منشبانهروزی
لطفاً ساعت کاری رو اصلاح کنید، چون نوشته بود تا ۲۳:۳۰ باز هستید ولی من ساعت ۲۳ مراجعه کردم و بسته بود. از راه دور اومدم و واقعاً ناراحت شدم. دو تا محلولی هم که خودشون برای راهاندازی آکواریوم پیشنهاد دادن خریدم، طبق دوز مصرف استفاده کردم ولی متأسفانه همه ماهیهام مردن 😢 موقع فروش خیلی قاطع میگفتن باید همین محلولها رو ببرم، ولی وقتی مشکل پیش اومد و هیچ پاسخ قانعکنندهای نداشتن. دیگه از این فروشگاه خرید نمیکنم.
مغازه تمیز و مرتب، اطلاعات نسبتا خوب، فقط فکر کنم در مورد بیماری های ماهی اطلاعات نداره، چون یه سری ماهیاش مریضن. و اخلاقش تا جایی خوبه که خلاف نظرش صحبت نکنی چون سریع قاطی میکنه. و نکته اخر هم این هست که باید از قبل در مورد وسایلی که میخوای بخری تحقیق کنی وگرنه گرونترین جنسش را بهت میده، خلاصه اگر حواست نباشه کل مغازه را بار کرده که ببری، اصلا به فکر مشتری نیست
قیمت یک سری ماهیاش مثل کالر خوبه ولی گوپی و گلدفیش هاش تلفات میده
قم نیاز داشت به همچین مغازه ای اقای ادبی بسیار با تجربه و منصف هستن
عالیییی
کاردرسته دمش گرم
تنوع بی نظیر محیط زیبا و تمیز
به شدت با ادب و با اخلاق هستن بهشون میرسه بگی بهترین در قم
به شدت معلومه دروغ میگی
بهترین در قم اخلاق و بر خورد بسیار مناسب بدون معطلی راه انداختن ....
بسیار عالی من امروز رفتم و اکواریوم خریدم کارکنانش همه چیز رو با جزئیات میگن و به فکر سودجویی هم نیستند خیلی هم خوش برخورد هستند♡♡
آکواریوم امید (فروشگاه لوازم آکواریوم و آبزیان) در محله گلزار قم و خیابان شهید ابراهیمی واقع شده است. این فروشگاه یکی از دو آکواریوم در محله گلزار قم میباشد و از نظر موقعیت جغرافیایی در نزدیکی خانه بازی ابرک و همچنین جوجه سرای منتظران، شیرینی پاتوق، فست فود رضا، نان بربری خوشه طلایی و پلیس+ 10 قرار گرفته است.